Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγάλο μπέρδεμα με τον ύπνο εχθές!!!

Πηνελόπη Β

Recommended Posts

Μανούλες καλημέρα,

Ακούστε να δείτε τι έπαθα εχθές....

Το μικρουλικάνι μου είναι 10 μηνών και 10 ημερών όπως φαίνεται και στο tickerακι..

Αν και μερικές φορές ξυπνάει τα βράδια 1 με 2 φορές με λίγο κλαμματάκι και μόλις τον πάρουμε αγκαλίτσα σταματάει και ξανακοιμάται αμέσως εχθές το βράδυ έγινε το εξής περίεργο....

Κοιμήθηκε πίνοντας τα γνωστά του 280 ml περίπου στις 10 και τέταρτο μετά από το μπάνιο του και τα λοιπά.

Κατά τις 3 παρά ακούει ο άντρας μου ενα μουρ μουρ αλλά όχι κλάμα και σηκώνεται (μιας και εγώ ήμουν πτώμα και κοιμόνουν βαριά και δεν άκουσα τίποτα τρομερές τύψεις για αυτό).

Ο κύριος λοιπόν ήταν καθιστός και το μάτι γαρίδα...

Τον πήρε ο άντρας μου αγκαλίτσα και περπάτησαν λίγο πάνω κάτω για να ξανακοιμηθεί αλλά τίποτα. Ώσπου κατά τις 3μιση του κάνει γάλα 90 ml και τα πίνει όλα παρακαλώ...και δεν φτάνει αυτό αλλά μόλις τελείωσαν έβαλε και τα κλαματα.

Σηκώνομαι εγώ επιτέλους άκουσα και του κάνουμε άλλα 120 ml και τα πίνει όλα παρακαλώ...

Η ώρα είχε πάει 4 και κοιμήθηκε σαν πουλάκι μετά...

Στις 7 που συνήθως τον ξυπνάμε για να πιεί το γάλα του το πρωινό και που πάντα είναι 240 ml ακατέβατα σήμερα ήπιε 150 φυσικά γιατί δεν πίναγε άλλο αφού στις 4 είχε πιεί 210...

Συγνώμη για το μπουρου μπουρου άλλα δεν θέλω να σας αφήσω απορίες...

Και τώρα έρχεται η ερώτηση μου...

Αν πίναγε που από ότι έδειξε η πράξη μαλλον πίναγε το χρυσό μου και δεν μπορούσε να ξανακοιμηθεί όσο τον κράταγε ο μπαμπάς αγκαλίτσα δεν έπρεπε να κλαίει ????????

Αυτός ήταν ησυχότατος απλά το μάτι γαρίδα....

Τι να πω είμαι τρομερά προβηματισμένη.....

Γίνεται ένα μωρό να πινάει και να μην κλαίει....??????

Έδειχνε σαν να περίμενε υπομονετικά να του κάνουμε το γάλα εμείς και μόνο όταν ήπιε τα πρώτα 90 και δεν του έφτασαν έκλαψε αλλά και πάλι λίγο.....

Δώστε μου μια γνώμη.....

line_flow_blue_beg_40_time_1219204800_text_d4ef20eaeff5f4f3eff5eddceae920eceff520e5dfede1e920.gif

Όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει ο Θεός γελάει…!!

Διαφημίσεις

Dalia μου,

Δεν είχαμε σκοπό να του δώσουμε γάλα απλά σκεφτήκαμε ότι αφού δεν κοιμάται μήπως πεινάει....Με αυτό το σκεπτικό είπαμε να το δοκιμάσουμε και για αυτό του κάναμε και 90 ml στην αρχή για και εμείς ήμασταν σίγουροι ότι δεν πεινάει... Και μόλις τελείωσαν έκλεγε....

Δεν έχει ξαναξυπνήσει το βράδυ και να είναι έτσι ήσυχος στην αγκαλιά μας χωρίς να κοιμάται για πάρα πολύ ώρα...Συνήθως κλαίει λίγο και όταν τον σηκώνουμε κοιμάται αμέσως. Εχθές τι στο κρεβάτι του τον βάλαμε και τον κουνάγαμε να ξανακοιμηθεί... τι βόλτες και νανούρισμα τίποτα ενώ δεν έκλεγε και δεν έδειχνε να πονάει κάπου ή να ζεστένετε μιας και έχει air condition στο δωμάτιο του...

Σαν τελευταία΄λύση σκεφτήκαμε το γάλα δεν το έχουμε ΄ξανακάνει εδώ και μήνες...

Μόνο άλλη μια φορά που ξύπνησε και έκλεγε και μόνο όταν ήπιε γάλα ηρέμησε...

Την ίδια ώρα πάλι είχε συμβεί αυτό με την χθεσινή και πάλι και τότε στις 10 είχε πιεί το ίδιο. Απλά εχθές μου έκανε εντύπωση ότι ενώ δεν ήταν ανήσυχος και δεν έκλαιγε όσο προσπαθούσαμε να τον ξανακοιμήσουμε μόλις ήπιε τα 90 ml άρχισε να κλαίει σαν να ήθελε κι άλλο (που μάλλον ήθελε τελικά)....

Τι να σκεφτώ δεν ξέρω.....

PLEASE HELP!!!!

line_flow_blue_beg_40_time_1219204800_text_d4ef20eaeff5f4f3eff5eddceae920eceff520e5dfede1e920.gif

Όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει ο Θεός γελάει…!!

Μήπως μπέρδεψε την μέρα με την νύχτα?

Αν και κατά τη γνώμη μου αν ξαναξυπνήσει βράδυ,και δεν κλαίει μην του δώσετε γάλα.Καλύτερα λίγο νεράκι ή λιγο χαμομήλι.

Γενικά δλδ κάποιο υγρό γιατι είναι πολυ πιθανό να διψάει.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Δεν νομίζω να μπέρδεψε την μέρα με την νύχτα δεν το κάνει συχνά αυτό το ξύπνημα....

Αν ήταν θα το έκανε πιο συχνά δεν νομίζετε....???

Τι να πω και εγώ... Χαμομήλι δεν του έχω δώσει ποτέ σκέτο... Μόνο μαζί με το γάλα κάποιες μέρες που δεν έκανε κακά του...

Το νερό δεν το σκέφτηκα να σας πω την αλήθεια...

Λέτε να μην του ξαναδώσω γάλα να περιμένω απλά μέχρι να κοιμηθεί??

Δύσκολο μου ακούγεται...πως θα το κάνω αυτό..???

Διαφημίσεις

Πηνελόπη μου καταρχήν μην αγχώνεσαι..όλα τα μωράκια/παιδάκια περνάνε διάφορες φάσεις...ίσως να ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ίσως να ήταν χορτάτος από ύπνο...ίσως να ήθελε παιχνίδια...

εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια να του δώσετε λίγο νεράκι αν ξαναξυπνήσει μεταμεσονύχτιες ώρες και όντως δεν πεινάει...

όσο γι'αυτό που είπες ότι μόλις τελείωσε το μπιμπερό έκλαψε, λογικό μπορεί να "γλυκάθηκε" και επίσης μπορεί να νανουρίζονταν....

rQGhp3.png

emas ton teleutaio kairo ksipnaei kata tis 4 to proi ( koimatai 10.30-10-45 kathe bradi) eite klaigontas eite oxi k dipsaei poli. pinei miso mpimpero nero. molis to piei, koimatai kat eutheian pali.k oute se mas exei zesti sto domatio. isos epeidi einai kalokairi k idronoun pio poli, mas ksipnei dipsasmenos. mipos kati tetoio trexei k me to diko sou.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

• 2 weeks later...

κοριτσια καλημερα...Η δικη μου δυσκολευεται παρα πολυ στο να κοιμηθει βαθια...σβουριζει παρα πολυ, δεν την χωραει το κεφαλι.ΕΙναι λιγες οι ωρες που κοιμαται ηρεμα...Τι λετε?

6bMYp2.png