Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΜΦΑΛΟΚΗΛΗ

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εδώ κανείς που έχει κάνει επέμβαση για την ομφαλοκήλη στο μικρό του. Εμένα ο γιός μου είναι τώρα ο μικρός περίπου 4,5 και γεννήθηκε με την ομφαλοκήλη. Με τα χρόνια έχει υποχωρήσει αισθητά βέβαια, αλλά πριν τα Χριστούγεννα που τον είδε πάλι η παιδίατρος μου σύστησε να τον δει κάποιος χειρουργός γιατί πρέπει τελικά να χειρουργηθεί. Και επίσης θα κάνουμε ταυτόχρονα και τη φίμωση. Υπάρχει εδώ κανείς που έχει κάνει τέτοιο χειρουργείο στο παιδί του??

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εδώ κανείς που έχει κάνει επέμβαση για την ομφαλοκήλη στο μικρό του. Εμένα ο γιός μου είναι τώρα ο μικρός περίπου 4,5 και γεννήθηκε με την ομφαλοκήλη. Με τα χρόνια έχει υποχωρήσει αισθητά βέβαια, αλλά πριν τα Χριστούγεννα που τον είδε πάλι η παιδίατρος μου σύστησε να τον δει κάποιος χειρουργός γιατί πρέπει τελικά να χειρουργηθεί. Και επίσης θα κάνουμε ταυτόχρονα και τη φίμωση. Υπάρχει εδώ κανείς που έχει κάνει τέτοιο χειρουργείο στο παιδί του??

εμας εχει υδροκηλη αλλα δεν θελει ακομα τιποτα στον χρονο μας ειπαν..

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου της ξαδερφης μου εκανε και ηταν ρουτινα.

my baby was my reborn...

έχω τουσ ίδιουσ προβληματισμούσ... η κόρη μου 9 μηνών έχει ομφαλοκήλη, αλλά έχει υποχωρήσει αρκετά (αρχικά έιχε το μέγεθοσ μιασ γροθιάσ τώρα ειναι πολύ μικρότερη. )μου είπαν οτι αν δεν έχει μαζέψει τελείωσ μεχρι τα 4 θα γίνει κάποια πλαστική. είχα την ελπίδα οτι θα συνεχίσει να μαζευει... του γιου σου μάζεψε τουσ πρώτουσ μήνεσ και μετα έμεινε στάσιμο?

οσο για την φίμωση, έχει ο γιοσ μου 27 μηνών. εδώ και ένα χρόνο το παρακολουθούμε. την πρώτη φορά μασ είπε ο παιδοχειρουργόσ να μην του κάνουμε τίποτα. πριν λίγουσ μήνεσ που τον πήγαμε πάλι, μασ ειπε οτι ολα ειναι οκ (δεν ξερω που το ειδε, αφου ίσα που φαινεται η τρυπίτσα)και να του βάζουμε λαδάκι και να το κατεβάζουμε (ακριβώσ τα αντίθετα που μασ ειπε την πρώτη φορα) σε 6 μήνεσ να το ξαναπάμε.

εγω θα το πάω και σε άλλο γιατρό να δω τί θα μου πει. ο γιοσ μου μετα την τελευταία επισκεψη στο παιδοχειρουργό δεν θέλει να του πειράζεισ το πουλάκι (δηλ. δεν συνεργάζεται να του το καθαρίζω με λαδάκι. πιθανον να τον πονεσε οπωσ τον εξετασε.)

O γιος μου γεννήθηκε με δύο υδροκήλες και μία ομφαλοκήλη και ο παιδίατρος μας παρέπεμψε σε παιδοχειρουργό ο οποίος μας ενημέρωσε ότι θα εξαφανιστούν μέχρι τον 1ο χρόνο αλλιώς θα κάνει μία επέμβαση ρουτίνας ευτυχώς όμως δεν χρειάστηκε...................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν επίσης και εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2189&highlight=

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=13493&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=13510&highlight=%EF%EC%F6%E1%EB%EF%EA%DE%EB%E7

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν

όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Ο μικρος μου ειναι 52 ημερων και εχει ομφακολυλη και ανυσηχω πολυ οταν κλαιει του πεταγεται πολυ και γι'αυτο τον πηγα στο παιδων.Εκει τον ειδε παιδοχειρουργος,μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα να κανω σαν να μην υπαρχει.Αλλα υπαρχει...Ειναι πολυ ζωηρο μωρο και γκρινιαρης.Δεν ξερω τι να κανω.Δωστε μου τα φωτα σας.

• 1 month later...

Όταν ο γιός μου ήταν ημερών εμφάνισε ομφαλοκήλη και όταν το είδε ο γιατρός δεν ανυσήχισε μου είπε ότι θα φύγει με τον καιρό. Και πράγματι΄ενώ είχε πεταχτεί αρκετά 3,5 μηνών έφυγε από μόνο του και δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο. Νομίζω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υποχωρεί με τον καιρό.

• 5 months later...

Η κούκλα μου γεννήθηκε με κήλη λευκής γραμμής, στο νοσοκομείο μου είπαν ότι ειναι ομφαλοκήλη ενώ η παιδίατρος ειπε πως επειδή ειναι ένα χιλιοστό πάνω από τον αφαλό ειναι λευκής γραμμής, το περίεργο είναι ότι έχει αλλάξει η εικόνα της αφού στην αρχή πετούε πολύ ενώ τώρα φαίνεται παρα μόνο όταν τρώει ή κλάιει κ πετάγεται, ειλικρινά δεν ξέρω τί να κάνω, θέλω να την δεί παιδοχειρούργος στην Αθήνα για να μας δώσει αυτός κάποια απάντηση, θα προτιμούσα όμως αν χρειάζεται επέμβαση να γίνει όσο το δυνατόν τώρα που ειναι μικρή για να μην θυμάται, όσο μικρο κ να ειναι το χειρουργείο δεν πάυει να ειναι μια επέμβαση. Γνωρίζεται κάποιον γαιτρό στην Αθήνα;;

• 3 years later...

κι εμενα η κορη μου 5 χρονων τωρα εχει το ιδιο προβλημα και μαλιστα σε μια βδομαδα εχει προγραμματιστει χειρουργειο στο "Αγ. Σοφία". εσεις κανατε τελικα επεμβαση, πώς ήταν, πόση ώρα διάρκεσε, υπάρχει κανεις άλλος που να έκανε εγχειρηση ομφαλοκηλης στο παιδί του. όποια πληροφορια θα ήταν πολυ χρησιμη γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ.

Διαφημίσεις