Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαμάδων Ζήλιες.........

bessy

Recommended Posts

Το καλυτερο απ'ολα ξερετε ποιο ειναι???

Να βλεπεις μανουλες που παινευονται για τα παιδια τους μειωνοντας τα υπολοιπα...........σε συζητησεις, να ισχυριζονται οτι δεν το κανουν?!

Και να το παιζουν ανωτεροι.......υποστηριζοντας οτι ολα τα παιδια ειναι διαφορετικα..........

Δεν ειναι λυπηρο???

Τςτςτςτςτς.........

ντιν ντιν ντον!!!!

(για ποιον χτυπαει η κουδουνα???)

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 15 δημοσιεύσεις

• bessy

bessy 10 δημοσιεύσεις

• katia 28

katia 28 8 δημοσιεύσεις

• Maya

Maya 6 δημοσιεύσεις

εμένα ο γιος μου περπάτησε (έκανε τα πρώτα βήματα πριν κλείσει τους 8 μήνες) και έμαθε ποδήλατο χωρίς ροδάκια πριν κλείσει τα τρία.....κτλ ,αλλα κοντευει τα τέσσερα και δεν έχει βγάλει τη νυχτερινή πανα και δεν προφέρει το ρ..........κτλ. Δεν κοκορευτηκα ποτέ ουτε προσπάθησα να τον καλυψω σε αδυναμίες του. αν με ρωτουσαν θα απαντουσα ηλικρινά και κανενα προβλημα δεν έχω. με κουραζουν ομως οι μαμαδες που ρωτούν για να βρουν αφορμή να με πρηξουν με τα κατορθώματα των δικών τους παιδιών.

τα πιο κουφα που εχω ακουσει απο μια συγκεκριμενη μονο

εναμισι μηνων εβγαλε δοντι

2 μηνων οποτε τους εβλεπε ελεγε ''μαμα ελα.μπαμπα ελα''

6 μηνων ειπε ''μαμα ελα ξυπνησα''

7 μηνων ειπε ''οχι στο φουρνο 8α καεις''

9 μηνων τραγουδουσε ολο το αχ κουνελακι

μπουσουλησε 4 μηνων

περπατησε 7 μηνων

εγραφε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΒ 1,5 χρονων

οταν ηταν εγκυος στον υπερηχο ο γιατρος βρηκε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ :mrgreen:

αυτα μου τα ειπε βεβαια οταν ηταν 8 χρονων το παιδι γιατι τοτε την γνωρισα...ισως θυμηθω κιαλλα γιατι εχει πει πααααρα πολλαααα

αχ εμένα το κάνει η πεθερά μου αυτό και με εξοργίζει!!!!!!!! (κάπως έτσι)

Μπροστά μου λέει καλά το παιδί μας είναι πολύ έξυπνο κάνει αυτο, κάνει εκείνο..και πίσω μου τωρα ...βρε παιδί μου (σε κοινους φιλους) δε μιλάει πολύ το παιδί μήπως να το κοιτάξει ...της απέναντι της απο επάνω κτλ (αυτα εμένα μου τα βγάζει κάθε φορά χαζά χιχιχι)μιλάνε πιο πολύ...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Εγω γενικά δεν πολυ μιλάω για τον μικρό..μόνο σε συγγενείς και φιλους που τον ξερουν και τα βλεπουν απο μόνοι τους τα κατορθωματα του ...

ΠΟΤΕ δεν καθομαι με μαμαδες στην πλατεια ας πούμε να ρωταω τι κανει το δικό σου εμενα κάνει αυτο..Καθε παιδί με την χάρη του ...το σιχαίνομαι...όλα τα παιδιά κάτι κάνουν..ΟΚ

Μερικές φορές ομως μου γυρναει μπουμερανγκ αυτο...επειδή δεν τα λεω δε σημαινει οτι το παιδί δεν τα κανει..και μερικές φορες έρχονται και μου λενε το παιδάκι της ταδε κάνει αυτό ..μάθε και το δικό μας ..και έρχομαι εγω και λεω..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...γιατι δεν τον ρωταγατε να το κάνει...ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ΤΕΛΙΚ ΜΕ ΤΟΥς ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ!

Πάντως η πλεοψηφία το κάνει και μερικες φορές λένε γελοία ψέμματα οι άλλες υπερβάλλουν..οι άλλες φαντάζονται...

