Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Φέτος λόγω εγκυμοσύνης είπαμε να κάνουμε μαζί τα γενέλθια στα μικρά.Ούτως ή άλλως οι ημερομηνίες είναι σχετικά κοντά (27/7 & 17/8).Το θέμα μας είναι ότι ο μεν μεγάλος θέλει να έχει θέμα το scooby doo και του μικρού του αρέσουν τα στρουφάκια.Πώς μπορώ να τα συνδυάσω στο στολισμό γιατί στις τούρτες θα είναι δύο διαφορετικές οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά στον στολισμό,στις προσκλήσεις??

Δώστε μου τα φώτα σας.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Και μένα τα παιδιά είχαν διαφορετικές τούρτες αλλά τα πιατάκια,ποτηράκια χαρτοπετσέτες ήταν ένα θέμα ουδέτερο από τις τούρτες αλλά που ταίριαζε και με το φύλο των παιδιών(κορίτσι-αγόρι)άσχετα αν είναι το ίδιο μ'ηνα γενημενα.Ακόμα και τις προσκλήσεις η μεγάλη τις έκανε από το ίντερνετ και τις τύπωσε αλλά και αυτές ήταν ουδέτερες στο θέμα.:D

a63700a23b.png 87032dd023.png

Το ίδιο και εγώ! Ετοιμάζω τα γενέθλια του μεγάλου μου γιου (5), αλλά θα κάνω και του μικρού μου μαζί (1). Η πρόσκληση που θα στείλω στα παιδάκια του σχολείου του μεγάλου, είναι με τους τρεις σωματοφύλακες της disney, ενώ τα πιατάκια - ποτηράκια είναι διάφορα σχέδια (μικυ και ψαράκια), αφού στην ουσία γιορτάζουν και τα δύο παιδάκια.

Το τέλειο θα ήταν να είχαμε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά έλα που δεν προλαβαίνω (πριν λίγο καιρό κάναμε την βάφτιση του μωρού μας). Έτσι, τα γενέθλιά τους για φέτος, θα είναι τα γενέθλια "αχταρμάς" :lol: και ελπίζω να διασκεδάσουν τα παιδάκια πάαααααρα πολύ...

Από αυτό που έχω δει σε παιδικά πάρτυ, αυτό που κάνει την επιτυχία είναι:

1. τα παιδάκια :lol:

2. ο χώρος

3. τα φαγητά (για τους γονείς, γιατί τα παιδιά σημασία δεν δίνουν)

4. ο ανιματέρ (αν υπάρχει)

5. μπαλόνια που κάνουν "φσσσσσσ" και πετάνε...:-D

Όλα τα υπόλοιπα (προσκλήσεις, στολισμός, πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες, δυστυχώς δεν τα προσέχει κανείς - μόνο η μαμά!)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Το ίδιο και εγώ! Ετοιμάζω τα γενέθλια του μεγάλου μου γιου (5), αλλά θα κάνω και του μικρού μου μαζί (1). Η πρόσκληση που θα στείλω στα παιδάκια του σχολείου του μεγάλου, είναι με τους τρεις σωματοφύλακες της disney, ενώ τα πιατάκια - ποτηράκια είναι διάφορα σχέδια (μικυ και ψαράκια), αφού στην ουσία γιορτάζουν και τα δύο παιδάκια.

Το τέλειο θα ήταν να είχαμε ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά έλα που δεν προλαβαίνω (πριν λίγο καιρό κάναμε την βάφτιση του μωρού μας). Έτσι, τα γενέθλιά τους για φέτος, θα είναι τα γενέθλια "αχταρμάς" :lol: και ελπίζω να διασκεδάσουν τα παιδάκια πάαααααρα πολύ...

Από αυτό που έχω δει σε παιδικά πάρτυ, αυτό που κάνει την επιτυχία είναι:

1. τα παιδάκια :lol:

2. ο χώρος

3. τα φαγητά (για τους γονείς, γιατί τα παιδιά σημασία δεν δίνουν)

4. ο ανιματέρ (αν υπάρχει)

5. μπαλόνια που κάνουν "φσσσσσσ" και πετάνε...:-D

Όλα τα υπόλοιπα (προσκλήσεις, στολισμός, πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες, δυστυχώς δεν τα προσέχει κανείς - μόνο η μαμά!)

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες ,να το χαίρεστε και το βαπτισμενο παιδακι και μη λες ότι είναι ''αχταρμάς'' αρκεί θέληση που υπάρχει γιατί μερικές σε τέτοια φάση ούτε που θα έμπαιναν στη διαδικασία να τα κάνουν(το λέω αυτό γιατί μου έχει τύχει) και ΄γω πάντα με πολύ όρεξη τ αετοιμάζω και μαζί με τα μικρά χαίρομαι και΄γω πιο πολύ....καλα να περάσετε:P
a63700a23b.png 87032dd023.png

Διαφημίσεις