Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ..

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ..ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ..

ΕΠΕΡΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Υ.Γ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:D καλως ηρθες ντινα και συντομα σου ευχομαι τα πιο ευχαριστα νεα,οσο γιαυτο που ρωτας αν και δεν εχω παρει χαπια αποτι μου εχει πει ο γιατρος μου μολις τα σταμματας μπορεις να συλλαβεις μην απελπιζεσαι σου ευχομαι τα καλυτερα :D:D
5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΠΕΡΝΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΖΥΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ Η ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ..ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..ΣΩΣΤΑ..

ΦΙΛΙΑ

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Εμένα ο ομοιοπαθητικός μου μου έχει πει οτι τα αντισυλληπτκά είναι η Νο 1 αιτία της υποτιθέμενης Ανεξήγητης Υπογονιμότητας. Εγώ έπαιρνα και δεν μπορούσα να μείνω έγκυος με τίποτα όταν το αποφάσισα.

Αν κάνεις όλες τις εξετάσεις και δεν βρεθεί κάποιο πρόβλημα σε σένα η τον άντρα σου τότε μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ. Ομοιοπαθητική θεραπεία και έλενχο ωορρηξίας με τεστ ωορρηξίας .

Πάντως μην σε πιάνει πανικός λίγοι μήνες προσπάθειας δεν σημαίνει και οτι έχεις πρόβλημα .

Εύχομαι το καλύτερο.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Και εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά για 6 χρόνια περίπου και έμεινα έγκυος 4 μήνες μετά αφ' ότου τα σταμάτησα. Και εμένα μου έλεγε η γιατρός μου ότι μόλις τα σταματήσεις μένεις αμέσως έγκυος αλλά εγώ ήθελα να περάσουν και καναδυό μήνες για να "καθαρίσει" ο οργανισμός μου...

Πιστεύω όμως πως δεν έχει και τόσο σημασία που έπαιρνες χάπια.... Είναι θέμα χρόνου το να μείνεις έγκυος. Για να μην αγχώνεσαι μπορείς να κάνεις εξετάσεις να σιγουρευτείς ότι όλα είναι καλά....

Καλή επιτυχία..... Εύχομαι το 2008 να σου φέρει το πολυπόθητο μωράκι!!! :D

sL7ap2.png

Kαλωσήρθες dina27 και με το καλό να μείνεις έγκυος.

Έπαιρνα χάπια για σχεδόν 10 χρόνια με 2 μόνο μικρές παύσεις ενδιάμεσα. Tα σταμάτησα λίγο μετά που παντρεύτηκα και μετά από ένα χρόνο προσεκτικού σεξ, έμεινα έγκυος με την 1η ελεύθερη επαφή.

Kι εγώ είχα άγχος το πόσο θα με επηρρέαζε η τόσο μακροχρόνια χρήση τους, αλλά τελικά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Nομίζω ότι το χειρότερο πρόβλημα το δημιουργεί κυρίως το άγχος.

Γι'αυτό ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά. Όλοι οι γιατροί λένε ότι μετά από ένα χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών, υπάρχει λόγος να το ψάξεις περισσότερο.

Όλα θα πάνε καλά!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Ενα ζευγαρι καθολα υγιες εχει καθε μηνα μονο 20-25% πιθανοτητες να συλλαβει παιδι δεδομενου οτι προσπαθει τις γονιμες μερες!

Οπως καταλαβαινεις ειναι μικρο το ποσοστο, το οποιο βεβαια αυξανεται με την παροδο των μηνων. Χαλαρωσε και θα ερθει το μπεμπε... :D

Αν εισαι κατω απο 35 οι γιατροι αφηνουν ενα περιθωριο 12 μηνων πριν αρχισουν εξετασεις, αν εισαι πανω απο 35 το περιθωριο μειωνεται στους 6 μηνες.

dina27 καλωσηρθες!

