Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Patras Catering.Στην Πάτρα.Το ξέρει κάποια;το έχει χρησιμοποιήσει, ή έχει παρευρεθεί σε δεξίωση τους;το σκεφτόμαστε για την βάφτιση.

Mama xrysa

Με το καλό η βάφτιση!!! :P

Είμαι από Πάτρα και το ξέρω, γιατί απλά τυχαίνει ο γιος του ιδιοκτήτη να είναι μαθητής μου και μας έχει κάνει πολλά catering (για συνέδρια βεβαίως) και έχουμε μείνει κατενθουσιασμένοι απαξάπαντες. Ξέρω ότι χρησιμοποιεί πολύ καλά υλικά και αυτό δικαιολογεί για πολλούς και τις κάπως υψηλές τιμές του.

Εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!:D

Φιλιά

Θα πάω σε μια βάφτιση στις 28-6 που θα έχουν αυτό το catering οπότε θα μπορέσω να σου πω τη γνώμη μου μετά...

Γιάννα σε ευχαριστώ πολύ, περιμένω νέα σου!!!

Mama xrysa

Με το καλό η βάφτιση!!! :P

Είμαι από Πάτρα και το ξέρω, γιατί απλά τυχαίνει ο γιος του ιδιοκτήτη να είναι μαθητής μου και μας έχει κάνει πολλά catering (για συνέδρια βεβαίως) και έχουμε μείνει κατενθουσιασμένοι απαξάπαντες. Ξέρω ότι χρησιμοποιεί πολύ καλά υλικά και αυτό δικαιολογεί για πολλούς και τις κάπως υψηλές τιμές του.

Εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά!!!:D

Φιλιά

Ευχαριστώ κοριτσάκι!!!

Απλά με ανησύχησε το γεγονός οτι όταν συζητούσαμε για ποσότητες (για μπουφέ)μου είπε πως σε κάποια θα βάλουν λιγότερα κομμάτια απο τα άτομα που θα έχουμε και κάποια που ξέρουν οτι φεύγουν πιο πολύ θα βάλουν περισσότερα.Όταν του είπα πως εγώ θέλω να είναι τουλάχιστον τόσα κομμάτια όσα είναι οι καλεσμένοι ψιλοστράβωσε οτι και καλά ξέρει την δουλειά του και γιατί θέλω να πληρώσω παραπάνω;Απλά δενθέλω να την πατήσω όπως μια άλλη κοπέλα απο το φόρουμ...Εσείς οταν κάνετε συμφωνία για δεξίωση υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά κλείσαμε για 13 Σεπτέμβρη αφού δοκιμάσαμε το φαγητό του και ήταν όντως πολύ καλό!Θα βρεθούμε μεθαύριο για το μενού και τις ποσότητες και θα δούμε τι θα κάνουμε...Ελπίζω να μην τη πατήσουμε

cceXp3.png

pcTFp3.png

εγω είμαι η παθούσα που ανέφερες!!όταν διαβασα το ποστ σου θυμήθηκα το δικο μου όταν πρωτορωτούσα για το κατεριγκ!!!σου ευχομαι να πάνε όλα καλά. είχαμε υπογραψει συμβόλαιο πριν. κάπου αναφερει για τους δικούς σου όρους. γιατι δεν συμπληρώνεις κατί; πχ να ανανεώνουν διαρκως τις πιατέλες. στο ποστ που είχα (μας ρεζίλεψε το κατεριγκ...)βγήκαν καλές συμβολές κάποιων μελών. αν τις ήξερα νωρίτερα.....

εγω θα ήμουν ευχαριστημένη αν απλως ήταν επαρκης οι ποσοτήτες. το να περισσεψουν είναι ουτοπία!! για την δικια μου περιπτωση τουλάχιστον. σε άλλους μπουφέδες γεμιζουν και 3φορες τα πιατα....

Κοριτσάκι έχω αποστηθίσει όλο το θέμα σου!!!Με έχει πιάσει πανικός, προτιμώ να περισσέψουν παρά να λείψουν!!!!!

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... πρόσεξε μην κάνεις υπερβολές όμως....Εμείς βαφτίσαμε το Σάββατο και τελικά μάλλον είχαμε υπερβολικές ποσότητες, έμεινε πολύ φαγητό...

