Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνελήφθη ο εμπρηστής της Γλυφάδας

gavrias

Recommended Posts

Συνελήφθη ο εμπρηστής της Γλυφάδας

18 Ιουνίου 2009, 21:35

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο άνθρωπος που προκάλεσε τη μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στην Άνω Γλυφάδα, την περασμένη Δευτέρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος δράστης που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης όπλων και ειδών αλιείας, έκανε σκοποβολή σε ερημική τοποθεσία της περιοχής, με αποτέλεσμα από τους πυροβολισμούς να προκληθεί φωτιά.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο έκανε και την προανάκριση.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος εξέδωσε και το ένταλμα σύλληψης. Ο δράστης αρχικά αναζητήθηκε στο σπίτι του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού βρισκόταν στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι με σήμα της Εισαγγελίας η σύλληψη έγινε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος οδηγείται ήδη στην Αθήνα, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εμπρησμός δάσους από πρόθεση τελεσθείς με ιδιοτέλεια και και εμπρησμός από πρόθεση από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή.

Η φωτιά που είχε εκδηλωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στους πρόποδες του Υμηττού είχε απειλήσει κατοικημένες περιοχές και σπίτια και είχε κάψει 5.000 στρέμματα πεύκων και ξερών χόρτων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στον τόπο της πυρκαγιάς είχαν βρεθεί εκατοντάδες φυσίγγια, γεγονός που ενίσχυσε τις υπόνοιες ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πώς οι Αρχές εντόπισαν τον δράστη.

http://www.zougla.gr/news.php?id=47444

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Πάντως στις πυρκαγιές που ξεσπάνε εδώ στα Δυτικά... δεν έχουμε συλλήψεις εμπριστών. Όλοι ξέρουν ποιος το έκανε και δε λένε τίποτα. Αλλά συχνά και να μάθει η πυροσβεστική, πάλι δεν κάνουν τίποτα. Π.χ. ο τάδε τσοπάνης έβαλε φωτιά για να κάψει τα ξερόχορτα και το Σεπτέμβρη με τις πρώτες βροχές να έχει "δυνατό" και "φρέσκο" χορτάρι.

Κι όμως, αντί να απαγγείλουν κατηγορίες, το αποσιωπούν.

...... ....... ..... ......... ............. ...............

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ελπίζω όχι για πολύ κι εκεί Αλκυόνη,κι εδώ τόσο γρήγορα πρώτη φορά το είδαμε.Μακάρι να συνεχίσουν έτσι μπας και μείνει κανένα δεντράκι όρθιο.

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ να αγιάσει το "καρφί" αν είναι έτσι :lol::lol: .

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Δυστυχώς εδώ στην επαρχία συναντώ τη λογική και τις συνήθειες του '80. Και αν πας λίγο πιο πάνω στα χωριά... φτάνεις σε νοοτροπία του 1950. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξη. Όσο υπάρχει πληροφόρηση και ανάπτυξη κάτι γίνεται. Αλλά δυστυχώς πολλοί, ακόμα και οι συνομηλικοί μου γονείς, έχουν τη νοοτροπία του "δε βαριέσαι".... που ήταν σε εξαρση γύρω στο '80. Σα να ξαναζώ αυτή την περίοδο της ζωής μου.

Κανένας δε νοιάζεται για ανακύκλωση, προστασία του περιβάλλοντος, σωστή διαχείρηση ενέργειας κτλ κτλ. Όταν με βλέπουν να λαμβάνω υπόψην τέτοιους παράγοντες, να μιλάω-ενεργώ με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών (από την ορθή διατροφή έως την ασφάλεια στο αυτοκίνητο) με κοιτάνε ως.... εξωγήινο ον!

Όλοι κοιτάνε πως θα κάνουν παραπανίσια τετραγωνικά από το επιτρεπόμενο, πώς θα βγάλουν κανένα φράγκο στη "ζούλα", πώς θα βολευτούν σε καμιά "θεσούλα", πώς θα επιδειχθούν. Να είναι έτσι ακόμα και στην πρωτεύουσα; Να έχω εγώ εξειδανικευμένη εικόνα της νοοτροπίας στην Αθήνα; Τι να πω; Δεν ξέρω..!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2009

Τι βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία;

%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82.JPG

Τι βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία; Σας κάνει εντύπωση κάτι;

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας στον Υμηττό.

Εμείς...

βλέπουμε τον Τσίπρα να φοράει μπλουζάκι "timberland"!

