Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπές με μοναχοπαίδι στην εφηβεία!

Recommended Posts

Πάντα το είχα έγνοια επειδή είναι μοχαπαίδι, αλλά τώρα που η κόρη μου είναι και στην εφηβεία δε ξέρω πώς να συνδιάσω διακοπές που να υπάρχουν παιδιά της ηλικίας της ώστε να έχει παρέα, που τόσο αναζητά.

Έχω σκεφτεί το κάμπινγκ (που κι εμάς μας αρέσει), μήπως εκεί δημιουργήσει ένα κύκλο φίλων που θα βρίσκει κάθε χρόνο. Μέχρι τώρα απλώς βρίσκαμε μέρη που να έχουν πισίνα αφού είναι πόλος έλξης για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Εφέτος όμως, βρίσκομαι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και τα πράγματα δυσκολεύουν αφού δε θέλουμε να απομακρυνθούμε από την Αθήνα, πάνω από 1ώρα.

Πείτε μου αν έχετε κάποια ιδέα σας παρακαλώ ή έστω κάποια πρόταση για το πώς εσείς τα βολεύετε με μοναχοπαίδια-εφηβάκια τις ημέρες των διακοπών.

Διαφημίσεις

Εγκυος και εχεις κουραγιο για καμπινγκ :shock: . Σε θαυμαζω. Καλε βρες ενα ξενοδοχειο με ανεσεις εγκυος γυναικα. Οσον αφορα το που θα βρει παρεες πιστευω οτι σε ολους τους κοντινους προορισμους δεν θα εχεις προβλημα

Πορτο Γερμενο ισως? Αλλα ειναι κρυα τα νερα για εγκυο.

Αλεποχωρι - αλλα εχει κουνουπια

Προς Ευβοια μερια μαζευει πολλους εφηβους αλλα δεν ξερω να σου συστησω. Εκει μαλλον θα σας βολεψει. Αμαρυνθος μια και εχει και την Ερετρια κοντα μαζευει πολυ πιτσιρικαρια-στα νιατα μου τουλαχιστον ηταν τοπ :lol:

Σουνιο?

Ναυπλιο επισης.

Σε κοντινα νησακια δεν προτεινω κατι γιατι στην κατασταση σου δεν ξερω αν θες κατι που να συμπεριλαμβανει καραβι.

Δες και αυτα μηπως βρεις κατι

http://www.athinorama.gr/extra/summer2003/best_hotels.htm

http://www.athinoramatravel.gr/greece/area/default.aspx?id=163

Γενικα κοσμο θα βρει μην αγχωνεσαι αν και σε καταλαβαινω.Κι εγω κοιταω να περναει ο Βασιλης καλα πρωτα ωστε να περασουμε κι εμεις :lol:;). Εκει που παμε για να βρουν δεν βρισκουν και εκει που δεν το περιμενεις ξεφυτρωνουν οι φιλοι

Με το καλο να ερθει το μωρακι σας

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σ'ευχαριστώ Elenik, θα μελετήσω τις προτάσεις σου. Αν και τα μεγάλα ξενοδοχεία εκτός ότι έχουν τσουχτερές τιμές κι ο κόσμος κυρίως είναι περισσότερο αλλοδαποί, οπότε αποκλείονται. Λέω να ψάξω προς Κάρυστο-Εύβοια.

Anarita, κοίταξε στο κάμπινγκ της Αγίας Άννας στη Β. Ευβοια. Διαθέτει και κάμπινγκ και δωμάτια....Υπάρχουν οικογένειες, νεολαία...δες το!!! αξίζει!!!

http://www.clubagiaanna.gr/

Είχαμε πάει πριν μερικά χρόνια και η μικρή πέρασε πολύ καλά, αλλά όχι κι εμείς! Πέσαμε σε κάτι γειτόνους που μας έπερναν κάθε βράδυ τις καρέκλες, πάρκαραν όλοι τα αυτοκίνητά τους μέσα στις είσόδους των οικοπέδων (με κίνδυνο για τα παιδιά που ΄επαιζαν αμέριμνα) κι επιπλέον υπήρχε κι ένα νεογέννητο που έκλαιγε μέρα-νύχτα! Ιδιότροπη ακούγομαι;;

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ δεν θα φοβόμουν να πάω στον 6ο μήνα σε ένα μεγάλο νησί όπως η Κρήτη. Το νυχτερινό ταξίδι με πλοίο και καμπίνα είναι πολύ πιο ξεκούραστο και ασφαλές από το οδικό, μεγάλα νοσοκομεία υπάρχουν για παν ενδεχόμενο, και όσον αφορά την διασκέδαση σίγουρα κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος. Μετά τον 8ο μήνα δεν θα πήγαινα πουθενά, αλλά τον 6ο και τον 7ο δεν θα το φοβόμουν

Anarita, είναι που θα "πέσεις" Μπορεί να πας και σε 5 αστέρων ξενοδοχείο και οι διπλανοί να κάνουν τέτοια φασαρία που δεν λέγεται, να μην μπορείς να κλείσεις μάτι μεσημέρι ή νύχτα. να σε "ταράζουν", να..να... είναι θέμα τύχης.

Καλό ψάξιμο....Καλό καλοκαίρι!

Τελικά έκλεισα 5 μέρες στο Eretria Village στην Εύβοια. Καλό φαίνεται κι είχε και προσφορά το δωμάτιο.

Μaggie, έχω περάσει τόσα ώστε δε θα διακινδύνευα με τίποτα στη 2η εγκυμοσύνη μου. Αφού φαντάσου, μπάνια δε θα κάνω καθόλου φέτος!

Καλό Καλοκαίρι σε όλες!