Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΙΣΗΣ.... ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?

koukounaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια σε δυο μηνες βαφτιζω την ομορφια μου. Εχω καταληξει στο τι ακριβως θελω και αποφασισα προσκλητηρια και μπομπονιερες να τα κανω μονη μου. Μπηκα στον καταλογο του Παριση και βρηκα ολα οσα θελω. Εχει παραγγειλει καποια κοπελα απο εκει, κι αν ναι εμεινε ευχαριστημενη. Ευχαριστω εκ των προταιρων για τη βοηθεια!!!

Διαφημίσεις

Για τη βαφτιση του γιου μου τα πηρα απο εκει,οπως επισης θα παρω τωρα και για την κορη μου,που θα βαπτιστει τον Σεπτεμβριο.Εγω εμεινα ευχαριστημενη πολυ(οχι βεβαια οτι δεν θα υπαρχουν και σκαρτα πραγματα.παντου υπαρχουν)Επισης μια φιλη μου για τον γαμο της τα πηρε απο εκει και εμεινε υπερευχαριστημενη.Αληθεια,τι θα κανεις?Εγω δεν εχω αποφασισει ακομη..

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Εννοείς τον Παρίση στην Ηρακλείου; Γιατί από εκεί φοβάμαι πως δεν μπορείς να πάρεις υλικά, αλλά μόνο έτοιμες μπομπονιέρες...

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Εμεις υλικα πηραμε,αλλα τα πηραμε χονδρικης απο Ν.Ηρακλειο Αθηνας.Εχω μια γνωστη που μπορεσε κι εκοψε τιμολογιο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Λοιπον τελικα καταφερα και πηρα υλικα. Ειναι πολυ δυσκολο αλλα ευτυχως μιλησα με μια κυρια που με εξυπηρετησε. Σκεφτομαι να κανω τα εξης. Προσκλητηριο καραμελα, μπουμπουνιερες για μεγαλους πουγκακια καραμελα που θα εχουν επανω παραμανα με το ονομα της μπεμπας. Παιδικες θα κανω κουπες γεμισμενες μς ζαχαρωτα. Πως σας φαινεται η ιδεα μου?

Διαφημίσεις

Τέλεια ακούγεται! Όταν τις φτιάξεις, ανέβασε να δούμε!

Πάντως εγώ δεν είχα καταφέρει να αγοράσω από εκεί υλικά, παρόλο που το ήθελα πολύ...:( Ίσως στο δεύτερο.........:roll:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...