Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΡΗΤΗ .. πληροφορίες

EFIMIKEL

Recommended Posts

Θέλω βοήθεια για Κρήτη.. λέμε να πάμε φέτος αλλά δεν ξέρουμε καθόλου..πού να πάμε.. τί να δούμε.. πού να μείνουμε.. οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή..

Ευχαριστώ

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Καταρχήν από ποια πλευρά της Κρήτης ενδιαφέρεστε να πάτε??? Ρωτάω γιατί είναι τεράστια και σίγουρα θα πρέπει να διαλέξετε που. Εμένα τα δύο αγαπημένα μέρη μου είναι στις δύο άκρες της Κρήτης. Άγιος Νικόλαος από τη μία και Χανιά από την άλλη. Πέρισυ πήγα Χανιά. Αγ. Νικόλαο έχω χρόνια να πάω και σίγουρα θα ξαναπάω. (Του έχω λίγο παραπάνω αδυναμία) αν και οι παραλίες Μπάλος και ελαφονήσος είναι μαγικές από την άλλη μεριά. Πες τι σκέφτεστε για να σου δώσουμε παραπάνω πληροφορίες. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι είναι ένα νησί που σίγουρα δεν θα βαρεθείτε και είναι πραγματικά "φιλικό" στα παιδιά. Μου έκανε εντύπωση πως και στο τελευταίο χωριό πάνω στο βουνό είχαν παιδικά καθισματάκια - παιδικές χαρές στις ταβέρνες !!!!!! Καλά να περάσετε λοιπόν και πες μας λεπτομέρειες.:-P :-P :-P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΙΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Θέλω βοήθεια για Κρήτη.. λέμε να πάμε φέτος αλλά δεν ξέρουμε καθόλου..πού να πάμε.. τί να δούμε.. πού να μείνουμε.. οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή..

Ευχαριστώ

Σου απαντησα και στο προηγουμενο ποστ αλλα ισως δεν το διαβασες.Εμεις θα παμε λιγο πριν τα Χανια στη Γεωργιουπολη στο corissia beach hotel(μπορεις να το δεις στο internet)ειναι διπλα στη θαλασσα,εχει κουνιες και γενικα ειδα οτι ειναι καλο για παιδια,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!!Δες και πες μου την γνωμη σου.:cool:

ΧΑΝΙΑ!

έχει κοντά πολλά ωραία μέρη να δείτε και σίγουρα δεν θα βαρεθείτε!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ

προς τα ποια μερια της κρητης ενδιαφερεστε να πατε?ενημερωσε για να μπορεσω να σε βοηθησω!!!

b7INp3.pngE8hQp3.png

***ΜΙΧΑΛΗΣ****** ******** ΜΑΡΙΑ*******

το σήμερα είναι το σκαλοπάτι του αύριο..Κάνε σήμερα, οτι αύριο θα ονειρέυόσουν να είχες.....

Κι εγω συμφωνω με τις προλαλησασες!!!ΧΑΝΙΑ και ξερο ψωμι!!!!!!!Ειμαι ικανη να πηγαινω ακομη και καθε χρονο εκει, αν και δεν εχω καμια σχεση με την Κρητη!Επισης, λιγο πιο εξω απο τα Χανια, υπαρχει ενα πολυ τουριστικο μερος που λεγεται Πλατανιας και ειναι παααρα πολυ ομορφα! Εκει υπαρχει και μια φοβερη καφετερια με πισινα μεσα στους φοινικες και διπλα στην θαλασσα που μπορεις να περασεις ολοκληρη την ημερα σου κανοντας μπανιο και πληρωνοντας ΜΟΝΟ τον καφε σου ή οτιδηποτε αλλο παρεις τελοςπαντων...Το μαγαζι αν θυμαμαι καλα λεγεται ¨ωκεανος¨ και το συστηνω ανεπιφυλακτα... Επισης, πολυ ομορφο και γραφικο χωριο ειναι το λεγομενο Θερισσο, το οποιο απεχει γυρω στο τεταρτο απο την πολη των Χανιων και ειναι ο,τι πρεπει για παραδοσιακο φαγητο.Το κακο ειναι οτι εχει αρκετες στροφες μεχρι να φτασεις...Και στο Ρεθυμνο ειναι πολυ ωραια, ειδικα στο παλιο λιμανι με τις ταβερνουλες-σοκακια, αλλα σαν τα Χανια, πιστευω οτι δεν θα βρεις πουθενα...Όσον αφορα τωρα το Ηρακλειο ειναι μια πολυ μεγαλη πολη που δεν εχει ουσιαστικα κατι να δεις κατα τη γνωμη μου, εκτος απο το Ενυδρειο, το οποιο ομως βρισκεται κανενα τεταρτο, αν θυμαμαι καλα, φευγωντας απο Ηρακλειο και πηγαινοντας προς Αγιο Νικολαο. Αυτο πραγματικα αξιζει αν βρεθεις προς τα εκει!!Μην το χασεις!Αυτα απο μενα...Όπου και να πας παντως σου ευχομαι καλα να περασεις και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!

Λοιπόν!!!

Οπως θα δείς, μένω Χανιά. Απλά πες που θα πάτε (δεν ξέρω αν είπες παραπάνω) για να σε κατατοπίσω καλύτερα.

Όχι επειδή είμαι απο Κρήτη, αλλά η επιλογή σου ΤΕΛΕΙΑ κοπελιά!!!

Και εμείς θα πάμε Κρήτη τον Αύγουστο και πιο συγκεκριμένα στο Κολυμπάρι (έξω από τα Χανιά).

