Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ρουχαλάκι πριν τη βάπτιση

oikat

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Eγώ πήγα εχθές με τη νονά και ψωνίσαμε γιατί ήθελα να το δεί να τσεκάρουμε οτι είναι πιο απλό απο αυτό της βάφτισης...Το είχε δείξει μια κοπέλα απο το φόρουμ φωτογραφία τις προάλλες.Είναι εδώ.Το λευκο, στις δύο πρώτες φωτογραφίες: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43279

cceXp3.png

pcTFp3.png

όπως σε βολεύει και προτιμάς.

γνώμη μου είναι να είναι κάτι που να κάνει αντίθεση με τα ρούχα τα βαφτιστικά

Συμφωνώ, αν τα βαφτιστικά είναι άσπρα, προτιμώ κάτι πιο σκούρο πριν, στο δικό μου είχα βάλει τζην παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μπλε σκούρο αμάνικο πουλοβεράκι

Διαφημίσεις

Αν έπαιρνες πολύ μπεμπέ υφασμάτινα παπουτσάκια, μόνο για να είναι ολοκληρωμένη η αμφίεση? Αν αποφασίσεις τελικά να της βάλεις πριν τη βάφτιση, μην τα πάρεις μεγαλύτερα με την προοπτική να τα βάλει μετά, εγώ έκανα συνέχεια "μετάνοιες" για να μαζεύω τα παπούτσια που φεύγανε όταν βάφτισα τον μεσαίο μου.

εγώ πάλι προτίμησα κάτι που έδενε με τα υπόλοιπα χρώματα της βάπτισης. φυσικά πιο απλο απο το βαπτιστικό και άνετο ώστε να το ξαναφορέσει...υπάρχουν και τα παπουτσάκια αγκαλιας για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση!!

ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΚΡΟΥ ΛΙΝΟ,ΡΟΖ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ PUMA ΕΚΡΟΥ ΡΟΖ.ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΕ ΣΙΡΙΤΙΑ ΣΙΕΛ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙ ΚΑΡΟ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

εγω τον πηγα με λευκο τζην παντελονι ,ριγε ροζμωβ πουκαμισο με λευκες μανσετες και γιακα,λευκα παπουτσια και λευκο τζοκει!!!

τα βαπτιστικα ηταν κουστουμακι λινο με γαλαζιο ριγε σακακι,ασορτι τζοκει και ολα τα υπολοιπα λευκα!!!

λενε πως το μωρο παει ξυπολητο στην εκκλησια και φοραει μετα το μυστήριο τα πρωτα του παπουτσια που του παιρνει ο/η νονος/α. Μιας και ειναι καλοκαιρι θα μπορουσες να το πας ξυπολητο.

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

ΕΓΩ τα ρουχα τα πριν τα συνδιασα (οσο μπορουσα) με τα δικα μας ρουχα.

¨οσο για τα παπουτσια. Η νονα μου ειπε οτι ξερει οτι το παιδι θα πρεπει να ειναι ξυπολητο. Εμενα δεν μου αρεσε να το παω ξυπολητο . (ασε που ειχα παρει και ωραια παπουτσια). Ετσι το πηγα με τα παπουτσια, βγαλαμε φωτογραφιες και οταν αρχισε η βαφτιση , της εβγαλα τα παπουτσια!! ΚΑι ειμαστε όλοι ευτυχισμένοι!!

Εγω τον γιο μου τον πηγα με ενα λινη πουκαμισα σε γαλαζιες αποχρωσεις κ λινη μπεζ παντελονα (ειχε πολυ φαση το ρουχαλακι αυτο γιατι εμοιαζε στα μεγαλιστικ που φορανε οι αντρες κ ηταν 7 μηνων).

Προτιμησε κατι απλο κ καλο. να μην επισκιασει μετα το βαφτιστικο..

Πηγα περυσι στη βαφτιση της κορης μια φιλης μου κ η γιαγια της ειχε αγορασει για πριν ενα πολυ πριγκηπικο φορεμα (200 ευρω εσκασε) απο καταστημα με βαφτιστικα..

Οντως ηταν υπεροχο το φορεμα ομως μετα ολοι λεγανε τι χαλια ηταν το βαφτιστικο.. Δεν ηταν χαλια απλα το αλλο ηταν πιο ωραιο κ πιο εντυπωσιακο.. δε η μικρη φορουσε στεφανακι πριν κ οσοι εφτασαν καθυστερημενοι νομιζαν οτι η βαφτιση ειχε γινει ηδη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγώ της είχα τζην φούστα, μακό μπλούζα και παπουτσάκια αγκαλιάς (δεν έχω ακούσει ποτέ ότι το παιδί πρέπει να είναι ξυπόλυτο). Όταν βάφτισα εγώ ένα κοριτσάκι, η μαμά του του φόραγε φόρεμα υπερπαραγωγή και με ενόχλησε γιατί το βαφτιστικό φόρεμα ήταν σχετικά απλό, όπως η ίδια το ήθελε...

