Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαρτυρικά

SAN

Recommended Posts

Θα γίνω νονά το Σεπτέμβριο(12), και έχω αρχίσει να σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τα μαρτυρικά (με έχετε ενθουσιάσει με τις δημιουργίες σας). Θα ήθελα τις ιδέες σας και αν μπορείτε και φωτογραφίες από κάτι που σας άρεσε ιδιαίτερα.

Για να πάρετε μια ιδέα: Το μωρό είναι κοριτσάκι και η βάπτιση δεν έχει θέμα (η μαμά δεν ασχολείται πολύ μ' αυτά). Εγώ όμως θα ήθελα να είναι όλα όμορφα και ιδιαίτερα. Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη....

Σημ. : Δεν έχω κλείσει ακόμη βαπτιστικά.. έχω δει αλλά δεν έχω καταλήξει.

Διαφημίσεις

Με το καλο να γινεις νονα!

Αν πας στα μαγαζια του κεντρου, Νικολις, Ντιβα, κλπ θα βρεις πολλα πραγματα και θα παρεις πολλες ιδεες...

εγω είχα βάλει αυτά http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/swarovski/1241-swarovski-stayroydaki-kwd.m001.html σεν χρωμα ροζ και άσπρο. έδεσα όπως σου είχα πει σουετ κορδόνι στο αντίστοιχο χρώμα και για να παιδευτώ περισσότερο πέρασα και κουμπώματα!!χαρηκα όμως που μετα τη βάπτιση μου ζήταγαν επιπλέον μαρτυρικά.:mrgreen:

Ρε κοριτσια...Μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο τι ακριβως ειναι αυτα τα μαρτυρικα?Εδω στη Χαλκιδικη δεν θυμαμαι να εχω δει να μοιραζουν κατι αλλο στις βαπτισεις περαν απο την μπομπονιερα....

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια...Μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο τι ακριβως ειναι αυτα τα μαρτυρικα?Εδω στη Χαλκιδικη δεν θυμαμαι να εχω δει να μοιραζουν κατι αλλο στις βαπτισεις περαν απο την μπομπονιερα....

Συνήθως αποτελούνται από ένα σταυρό και κορδελίτσα (το πιο απλό) και το καρφιτσώνουμε στα ρούχα των καλεσμένων μετά το μπλουμ!!! Δηλώνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μάρτυρες της βάπτισης.

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΝΟ

ΣΤΗ ΦΑΙΔΡΟΥΛΑ ΜΟΥ

Τα μαρτυρικά τα έπλασα με πηλό φουξ σε πλεξίδες έκανα μια τρύπα και πάνω έβαλα την κορδέλα με χοντρουλές και την καρφίτσα

Επίσης τα διακόσμησα με γλιτερ κόλα έχει στο τζαμπο

Μην με ρωτά ακριβές για κόστος πέρασαν 2 χρόνια

Πάντως για 120 κομμάτια στο μαγαζί με τα βαφτίστηκα μου ζητούσαν 60 η 80 ευρο

Και αν θυμάμαι καλά τα έκανα γύρω στα 10 ε πάνω κάτω..

Κρίμα δεν μπορώ να βάλω τις φωτο να σου τα έδειχνα

Είναι πολύ εύκολο προσπάθησε……….

.....

Διαφημίσεις

dreamcatcher ποια ειναι η σελιδα?????

μαμαλευτερακι ακουγονται πολυ ομορφα και πρωτοτυπα!

παντως εγω περισυ τα εμαθα που εγινα νονα κα εκανα καποια πολλυ ομορφα 45ε η 50αδα.

φετος δεν θελω να επιβαρυνω την νονα μας και δεν ξερω τι θα κανω..

παντως ο θειος μου που ειναι παππας μου ειπε πως ειναι περιττα...

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

όπως θα δείτε το φτιάχτομονοσου έχει ωραία πραγματάκια...και εγώ απο εκει θα έκλεινα τα μαρτυρικά, αλλά δυστυχώς δεν είχε τόσα κομμάτια τότε που τα ήθελα....