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά πείτε μου την γνώμη σας μήπως είμαι εγώ υπερβολική τελικά... Εχθές που δοκιμάσαμε ήταν σε μια βάφτιση που είχαν.Είχε ένα πλατώ τυριών με τέσσερα διαφορετικά είδη και είχε 30 περίπου κομμάτια απο το κάθε είδος τυριού.Είχε αρκετές σαλάτες μέν-7-αλλά η ποσότητα της κάθε μιας ήταν δεν ήταν για 20 άτομα.Έτσι πρέπει να είναι;δηλαδή αν 40 απο τους καλεσμένους θέλουν να δοκιμάσουν απο όλα τα τυριά, άδειασε το πλατό.Το ίδιο και με τις σαλάτες.Έτσι πρέπει να είναι;Ρωτάει τώρα το βλαχάκι η Χρύσα...:oops::lol::oops::lol:

cceXp3.png

pcTFp3.png

Θα είμαστε 100-120 άτομα και το μενού είναι 26 ευρώ +6 ευρώ ποτά και αναψυκτικά.Τώρα με τις αλλαγές που θα του πούμε(θα αλλάξουμε κάποια φαγητά με τα άλλα δύο μενού που μας έχει προτείνει) δεν ξέρω πως θα διαμορφωθεί.Εμένα Ρίτα το ζόρι μου δεν είναι αν θα δώσω ένα-δυο ευρώ παραπάνω το άτομο.Θέλω ο κόσμος να φύγει ευχαριστημένος για να ευχαριστηθώ και εγώ.Και επειδή ούτως η άλλως θα σχολιαστεί αρνητικά η εκδήλωση απο κάποιους(προτιμήσαμε με τον άντρα μου να έχει μεν μουσική αλλα που δεν θα σε προδιαθέτει να χορέψεις δε)τουλάχιστον να τους μείνει η καλή ανάμνηση απο το φαγητό.

cceXp3.png

pcTFp3.png

συμφωνω απόλυτα. και εγω αν ήξερα τι θα συνέβαινε, εννοείται θα έδινα παραπάνω. λοιπον, πριν κλεισω εκεινο το κατεριγκ, είχα μιλήσει με τουλάχιστον καμια 10αρια, μπορει και παραπάνω!!η μέση τιμή που ζητάνε εδω για μπουφε είναι στα 28ε. η προσφορα που σου έκαναν δε νομίζω ότι χωραει περιθώρια λάθους!!

σου υπενθυμίζω ότι εγώ εδωσα 20ε για 150άτομα. αρχικά μου λέει 29, της είπα εχω βρει αλλου και τελικα το αφησε 20. την ημέρα του συμβολαίου λεει 25,της δείχνω το αρχικό μενου που μου είχε στείλει στα 20 και στραβωσε. απο εκει και πέρα τη συνέχεια την ξέρεις (εσύ και άλλοι 2700!!!)

συνήθως σε μπουφε βάζουν 3-4ειδη σαλάτες, 3-4συνοδευτικά, 3ειδη κρεατικών και ορεκτικά. και τα δικά μας τα μπολ δε μου φαινόντουσαν γεμάτα. υποτίθεται όμως ότι τα ανανεώνουν όταν τελειώσουν...αυτοι υπολογίζουν στανταρ ποσότητες για κάθε άτομο. για πόσα άτομα σου είπαν ότι θα έχουν στοκ; εμένα έλεγαν για 250. είχαν δηλ 250πανσέτες, 250σουβλ κοτοπ κτλ. πες τους και τη δική μου ιστορια, να δουμε τι θα σου πουν.

με ένα άλλο κατεριγκ που το συζήτησα μετα, ισχυρίστηκε ότι είναι πιθανό να τελειώσουν κάποια πιατα (πχ ρύζι), όχι όμως τα πάντα πριν καν σερβιριστούν όλοι μια φορά...