βρήκα τελικά ένα φορεματάκι που μου άρεσε. Είναι σε κόκκινο και φυσικά πιο απλό από της βάπτισης. Για τα παπούτσια του νονού έτσι ξέρω κι εγώ. Σκέφτομαι όμως να της πάρω πεδιλάκια. Θα δω. Δεν αποφάσισα ακόμη.

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΛΟ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΡΙΓΕΣ...ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ..ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙ!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ(ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΑ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΝΟΝΑΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕ.

ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί η μαμά μου μου είχε φυλάξει το δικό μου βαφτιστικό!

Το πήγα λοιπόν καθαριστήριο,ήταν ένα ωραίο στο χρώμα του πάγου φορεματάκι με λουλουδάκια..έτσι εγώ και η μικρή μου έχουμε φώτο με το ίδιο ρούχο! χαχα

και αποθηλασε επιτελους!

Eγώ πήγα εχθές με τη νονά και ψωνίσαμε γιατί ήθελα να το δεί να τσεκάρουμε οτι είναι πιο απλό απο αυτό της βάφτισης...

Είναι πολύ ωραίο το φουστανάκι, το ουσιαστικό είναι αυτό που λες, να μην φαίνεται "λίγο" μπροστά του το βαφτιστικό.

Ευχαριστώ!Αυτό το τσέκαρα με την νονά, είναι οκ, απλά διαβάζω για τζήν φορεματάκια και λίγο αγχώνομαι..

mama xrysa είναι πολύ ωραίο το φορεματάκι που διάλεξες. Είδα ένα παρόμοιο και σε θυμήθηκα. Απλά διαλέξαμε κόκκινο επειδή σα χρώμα της πάει περισσότερο αλλά κι ένα τέτοιο θα το αγόραζα. Μην αγχώνεσαι....

• 9 years later...

Σιγα σιγα πρεπει να βρω ενα φορεματακι για πριν την βαφτηση και εχω πελαγωσει. Θα ηθελα κατι χαριτομενο αλλα απλο κατι που θα μπορουσε να φορεθει και καθημερινα μετα και φοριεται ευκολα. Σκεφτομαι κατι τετοιο αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ καθημερινο...

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0638299001.html

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0644828001.html

στην κορη μου πηρα φορεματακι σε μπεζ αποχρωσεις απο ζαρα,δ μπορω να δω τα λινκ που εβαλες.στον μικρο εβαλα τζην παντελονι κ πουκαμισο,οποτε μπορεις να της βαλεις κ μια φουστιτσα.γενικα ηταν πολυ πιο απλα απο τα βαπτιστικα,αλλα ομορφα γτ βγαινουν πιο πολλες φωτο πριν

το πρωτο ειδα,το δευτερο δ μπορεσα

γενικα σαν ιδεα η τιρολα μου αρεσει,με ενα πιο καλο μπλουζακι μεσα.αν βρω κτ παρομοιο θα σου στειλω,ειχε η κορη μου ενα απο ζαρα με φορμακι με γιακα κ τιρολα ροζ κοτλε κουκλιστικο.εξαρταται κ την εποχη της βαφτισης.νομιζω ειστε 13μηνων;

21 hours ago, vicky86 said:

γενικα απο h&m μου αρεσαν οι φουστιτσες που εχει,με τουλι πχ κ ενα πιο απλο μπλουζακι

κ εχει κ το ζαρα τιρολα κοτλε σε ροζ κ κοκκινο

Μου αρεσει και εμενα η ιδεα με σαλοπετα σε απαλο χρωμα με κανα ασπρο μλουζακι απο μεσα. Κοιταξα και αυτο που ειδες στη ζαρα αλλα δεν πολυ βολευει το κουμπομα (θα πρεπει να την ξεντησω με ενα χερι).Απο την ημ που ειδα (ροζ βαμβακερη σαλοπετα με πολυχρωμο μλουζακι) θα το φοραγε με με ασπρο κοντομανηκο απο μεσα, ασπρες καλτσες, και ροζ παπουτσοπεντηλα.

Γενηκως το τουλι, πουλιες κτλ θελω να τα αποφευγω (δεν ειναι το στιλ μου), και εκτος απο αυτο το βαφτηστικο θα ειναι επησης σχετικα απλο....