Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚ

marilu

Recommended Posts

Καμια πρόταση για ΣΚ κοντά στην ΑΘήνα και σχετικά οικονομικά?Λέμε να φύγουμε κανένα ΣΚ να ξεσκάσουμε γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση.

Διαφημίσεις

Πορτο Γερμενο,στα Βιλλια=φανταστικη θαλασσα,φθηνα τα σπιτια(ολα ,ενα βημα απο την παραλια),καλες τιμες στα ταβερνακια!!! ησυχια εχει ..αρκετη,γιατι μονο τον αυγουστο γινεται χαμος εκει)

κεντρικη ευβοια=παραλια χιλιαδους=γυρο στα 80 ε/το δικλινο,με πρωινο αλλα αξιζει!!!,επισης ενα βημα απο την πλαζ,η θαλασσα τελεια(οταν δεν εχει μποφορ),πολυ καλα και περιποιημενα ταβερνακια ,καλο κλαμπ για το βραδυ,μεσα στο βουνο(κανει και κρυο....μπρρρρρ...).εχεις την αιθηση οτι εισαι σε τροπικο νησι.(2.30 ωρες απο Αθηνα,νομιζω)

ΒΟΡΕΙΑ ευβοια=παραλια λιμνιωνας-τελεια και εκει,ιδιες τιμες στα παντα,αλλα πιο κοσμικη.αξιζει παντως!!! ειναι 15 λεπτα παρα πανω με το αυτοκινητο,απο την διαδρομη για την π.χιλιαδους

Αλυκη-Βοιωτιας= πολυ καλες τιμες στο ξενοδοχειο,καλα και καθαρα ταβερνακια,ησυχη παραλια,για ξεκουραση,3 κεφετεριες εχει ,ξαπλωστρες παντου,κατω απο τα δεντρα,φανταστικα,καλες τιμες στα παντα εκει,για το σαβ/κο,ο'τι πρεπει ειναι.Και κοντα στην Αθηνα

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Για Αλυκή δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, για Εύβοια είναι λίγο μακριά γιατί το παιδί δεν αντέχει πάνω απο μια ώρα στο τουτου και πρέπει να κάνουμε στάσεις πολλές, μην θέλω και 3,5-4 ώρες να πάμε.

Θα το ψάξω στο internet γιατί δεν ξέρω το μέρος καλά, Πόρτο γερμενό έχει βαθιά θάλασσα, πήγαινα χρόνια

Πήγε μια φίλη μου και μου είπε οτι δεν είναι τόσο καθαρά τα νερά για τη μικρή, τώρα δεν ξέρω, έχει πάει κάποιος άλλος στο Αγκίστρι να μου πει?

Διαφημίσεις

Marilu η φίλη σου πήγε μάλλον μπροστά στην Σκάλα που μαζεύεται όλος ο κόσμος η πίσω πλευρά του νησιού είναι καλύτερη, δες τις φωτογραφίες.

http://www.discoverhellas.gr/diadrom.php?dia_id=30

Επίσης υπάρχει και αυτή η σελίδα με προτάσεις για ΣΚ

http://www.discoverhellas.gr/weekend.php

a40Vp3.pngGchMp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ! Πήρα χθές και στο Ionian beach στη Λακόπετρα, μου είπε καλή τιμή, έχει δωμάτια αλλά δεν ξέρω η θάλασσα πως είναι. Σήμερα πάντως πρέπει να αποφασίσουμε, αν δεν πάμε αγκίστρι, μάλλον εκεί θα πάμε.

Έχει πάει κανείς σε αυτό το ξενοδοχείο?

Οι εντυπώσεις απο το Ionian Beach είναι πολύ καλές. όχι τόσο για το φαγητό αλλά τα δωμάτια είναι όντως πάνω στην παραλία, είναι όλα bungalows και παρόλο που σαν δωμάτια είναι μικρά, έχει βεράντα μεγάλη με γκαζόν μπροστά για να παίζουν τα παιδιά, η θάλασσα πολύ καλή,΄όλο οικογένειες με παιδάκια. Εμείς πήγαμε με ημιδιατροφή, αλλά το θα μπορούσαμε να πάμε μόνο με πρωινό, γιατί η ταβερνά που ανοίγει μόνο το μεσημέρι είχε πολύ καλά φαγητά και πάμφθηνα. Πραγματικά χαλαρώσαμε.