Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ο μπεμπης ειναι 4 1/2 μηνων και αρνειται κατηγορηματικα να πιει γαλα(το πολυ 150γρ μια στο τοσο).αρχισαμε φρουτοκρεμες και βανιλια-ρυζαλευρο-κανει λετε να φτιαξω τη βανιλια με γαλα αντι νερο μπας και πιει λιγο γαλατακι παραπανω!!!

Διαφημίσεις

Καταρχήν να σου πω, πως απ'όσο έχω διαβάσει εδώ, συμβαίνει σε πολλά παιδακια μόλις ξεκινούν τις στερεές να μειώνουν το γάλα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις τη βανίλια με γάλα, είναι λύση που προτίνουν πολλοί παιδίατροι αν το παιδί δεν πίνει γάλα. Ρώτα βέβαια και τον δικό σου πρώτα ;)

DoUwp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑRMA.ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕ ΜΕΧΡΙ 6-7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

κι εμενα μια απο τα ιδια... δε θελει γαλα καθολου.... δοκιμασα να της δωσω τη κρεμα της με γαλα αντι νερο, και μου την εκανε εμετο....

εχω προβληματιστει πολυ

ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΝΕΡΟ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημέρα και από εμένα... να σας παραθέσω την δική μου ιστορία με το γάλα... 15 μηνών περίπου σταμάτησε να πίνει το βραδυνό (γάλα σκόνη)δηλαδή μιλάμε ότι έπινε 20-30 μλ (ενώ έπινε 210-240πριν). αφού το πάλεψα άρχισα να του δίνω γιαούρτι και αυτό γιατί το πρωινό γάλα το έπινε κανονικά 240μλ και δεν ήθελα να μπλέξω άλλη μάρκα και μορφή το βράδυ. Μέχρι που σταμάτησε και το πρωινό... φρίκαρα δεν είναι δυνατόν λέω το παιδί να μην πίνει καθόλου γάλα (και το έχει ανάγκη έτσι). όπως καταλαβαίνετε δοκίμασα τα πάντα. όλες τις μάρκες, φρέσκο, εβαπορέ, αγελαδινό κατσικίσιο ότι υπάρχει στην αγορά, σκόνες άλλες, τα πάντα κρέμα απογευματινή με γάλα... τίποτα δεν έπινε τίποτα....τον άφησα μια εβδομάδα χωρίς γάλα αλλά με πολλά γιαούρτια και τυρια για να παίρνει το ασβέστιο ..... φυσικά είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ......σιγά σιγά άρχισε να ξαναπίνει το πρωινό σε δόσεις βέβαια και έτσι σήμερα (μετά από 3 μήνες) φτάσαμε να πίνουμε 240 το πρωινό (γάλα σκόνη) σε δύο δόσεις και το βραδυνό στον ύπνο του 210.

αυτό που κατάλαβα είναι ότι πέρασε φάση άρνησης και τώρα κανένα πρόβλημα...

• 1 month later...

παντως εμας η παιδιατρος μας ειπε να κανουμε το ρυζαλευρο με νερο,κανει αλλα 5 γευματα,ενα φρουτα και 4 γαλα απο 130 -170 μλ το πολυ ,ειναι 5 μηνων.πριν απο λιγο προσπαθησα να την ταισω κ εφαγε μονο 70

NJMAp3.png