Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παναγία Ελεούσα

Recommended Posts

Κάποια κοπέλα σήμερα μου είπε ότι έψαχνε για το Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας και δεν μπορούσε να βρει σε ποια περιοχή είναι. (δεν ξέρω αν Θέλει να βάλω το όνομά της)

Βρήκα αυτό

http://www.panagiaxiniada.gr/html/c_aynaoc_oco_aeeuiao.html

Αν δεν έπρεπε να ανοίξω εδώ αυτό το θέμα ας μεταφερθεί.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ και δημοσίως από εδώ akamatra μου για την γρήγορη ανταπόκρισή σου αλλά και για το ότι άνοιξες καινούριο θέμα για εμένα.

Μετά την βάπτιση του γιου μου στις 26 Ιουλίου θα επισκεφτώ οπωσδήποτε το Μοναστήρι τώρα που ξέρω πού βρίσκεται.

Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου ( που δεν ήταν καλά τα πράγματα ) ονειρεύτηκα την Παναγία Ελεούσα και της έταξα πως αν γεννούσα αυτό το παιδί θα του έδινα δύο ονόματα, εκ των οποίων το δεύτερο θα ήταν Εκείνης.

RLOvp2.png

Τουλίπα,

όπως είδες και εγώ έχω τάξει την κόρη μου στη Χάρη της. Επειδή εγώ έχω μεγαλώσει στην περιοχή από μικρή ξέρω την ιστορία της Μονής και την αφοσίωση του Παπά- Θανασάκη έτσι έλεγε η γιαγιά μου, το παιδάκι που πάντα ήταν δίπλα στην εικόνα Της.

Ξέρω επίσης ότι πολλά ζευγάρια που προσπαθουν να αποκτήσουν μωρό επισκέπτονται το Μοναστήρι.

Εψαχνα να βρω εικόνες για να κάνω μπομπονιέρες για βάπτιση και το βρήκα. Έτσι σκέφτηκα να το μοιραστώ με όποιον ενδιαφέρεται να μάθει...

Να χαιρεσαι το μωρό σου και με το καλό η βάπτιση.