Ανυπομονώ μια και είναι η πρώτη μας φορά στην Κρήτη.

Για πείτε μας εσείς οι Κρητικές ποιες είναι οι ιδανικές παραλίες για μωρά στην περιοχή αυτή.

Και εμείς φέτος κλείσαμε Κρήτη τέλη Αυγούστου!!Αν και έχω ρίζες από Ηράκλειο, προτιμώ τα πανέμορφα Χανιά. Κλείσαμε 5 μέρες στα Χανιά και 5 στον Άγιο Νικόλαο σαν βάσεις και βόλτες (ελπίζουμε να τα καταφέρουμε με την μικρή) όλη την ημέρα. Αν και από 2 χρονών πηγαίνω στην Κρήτη κάθε 2-3 χρόνια και τα έχω γυρίσει σχεδόν όλα φέτος το πρόγραμμα λέει: Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Ακτή Μονής Πρέβελης (δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι η πρόσβαση λόγω της μικρής), Πλατανιά, Λίμνη Κουρνά, Ρέθυμνο, Αγία Πελαγία, Ελούντα, Αγ. Γαλήνη, Σπήλι, Βάι, Σητεία και φυσικά στο Ηράκλειο στα μέρη μου.Η Κρήτη είναι πανέμορφη και γεμάτη εκπλήξεις!!Περιμένω πως και πως νε περάσουν οι μέρες να βρεθώ εκεί..

Διαφημίσεις

Αχ τέλεια είναι.... Πέρυσι πέρασα φανταστικά. Περιμένω πως και πως να ξαναπάω... δυστυχώς σε κανά δύο χρόνια μια που φέτος έχουμε άλλο πρόγραμμα και του χρόνου μάλλον δεν θα έχει άδεια ο άντρας μου. :( Αλλά είναι τέλεια. Sofi -geo στα πιο όμορφα μέρη θα πάτε!!!! Να περάσετε τέλεια. Και εγώ έχω ρίζες από Κρήτη εγώ από Ελούντα κοντά.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Nαι, είναι τα αγαπημένα μου μέρη και έχω αρκετά χρόνια να τα επισκεφτώ μια που για να γυρίσεις όλη την Κρήτη χρειάζεται κάθε φορά που πας να βλέπεις και διαφορετικά πράγματα....Η Ελούντα τέλεια, αν και για να κλείσεις εκεί σε κανένα ωραίο ξενοδοχείο φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο ακριβά.. Εμένα η καταγωγή μού είναι από ένα χωριό κοντά στην Βιάννο στο Ηράκλειο. Καλά να περάσετε και σεις όπου και αν πάτε..

λοιπον νομο ηρακλειου το πολυ μια μερα και αυτο μονο για τη κνωσο...

χανια οπωσδηποτε φαλασαιρνα ελαφονησι κεδροδασος

το αγαπημενο μου μερος ειναι το φαραγγι της Σαμαριας! ταλαιπωρια δε λεω αλλα ειναι απιστευτο!! η εναλλαγη απο το πρασινο και τα νερα σε ξεροτοπο ειναι απιστευτη!!!

το ρεθυμνο ειναι μια ομορφη πολη που μοιαζει με τα χανια...

αγ νικολαος δε ξερω αλλα δε μου κανει τοση εντυπωση...

Καλημερα κοριτσια!Γνωριζετε να μου πειτε για την ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ εινα 35χλμ πριν τα Χανια και εμεις τελη Αυγουστου εκει κλεισαμε,εμεις βεβαια ειμαστε στην φαση που θ'αναζητησουμε και καμια μεγαλη πλατεια για να κανουν τα μικρα πατινια και εμεις να πιουμε ενα καφε με ΗΡΕΜΙΑ,γνωριζετε τιποτα?:cool:

Η ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Αχ!!!!Κρητη και συγκεκριμενα στα Χανια ειχαμε παει ταξιδι για το γαμο.Τι να πω την ερωτευτηκα αυτη την περιοχη.Εχει πολλα υπεροχα μερη να δεις.Το ελαφονηση φανταστικο.Ο Μπαλος(αν θυμαμαι καλα την ονομασια)αν και πολυ ποδαροδρομος,υπεροχος.Ειχαμε παει και στο Ρεθυμνο και στο Ηρακλειο αλλα δεν τρελλαθηκα.Τι να πω..Απλα περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο τα παιδακια μας για να ξαναπαμε ολοι μαζι.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Και εμείς φέτος θα πάμε Κρήτη και συγκεκριμένα λίγο έξω από την πόλη των Χανίων. Στο Κάτω Δαράτσο. Έχω πάει πολλές φορές στην Κρήτη και την λατρεύω. Τα Χανιά είναι σίγουρα το ωραιότερο κομμάτι της Κρήτης (την έχω γυρίσει όλη). Τα έχει όλα, ωραίες παραλίες, αξιοθέατα, πράσινο, καλό φαγητό μα πάνω απ' όλα έχει φιλόξενους ανθρώπους! Κρήτη σου έρχομαι σε 15 μέρες ακριβώς!!!!!!

as1cA0c0g410010MzUzNjZsfDEwMDY3MjZsfA.gif

Η ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Σ'ευχαριστω πολυ,ελπιζω να βρουμε στα υπολοιπα Χανια καμια πλατεια.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!:cool:

• 2 years later...

Καλησπέρα.Έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ή κάτι άλλο στην ελούντα όχι πανάκριβο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων