Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Recommended Posts

χαχαχα! Σ ευχαριστώ principessa! Δεν ξέρω σε ποιό στάδιο της εγκυμοσύνης βρίσκεσαι τώρα, αλλά σου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννήσεις ένα υγιές κι όμορφο μωράκι!

Γέλασα πολύ όταν διάβασα το μήνυμά σου, διότι εχθές αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το πάιξουμε λίγο τρελο-έλληνες και να πιέσουμε λίγο την κατάσταση, γιατί όπως είπα σε άλλο θέμα, τελευταία, βάσει κάποιων δεδομένων, πιστεύω ότι είμαι "περισσότερο έγκυος" απ΄ ότι νομίζω....κι αυτό με έχει αγχώσει πολυ πολύ!!!!

car071py___.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ! Εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα και προς το παρόν περιμένω πότε θα αποφασίσουν επιτέλους να με εγκαταλείψουν οι φίλες μου οι ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!!!!!!!!

Βουρ λοιπόν στο ψητό ολοταχώς με την γνωστή Ελληνική τακτική.

Άκου δεν έχουν ραντεβού...... Επικοινωνείτε doctor? (κοινώς are you good?)

Εδώ γεννάμε κι εσείς κάνετε lunch break?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια με το καλό να πάνε οι εγκυμοσύνες σας.Κι εγώ είμαι στην 5 βδομάδα και περιμένω πως και πως να πάω στον γιατρό.Ειναι και το άγχος πολύ μεγάλο μετά από 2 αποβολές.

Είχε καμμία την ίδια εμπειρία και να πήγαν όλα καλά;

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ! Εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα και προς το παρόν περιμένω πότε θα αποφασίσουν επιτέλους να με εγκαταλείψουν οι φίλες μου οι ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!!!!!!!!

Βουρ λοιπόν στο ψητό ολοταχώς με την γνωστή Ελληνική τακτική.

Άκου δεν έχουν ραντεβού...... Επικοινωνείτε doctor? (κοινώς are you good?)

Εδώ γεννάμε κι εσείς κάνετε lunch break?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Τελικά, Ελλάδα-Λουξεμβούργο 1-1 χιχι. Η γιατρός μου έγραψε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ηλικία του εμβρύου και να σταματήσς επιτέλους να αγχώνομαι..είμαι γυρω στην 11 εβδομάδα, όπως μου είπε η γιατρός τηλεφωνικά (αυτό ήταν μία νίκη μπορώ να πω) και το ραντεβού παραμένει ως έχει. Η γιατρός μου παρέθεσε ένα ακόμη επιχείρημα, που τι να πεις εκεί...."στη Γαλλία, γενικώς, η πρώτη επίσκεψη γίνεται στην 13-14η εβδομάδα, για επιστημονικούς και .. οικονομικούς λόγους"...λέω να την εμπιστευτώ

car071py___.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΩΝΙΑ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΔΑ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΥΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΑΣ.

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα σε όλες.

Σήμερα το απόγευμα, έχω το πρώτο μου ραντεβού με τον γυναικολόγο.

Η πρώτη ημέρα της τελευταίας μου περιόδου, ήταν 09/12/2012.

Δε γνωρίζω σε ποιές εβδομάδες είμαι ακριβώς και έχω άγχος.

Θα δούμε τον σάκο, θα ακούσουμε την καρδούλα του ??????

Πείτε μου ρε κορίτσια !!!!!!!!!!!!

Πότε πήγατε πρώτη φορά στον γυναικολόγο μετά την καθυστέρησή σας, στις πόσες εβδομάδες και τι είδατε στον υπέρηχο ?????????????????????

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Τι σημασία έχει ???

Άν με ρωτήσεις για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες, δεν θυμάμαι τίποτα !!!

Ούτε πότε πήγα στον γυναικολόγο πρώτη φορά, ούτε τίποτα.

Με αυτά που διαβάζω εδώ, έχω αγχωθεί ίσως και χωρίς λόγο.

Απλά μια ερώτηση έθεσα.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

έλεγα ότι μετά το 1ο παιδί αποκτάς μια κάποια εμπειρία, πόσο μάλλον μετά τα 2:lol::lol:

πάντως, είσαι στην 6η εβδομάδα, οπότε θα δεις το σάκο με κάποια εμβρυικά στοιχεία και ίσως ακούσεις και καρδούλα. ακούγεται από την 5η μέχρι την 8η εβδομάδα. μπορεί να δεις τον παλμό, χωρίς να την ακούσεις.

εύχομαι όλα να πάνε καλά. χοριακή έχεις κάνει?

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Λοιπον, πρεπει λογικα να εισαι στην 3η εβδομαδα.Μπορει να δειτε τον σακο,αλλα πριν την 8η δεν νομιζω να ακουσεις καρδουλα!

Θα σε βαλει να κανεις και χοριακη (αν δεν εχεις κανει ηδη).

Ελπιζω ολα να σου πανε καλα!!!

Έκανα χοριακή την δεύτερη ημέρα της καθυστέρησης και ήταν 295,2.

Μου είπε πως είναι πολύ καλή.

Δεν χρειάστηκε να κάνω ξανά.

Αίμα δεν έχω δεί καθόλου, πονάκια δεν έχω χαμηλά, το στήθος μου δεν αγγίζεται και το στομάχι μου...

Βρε κορίτσια το ξέρω πως έχω ήδη 2 παιδιά και σας φαίνεται παράξενο γιατί κάνω σαν πρωτάρα όμως σε αυτή μου την εγκυμοσύνη, έχω φοβίες.

Δεν ξέρω τι έχω πάθει... :(

nnZSp2.pngo2vbp2.png

ελπίζω όλα να σου πάνε καλά. σκέψου ότι οι ορμόνες κάνουν πάρτυ νκαι προσπάθησε να ηρεμήσεις. θα δεις τί θα σου πει κι ο γιατρός. και μην διαβάζεις ιστορίες από το internet.

Ισως ευθυνεται και το οτι τα παιδακια σου ειναι μεγαλα και αυτονομα πλεον, οποτε εχεις ξεμαθει απο υπερηχου, χοριακες και φουσκωμενες κοιλιτσες!!;) Παντως κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια, νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για καρδουλα, θα δεις τον σακο και νομιζω οτι θα ειναι σε θεση να σου πει αν ειναι ενδομητριο...ολα καλα θα πανε, να εισαι αισιοδοξη και καλη λευτερια!!

Εγω προσωπικα και στα 2 μου παιδια ειχα μπει στον 2ο μηνα για να μπορεχω να ακουσω καρδουλα!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...