Επαιρνα και εγω αντισυλληπτικα για 12 χρονια και η γιατρος μου ειχε συστησει να τα σταματησω για κανα 6μηνο και μετα να αρχισω τις προσπαθειες.

Ακολουθησα την συμβουλη της εμεινα εγκυος μετα απο 7 μηνες(ηταν εξωμητριο ομως).Εγινε οτι εγινε και οταν ξαναπροσπαθησαμε ξαναμεινα χωρις προβλημα και τωρα περιμενουμε την μπεμπουκα μας σε λιγο καιρο!

Συμβουλεψου τον γιατρο σου και ολα θα πανε καλα!!!

Διαφημίσεις

Kλως ηρθες. Ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι μετά απο περίπου 6 μηνες φευγει τελειως η επιροη του αντισυλιπτικου . Αν ποναγες παλαιοτερα ή ειχες πολυ αιμα πχ θα δεις οτι παρολο που τα διακοψες για κανενα 6μηνο μετα θα ειναι ολα οκ. Μετα παλι ταιδια.

Με το καλο και μην αγχωνεσαι. Θα προσπαθεις ενα με εναμησι χρονο και μετα θα ψαχτεις.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 months later...

ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ. ΕΧΩ ΗΔΗ 1 ΠΑΙΔΙ 15 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ. ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΕΙΣ ΤΟΝ 2ον ΜΗΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 2 ΜΗΝΩΝ. ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ). ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΩ :oops::lol:

• 2 weeks later...

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 10 ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 19 ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 25% ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΑ :D:D:D:D:D

• 1 year later...

Διαφημίσεις

κατ αρχην καλως ορισες στην παρεα μας. σαν λιγο παλαιοτερη θα σου ελεγα οτι: "το παιδι ειναι ενα λοττο!!!! για να το τυχεις ξερεις ποσες φορες παιζεις????"

αν επαιζες λοττο καθε φορα θα ειχες αγχος στην κληρωση??οχι, οποτε κανε τι εχεις να κανεις κ μην αγχωνεσαι. μετα απο 1-1,5 χρονο αν δεν το πιασεις το λοττο... καντε σπερμ/μα να δειτε αν συμβαινει κατι απο κει. μετα ελεγξε τις γονιμες σου, κ συμβουλεψου τον γιατρο, αν βρεθει κατι μην το αμελησεις!!! ευχομαι το καλυτερο κ πονταρε σε καλα νουμερα!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

• 3 months later...

γεια σας!ειμαι κανουρια στην παρεα και ευχομαι σε ολες τα καλυτερα.περθσι τον ιουνιο ειχα μια παλινδρομη κυηση εκανα αποξεση και μετα τιποτα. προσπαθω ενα χρονο αλλα τιποτα.το πρωτο προεκυψε με μια ελευθερη επαφη.θα κανω σαλπιγγογραφια.φοβαμαι και αγχωνομαι.πειτε μου τη γνωμη σας κοριτσια

7Ggjp2.png

γεια σας!ειμαι κανουρια στην παρεα και ευχομαι σε ολες τα καλυτερα.περθσι τον ιουνιο ειχα μια παλινδρομη κυηση εκανα αποξεση και μετα τιποτα. προσπαθω ενα χρονο αλλα τιποτα.το πρωτο προεκυψε με μια ελευθερη επαφη.θα κανω σαλπιγγογραφια.φοβαμαι και αγχωνομαι.πειτε μου τη γνωμη σας κοριτσια

Robenula μην αγχώνεσαι.Έχω φίλες που είχαν παλίνδρομες κυήσεις κι έμειναν έγκυες και οι δύο μετά από 3-4 μήνες,άσε που και η σαλπιγγογραφία δεν είναι δα και τίποτα τρομερό.Πιο πολύ σε φοβίζει η λέξη και μόνο. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, κάνε τις εξετάσεις σου , χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! ;)

ekανα σαλπιγγογραφια, δεν ειναι τιποτα, πονεσα λιγακι οπως στη περιοδο για 5 λεπτακια. μην αγχωνεσαι. αφου εμεινες μια φορα θα ξαναμεινεις!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

