Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αδιάβροχο κάλυμμα για το στρώμα

Recommended Posts

Γεια σας!

Δεν ξέρω αν φταίει το μωρο ή αν εγω του βάζω λαθος την πάνα αλλά θέλω απωσδήποτε να αγοράσω αδιάβροχο κάλυμμα για το στρώμα. (Έχουμε μάλλον και λίγη διάρροια και βγαίνουν όλα απέξω..) Προς το παρόν του βάζω σελτεδάκι κάτω από το σεντόνι αλλά θέλω να το βγάλω γιατί είναι πλαστικό και ζεσταίνεται και δεν είναι και καθολου υγιεινό. Τρέμω στην ιδέα να τον ξαπλώσω χωρίς σελτεδάκι γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχουν διαρροές στο στρώμα και μετά δεν έχω όρεξη να πλένω (αν πλένεται) το στρώμα.

Σκεφτόμουν ότι θα ταίριαζε ένα αδιάβροχο με λάστιχο ώστε να πιάνει καλά γύρω γύρω και να μην βγαίνει αν κουνιέται το μωρο. Έχετε δει πουθενά τέτοιο? Εσείς τι έχετε στο κρεββατάκι του παιδιού?Από που το πήρατε και πόσο περίπου. Να πάω και να είμαι λίγο προετοιμασμένη..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Έχει στο jumbo κάτι τέτοια με βαμβακερό κάλυμα και πλαστικό (φαντάζομαι) στη μέση. Έχει νομίζω σε δύο είδη διαστάσεων...

Εύκολο... πλένεται...

Το έχω βολευτεί πολύ.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εγω βρηκα σε καταστημα με λευκα ειδη καλυμα για το στρωματακι της κουνιας με λαστιχο που απο κατω ειναι αδιαβροχο και δεν περναει η υγρασια,μαλιστα δεν ειναι καθολου σκληρο και δεν κανει θορυβο και ειμαι που ευχαριστημενη.Αν πας σε καταστημα με λευκα ειδη σιγουρα θα εχουν τετοιο καλυμμα

yVzdp3.png sW6gp3.png

Είχα πάρει από το Λητώ, ένα κάλυμα που λέγεται aerosleep, που είναι ένα παχύ κάλυμα σαν διχτάκι, πολύ απορροφητικό που πλένεται στους 60 βαθμούς κι από πάνω έχει σεντονάκι διχτάκι. Θυμάμαι ότι ήταν λίγο τσιμπημένο στην τιμή σε σχέση με τα απλά σελτεδάκια, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί "αναπνέει" δεν είναι πλαστικό.

Διαφημίσεις