Κουφό 1..ο γιος μου γεννηθηκε 62 πόντους!!!!!!!!!!!!!!!!χριστος και η μανα του

Κουφό 2 ..είπε μαμά 5 μηνών.....και εννοούσε εμένα..

Κουφό 3 ..περπάτησε 7 μηνών κανονικά..ναι καλά!

Κουφό 4 ...1,5 χρονών ξερει όλα τα αυτοκίνητα και τις μάρκες και τις λέει

Κουφό 5 ...απο οταν περπάτησε δεν έχει πέσει ποτε!...Εσένα γιατι πέφτει...

ισως πειδή το βλέπω ενω εσυ όχι γιατι είσαι αλλού!χαχαχααχαχ!

ο αδερφος μου γεννηθηκε 63 ,ετσι γραφει το βιβλιαριο του

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Συνέχεια σκέφτομαι πως ο γιός μου είναι κούκλος και μου ξεφεύγει και το λέω πολύ συχνά! Πιστεύω όμως ότι δεν με παρεξηγεί κανείς γιατί λέω την αντικειμενική αλήθεια.

opo eipes antikimenikh,,, h omorfia einai antikimenikh omos einai k thema goustou ok?

k egw blepw tis kores mou thees alla den upoxrewnw kanenan na to paradextei ,giati isws o allos na mhn tis blepei wraies. auto loipon epatha, exw mia gnwsth k mou leei sunexeia,

des mia korakla pou exw, den einai to poio omorfo koritsi sto kosmo? pes mou antikimenika den einai polu omorfh??? (einai esxos!!! ) NAI EINAI APANTW K ALLAZW SUZHTISH :D

ok apla orismenes fores einai ligo kourastiko na peneuoume stous filous gnostous k agnostous ta paidia mas,les k allo paidi den perpatise, allo paidi den milhse ......

egw koritsia pantws bariemai na akouw olh thn wra gia to kathe ti pou kanei ena mwro k otan lew katheti ennow na ginete kateksakolouthish auth h sizitisei les k apo thn mera pou kaname ta paidia den exoume na asxolithoume me tpt alo ektos apo to poses fores eipe mpampa to 5 mhnwn mwro k to poio tragiko..: na milas me thn koumpara sou apo thl k auth na gelaei san blameno epeidh blepei ton gio ths na kanei blakies (1 etous)

na pernw thn allh koumpara k na deinei to thl sto 10 mhnwn paidi na milhsei sth nona

k polla paara polla kourastika pragmata,

πολυ αστειο θεμα:P δεν μπορω να πω οτι δεν κοκορευομαι για τα παιδια μου ομως ποτε δεν τα συγκρινω με αυτα αλλων μαμαδων γιατι το θεωρω απαραδεκτο να προσπαθεις να αποδειξεις την ανωτεροτητα του δικου σου παιδιου...αυτο παντως που θα μου μεινει αξεχαστο ειναι το εξης περιστατικο. η κορη μου κανει πραγματα ( σε αντιθεση με το γιο μου) απο πολυ μικρη οποτε απο 8 μηνων της ειχα μαθει να βγαζει τις μυξες της καθως συνεχεια με βρογχιτιδα!!! μια μερα λοιπον που πηγα στον παιδιατρο και ειχε μυξες μου ειπε να της βαζω ορο για να τρεχουν προς τα εξω, οποτε του λεω εγω " της βαζω πολυ και μετα της φυσαει με το μαντηλι"

και η απαντηση του γιατρου "μηπως σφυριζει και ολας??":lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

ναι ενταξει ειναι ασυνηθιστω αλλα το εκανε.............

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καλημερα καλη χρονια με υγεια και χαρα ευχομαι σε ολους μας. κουκλες σας επιθυμησα ελπιζω να περασατε καλα στις γιορτες . εγω ενα εχω να πω για τα παιδακια ολου του κοσμου το καθενα εχει την χαρη του , την γλυκα του και την μονοδικοτητα του . καθε παιδι κατι που δεν κανει σημερα θα το κανει αυριο , ολα ειναι εξυπνα ασκετα αν καποιοι προσπαθουν να αποδηξουν το αντιθετο . εγω παντος τα λατρευω ολα τα παιδακια και με τα πλεονεκτηματα τους και με τα μειωνεκτηματα τους και για αυτο και λεγομαστε ανθρωποι. φιλακια σε ολες και οσο για τις πεθερουλες που θελουν να κανουν των διαχωρησμο τους κακο στον εαυτο τους κανουν .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...