• 8 months later...
:(καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουριο μελος και ευχομαι σε ολες πραγματικα οτι επιθυμουν... προσπαθω με την γυναικα μου εδω και παρα πολυ καιρο να ποιασουμε μωρακι αλλα τιποτα.. πανε τωρα 2 χρονια...εχουμε κανει ολεσ τις εξετασεις και οι 2 ειμαστε πολυ καλα.. η γυναικα μου εκανε σαλπιγγογραφια πριν 4 μηνεσ περιμεναμε μηπως γινει κατι καλο αλλα τιποτα... ειχε ενα μικρο πολυποδακι το εβγαλε αλλα ξανα τιποτα... θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας

:(καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουριο μελος και ευχομαι σε ολες πραγματικα οτι επιθυμουν... προσπαθω με την γυναικα μου εδω και παρα πολυ καιρο να ποιασουμε μωρακι αλλα τιποτα.. πανε τωρα 2 χρονια...εχουμε κανει ολεσ τις εξετασεις και οι 2 ειμαστε πολυ καλα.. η γυναικα μου εκανε σαλπιγγογραφια πριν 4 μηνεσ περιμεναμε μηπως γινει κατι καλο αλλα τιποτα... ειχε ενα μικρο πολυποδακι το εβγαλε αλλα ξανα τιποτα... θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας

καλησπερα κωστα κ καλως ηρθες.μπορει να ειναι αρκετος ο χρονος που προσπαθειτε αλλα μπορει να μην σημαινει κ τιποτα πριν 3 χρονια ξεκινησα κ γω προσπαθειες με τον συζηγο μου κ εκανα να μεινω εγκυος 2 χρονια κ 2 μηνες δυστηχως ομως η κυηση παλινδρομησε το ιδιο κ η δευτερη που ηρθε 2 μηνες μετα.καναμε κ μεις πολλες εξετασεις χωρις να βρισκουμε κατι ανεξηγητη υπογονημοτητα μας ελεγαν εκανα 2 σπερματεγχυσεις αλλα τιποτα εμεινα ομως λιγο μετα μονη μου

ρωτησε τον γιατρο σας αν μπορειτε να κανανετε μια απλη διεγερση ωοθηκων να εχετε περισσοτερες πιθανοτητες κ αν το θελετε να το συνδοιασετε γιατι οχι με μια σπερματεγχυση ειναι κ χαμηλο το κοστος κ σαν διαδικασια ειναι πολυ απλη

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

κ κατι αλο εχετε κανει την εξεταση sims Huhner test? ειναι εξεταση τραχιλικης βλενης μετα απο επαφη για να δουν αν μπορουν να κολυμπισουν τα σπερματοζωαρια στην βλενη που εκρινεται κατα την ωορηξια

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΤΟ ΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ... ΔΛΔ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την εξεταση αυτη δεν ειχα ακουσει ουτε μας την προτεινε ο γιατρος μας. παντως πριν 3 μερες ειχαμε παει στο γιατρο για να δει την ωορηξια της μας προτεινε για 3 μηνες να την αναλαβει λεγοντας μας τις γονιμες μερες. μετα αν παλι δεν μεινει εγκυος μας ειπε οτι ισως χρειαστει λαπαροσκοπηση γιατι η κοιλια της πριζεται με την περιοδο οπως σ ολες τις γυναικες βεβαια και ισως ειναι και αυτος ενας λογος. ο γιατρος παντως ειπε οτι θα πρεπε να χει μεινει εγκυος λογικα γιατι δεν υπαρχει προβλημα. η γυναικα μου παντως εχει πανικοβληθει με το θεμα λαπαροσκοπησης εχετε κατι να μου πειτε!!!