Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διδυμακια 24ημερων και γαλα sanilac 1.Μεγαλη απορια!!!??

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Ξυπνοντας σημερα ειπα πως μονο εδω θα βρω μια λυση..Τα μωρακια μου ειναι 24ημερων και τρωνε,δοξα το Θεο βεβαια,αχορταγα!!Για να καταλαβεται ο μπεμπης πινει σε ενα γευμα 120γρ.και στο επομενο που θα ειναι σε 2 ωρες περιπου μπορει να ξαναπιει 90.Το ιδιο κανει και η μπεμπα ξυπνανε ανα 1μιση ή 2 ωρες και πινουν με λεμαργια!!Αυτο που με ανησυχει ειναι η συχνοτητα των γευματων και η ποσοτητα.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι αυτη η βουλιμια συμβαινει και μετα θα σταθεροποιηθουν.Μηπως δεν χορτενουν με αυτο το γαλα?Ισως χρειαζεται αλλαγη?Σας εχει συμβει??Κανει νε πινουν τοσο πολυ και συχνα? Βοηθεια!!!:confused::confused:

zEuZp3.png

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια, μπορεί ήδη να λύθηκε το πρόβλημά σου. Εμένα τα δικά μου ξεκίνησαν απρόθυμα και τώρα η μπέμπα βρίσκεται σε φάση βουλιμίας (είμαστε 20 ημερών), πίνει δηλαδή όσο της δώσεις πάνω από 100ml ενώ ο μπέμπης με το ζόρι πάνω από 60. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό, ο παιδίατρός μου επιμένει ότι πρέπει τώρα να πάρουν βάρος και να τους δίνω όσο θέλουν κι όταν δε θέλουν να τα πιέζω... όμως αγκομαχούν κάποιες φορές με το φαϊ και κάνουν σα να "πνίγονται". Φοβάμαι μήπως πάθουν τίποτα.

Η συχνότητα έχει στρώσει με τη μπέμπα ευτυχώς (καταφέραμε να τα κάνουμε κάθε 3 ώρες τα γεύματα), ο μπεμπούλης όμως μπορεί να ξυπνάει κάθε 1 ώρα και να ζητάει 15-20 ml, μετά τον ταλαιπωρώ για να φάει λίγο παραπάνω. Οι ειδικοί επιμένουν ότι εμείς πρέπει να τα "μάθουμε" στους ρυθμούς μας αλλά όταν ακούω κλάματα και κατακοκκινίζουν από το ζόρισμα φοβάμαι κι εγώ.

Α! Το γάλα τους είναι το Frisolac post discharge γιατί όταν γεννήθηκαν ήταν οριακά 2500 γραμμάρια, θηλάζω μερικώς... αυτά

NEwNp3.pngUnT9p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Κ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΑΧΑΧΑ.;);)ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΝΑΝ 1 ΤΗΣ ΝΕΣΤΛΕ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Κ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΑΧΑΧΑ.;);)ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΝΑΝ 1 ΤΗΣ ΝΕΣΤΛΕ.

Να τα χαίρεσαι! Κουκλάκια είναι!!:-)

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Κ ΣΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ-Κ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ-ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΗΚΑ....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑ....ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ Κ ΤΙΣ ΡΟΓΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΓΑΖΩ Κ ΚΑΝΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΔΙΝΩ ΕΝΑΛΑΞ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Διαφημίσεις