Εμένα όταν τον ρώτησα για ανανέωση μου είπε οτι προσθέτουν μόνο στα ζεστά πιάτα.Το στόκ τους, αν έχουμε 100 άτομα θα είναι 120 μερίδες.Σε κάποια που ξέρουν οτι δεν τραβιούνται, λεει, θα βάλουν 80.Εμένα αυτό δεν μου άρεσε.θέλω τουλάχιστον 100.Όταν το συζητούσα με τον άντρα μου μου λεει οτι, εντάξει εμείς κάνουμε συμφωνία για 100 κομμάτια το λιγότερο και σου χρεώνει παραπάνω χρήματα.Θα κάτσεις να μετρήσεις και θα ξέρεις οτι είναι όντως 100;Άντε βγάλε άκρη.Παζάρια δεν του κάναμε η αλήθεια είναι και ούτε θα του κάνουμε.Εδώ κοιτάμε να προσθέσουμε φαγητό, θα του πώ να μου κόψει κιόλας απο την τιμή;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

με άλλους μίλησες; τι τιμές σου έδωσαν και με τι ποικιλίες; τι μενου εκλεισες (εννοω πόσες σαλάτες, ορεκτικά κτλ). μου φαινονται λίγες οι ποσότητες. και αν κάποιοι πάρουν παραπάνω απο ότι τους αντιστοιχει;αποκλείεται καποιοι να πάρουν 3 τυροπιτάκια και καθόλου πχ σουφλέ;....

με άλλους μίλησες; τι τιμές σου έδωσαν και με τι ποικιλίες; τι μενου εκλεισες (εννοω πόσες σαλάτες, ορεκτικά κτλ). μου φαινονται λίγες οι ποσότητες. και αν κάποιοι πάρουν παραπάνω απο ότι τους αντιστοιχει;αποκλείεται καποιοι να πάρουν 3 τυροπιτάκια και καθόλου πχ σουφλέ;....

Αυτό σκέφτομαι και εγώ... Ένας άλλος μας είπε 50 ευρώ το άτομο:shock::shock:. Το θέμα είναι οτι είμαστε έξω απο την Πάτρα και θέλουμε να το κάνουμε σπίτι μας οπότε περιοριζόμαστε στις επιλογές.Ωστόσο αυτός μας παρέχει και τη δυνατότητα τέντας δωρεάν ενώ όλοι οι άλλοι μας τη χρεώναν 2200 ευρώ!!:shock::shock::shock::shock: .Είδωμεν.Τέλη εβδομάδας θα κάνουμε τη συνάντηση και θα δώ τι θα γίνει.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Γεια σου μαμαχρυσα, για Φακαλο σκεφτηκες? Εχω παει σε παιδικο παρτυ κι ηταν πολυ καλα. Τωρα δεξερω για βαπτιση αν κανει..αλλα ρωτησες?

Αυτός μου είπε 50 ευρώ το άτομο!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Αυτός μου είπε 50 ευρώ το άτομο!!!!

Ημουν σίγουρη για αυτό πριν καν το διαβάσω :D

Στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ρώτησες? Εκανα τον γάμο μου εκεί και το φαγητό ήταν σούπερ. Θα τους έκλεινα και για τη βάφτιση αλλά τελικά επειδή την έκανα στο Αίγιο χρησιμοποίησα ένα τοπικό catering γιατί μου ερχόταν πιο οικονομικό από να έρθουν αυτοί εκεί....

Μωρέ είμαστε λίγο μακριά απο την Πάτρα (Βάρδα) και θα είναι ίσως ταλαιπωρία για το μωρό και τους καλεσμένους το πήγαινε-έλα.Ασε που κάποιοι που θα έρθουν απο Κρήτη ίσως να μην έχουν αυτοκίνητο.Ετσι είπαμε να το κάνουμε σπίτι, στο γκαζόν. που έχουμε και χώρο!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Η πολιτεια σου στελνει και στο σπιτι σου δεν το κάνει μόνο στον χώρο της... βέβαια δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό που είχες γραψει πιο πάνω για τέντες....

Πήγα στην βάφτιση...

Μια χαρά ήταν το catering και σαν γεύσεις αλλά σαν ποσότητες :D

Να φανταστείς έφαγα τελευταία από τους μεγάλους, είχαν μείνει το πιτσιρίκια που ήταν στον κλόουν, αλλά υπήρχε ακόμα αρκετή ποσότητα και για αυτά...

Μην αγχώνεσαι λοιπόν αν το επιλέξεις, όλα καλά θα είναι.