Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι επαθε ξαφνικα?

Recommended Posts

μανουλες την εμπειρια και τις συμβουλες σας..

εχω μια μπεμπουλα 6μηνων που απο προχτες δεν ξερω τι εχει..

την τεταρτη το απογευμα εκει που την ετοιμαζα να παμε βολτα μου κανει εμετο και ενω ειχε φαει τη κρεμα μου εβγαλε τη κρεατοσουπα,την πεμπτη στην πρωτη κουταλια κρεμα ξανα εμετος τη κρεατοσουπα,αποφασιζω να παρω τηλεφωνο τη παιδιατρο αλλα δεν το σηκωνε οποτε τζιφος..την παρασκευη εκει που τη εδινα το πρωι τη φρουτοκρεμα και ειχε φαει αρκετα ξανα εμετος..παιρνω τη παιδιατρο και μου ειπε να τα κοψω ολα μονο γαλατακι και χοροσουπα για δυο μερες.ολα καλα..σημερα το πρωι που ξυπνησε οπως παω να τη θηλασω τη νιωθω ζεστη βαζω θερμομετρο και δειχνει 37,7 τρελαθηκα!!λεω κατσε να την ταισω λιγο και αν δω οτι δεν εχει πεσει θα της δωσω αντιπυρετικο,τελικα πυρετος δεν ανεβηκε!το μεσημερακι παω να της αλλαξω τη πανα και βλεπω λιγο ροζ στη πανα(εμεινα κοκκαλο) ξαναπαιρνω τη παιδιατρο και μου λεει απο δευτερα να κανουμε καλλιεργια ουρων για ουρολημωξη μετα που της αλλαξα παλι πανα(καπου εδω μεσα διαβασα πως θελει συχνη αλλαγη και καλο πλυσιμο) ειδα οτι εχει βγαλει και σπυρακια στον ποπουλη της ..της αλλαζω συχνα την πανα την πλενω καλα. κρεμα βαζω Penaten ,δοκιμασα και pepanthol αλλα τα σπυρακια εκει...ροζ ομως δεν ξαναειδα ,ουτε πυρετο ανεβασε.

ξαφνικα τα βλεπω ολα μαυρα..επειδη ιδρωνει παρα πολυ και απο τη ζεστη βγαζει σπυρακια στο λαιμουδακι της καμια φορα, σημερα εβγαλε και τετοια και νομιζω πως θα τρελαθω..ολα μαζι???

9Uzhp3.png GHqEp3.png

Διαφημίσεις

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

σε ευχαριστω πολυ!πυρετο δεν ξαναεκανε.σημερα ξεκινησαμε παλι φρουτα και ολα καλα!αν και φοβαμαι το απογευμα που θα φαει κρεμα τι θα γινει..

οσο για το ροζ ειδα και χτες λιγο και σημερα..αυριο θα κανουμε καλλιεργεια ουρων και ελπιζω να μην ειναι ουρολημωξη.

9Uzhp3.png GHqEp3.png

Νομίζω πως το παιδί σου έχει κάποιου βαθμού αφυδάτωσης, ακριβώς επειδή ιδρώνει πολύ. Στα αφυδατωμένα μωρά τα ούρα μπορεί να έχουν ροζ χρώση, και να ανεβάσουν και λίγο πυρετό. Δίνε της πολλά υγρά (τώρα που τρώει στερεές τροφές επιτρέπεται και επιβάλλεται άφθονο νερό) και αν δεν τα δέχεται με τη μία, δώσε της όσο θέλει και αύξησε τη συχνότητα. Θα δεις ότι όλα θα υποχωρήσουν.

μανουλες την εμπειρια και τις συμβουλες σας..

εχω μια μπεμπουλα 6μηνων που απο προχτες δεν ξερω τι εχει..

την τεταρτη το απογευμα εκει που την ετοιμαζα να παμε βολτα μου κανει εμετο και ενω ειχε φαει τη κρεμα μου εβγαλε τη κρεατοσουπα,την πεμπτη στην πρωτη κουταλια κρεμα ξανα εμετος τη κρεατοσουπα,αποφασιζω να παρω τηλεφωνο τη παιδιατρο αλλα δεν το σηκωνε οποτε τζιφος..την παρασκευη εκει που τη εδινα το πρωι τη φρουτοκρεμα και ειχε φαει αρκετα ξανα εμετος..παιρνω τη παιδιατρο και μου ειπε να τα κοψω ολα μονο γαλατακι και χοροσουπα για δυο μερες.ολα καλα..σημερα το πρωι που ξυπνησε οπως παω να τη θηλασω τη νιωθω ζεστη βαζω θερμομετρο και δειχνει 37,7 τρελαθηκα!!λεω κατσε να την ταισω λιγο και αν δω οτι δεν εχει πεσει θα της δωσω αντιπυρετικο,τελικα πυρετος δεν ανεβηκε!το μεσημερακι παω να της αλλαξω τη πανα και βλεπω λιγο ροζ στη πανα(εμεινα κοκκαλο) ξαναπαιρνω τη παιδιατρο και μου λεει απο δευτερα να κανουμε καλλιεργια ουρων για ουρολημωξη μετα που της αλλαξα παλι πανα(καπου εδω μεσα διαβασα πως θελει συχνη αλλαγη και καλο πλυσιμο) ειδα οτι εχει βγαλει και σπυρακια στον ποπουλη της ..της αλλαζω συχνα την πανα την πλενω καλα. κρεμα βαζω Penaten ,δοκιμασα και pepanthol αλλα τα σπυρακια εκει...ροζ ομως δεν ξαναειδα ,ουτε πυρετο ανεβασε.

ξαφνικα τα βλεπω ολα μαυρα..επειδη ιδρωνει παρα πολυ και απο τη ζεστη βγαζει σπυρακια στο λαιμουδακι της καμια φορα, σημερα εβγαλε και τετοια και νομιζω πως θα τρελαθω..ολα μαζι???

Να παρεις τη Sudocrem, την εχει και στα Jumbo, δεν συγκρινεται με καμια και περαστικα σας!

Διαφημίσεις

KatFON δεν νομιζω να εχει αφυδατωση γιατι και νερακι πινει & εγω τη θηλαζω . ευχαριστω παντως για τις συμβουλες!!

marian αυτη χρησιμοποιω αλλα ειπα μηπως οι αλλες ειναι καλυτερες..

ευτυχως ολα εχουν περασει!!και το συγκαμα και δεν ειδα ξανα ροζ περιμενω και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα δουμε!!

σας ευχαριστω!!

9Uzhp3.png GHqEp3.png