Ξέρετε τι σημαίνει; Η Χώρα της ξυλείας.

Μωρέ επίτηδες το φόρεσε στα καμμένα;:roll::roll::roll:

(Καθημερινή)

----------------------------------------------------

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:............

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009

Εμπρησμός από πρόθεση στην Άνω Γλυφάδα

DSC00058.JPG

Η αστυνομία συνέλαβε τον Σωτήρη Αλαμάνο από την Αργυρούπολη, που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη αλιείας, για εμπρησμό από πρόθεση στην Άνω Γλυφάδα. Ο...

47χρονος έβαλε την φωτιά και πήγε στην Ρόδο για διακοπές, όπου και τον συνέλαβε η αστυνομία. Από τις λίγες φορές που ακούμε να συλλαμβάνεται εμπρηστής.

------------------------------------------------------------

troktiko blogspot

Παντως μου κανει εντυπωση γιατι ειχα ακουσει οτι ειχε δυο εστιες η πυρκαγια.. Πως τις εβαλε κ τις δυο ο ιδιος πυροβολωντας?? Μηπως ειχα ακουσει λαθος..

Ρε παιδια δε καταλαβα....πυροβολουσε επιτηδες για να ξεσπασει φωτια??

η εγινε τυχαια? κ πως στο καλο μπορεις να βαλεις φωτια πυροβολωντας?

Καλα , εμενα τωρα μπορειτε να με πειτε κολλημενη και συνομοσιολογα (δεν ξερω κατα ποσο ειναι δοκιμος ορος) αλλα το οτι σε λιγα χρονια και εκει θα φυτρωσουνε κατι υπεροχες βιλλες , σε συνδιασμο με το παρκο του ελληνικου που θα γινει συνοικια πλουσιων και με την ψηφιση του νομοσχεδιου για τον δρομο που θα κατασκευαστει...........δεν μπορω να πιστεψω οτι εφταιγε ενας απροσεκτος τυπος!!!!

Βρηκαν ενα θυμα για να βγουν οι υπευθυνοι λαδι.....!! Ασε που επειδη ειμαστε και απο τα νοτια προαστια και κοσμο ξερουμε, ολοι οι γνωστοι μου που πηγαν στον χωρο της φωτιας το ιδιο μου ειπαν......3 εστιες ειχε η φωτια!!!!!!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ποιος φταιει και ποσες βιλες θα ξεφυτρωσουν ακομα.........(στην Βουλα το δηλωνω,παιδια φτασαμε κορυφογραμμη,που στο δ......ο θελετε να φτασετε?????)......αλλα εγω προσωπικα εχω βαρεθει να κυνηγαω τους γειτονες με το λαστιχο καθε φορα που ψηνουν...μυριζω φωτια και πεταγομαι...(μεχρι να πεσει η μπριζολα βεβαια,και μας πιασει η τσικνα...:lol::lol::lol::lol:...)

τι να πω αν φταιει ο έμπορος δεν ξέρω

αλλά το να βγαίνουν τα κανάλια και να "διαφημίζουν" ότι δεν έχουμε πυροσβεστικά μέσα και μέσα σε μία εβδομάδα να γίνονται αυτά που έγιναν κάπως τα ακούω ...

age.png

Ε,καλα τωρα,ας μην πιασουμε τα καναλια και τους δημοσιογραφους για το τι πρεπει κα τι δεν πρεπει να λενε,γιατι ο Ευαγγελατος θα επρεπε να ειναι αλυσοδεμενος απο εποχη Σκαι,τοτε με τα Ιμια,που εδειχνε τον στολο,να φευγει απο τον Ναυσταθμο.........αστο λεμε.....:evil:

Ε,καλα τωρα,ας μην πιασουμε τα καναλια και τους δημοσιογραφους για το τι πρεπει κα τι δεν πρεπει να λενε,γιατι ο Ευαγγελατος θα επρεπε να ειναι αλυσοδεμενος απο εποχη Σκαι,τοτε με τα Ιμια,που εδειχνε τον στολο,να φευγει απο τον Ναυσταθμο.........αστο λεμε.....:evil:

και να προσθεσω και εκεινο το καλοκαιρι που βγηκε και ειπε οτι θα κανει μεγαλο και θανατηφορο σεισμο στην κεφαλονια:twisted::twisted::twisted:

ευτυχως που εμεις εδω δεν μασαμε με κατι τετοια....

''...for those about to rock we salute you...''