Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bοηθειστε φιλεναδες!!!

vickytsoch

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!! (αντε και κανα δυο αγορια!!)

Πηραμε τα ρουχαλακια που θα παμε στην εκκλησια.. Ειναι ενα κιτρινο φουστανακι με πορτοκαλι και ροδι λουλουδια και πεταλουδες. Πηραμε και ροδι μπαλαρινες και μια κιτρινη κορδελα με ασορτι λελουδι..

επειδη ομως η μαμα ( η αφεντομουτσουναρα μου δλδ..) και ο μπαμπας, εχουν μανια με τα καπελα.. και νομιζουμε οτι της πανε κιολας (η κουκουβαγιοοικιγενεια δλδ) ψαχνουμε να βρουμε καπελο...

οποια πετυχει σας περικαλω ΨΑΘΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ σε ΚΙΤΡΙΝΟ χρωμα βαζει μια φωνη δυνατη και ειμαι εκει!!!!

σας μερσω.....

Διαφημίσεις

ΜΕ ΑΡΕΣΕ

η κουκουβαγιοοικιγενεια

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ……………..!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ........./???????????????????????

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥ ΣΑΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

ΦΙΛΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ……………….!!!!

.....

Γεια σας κοριτσια!!! (αντε και κανα δυο αγορια!!)

Πηραμε τα ρουχαλακια που θα παμε στην εκκλησια.. Ειναι ενα κιτρινο φουστανακι με πορτοκαλι και ροδι λουλουδια και πεταλουδες. Πηραμε και ροδι μπαλαρινες και μια κιτρινη κορδελα με ασορτι λελουδι..

επειδη ομως η μαμα ( η αφεντομουτσουναρα μου δλδ..) και ο μπαμπας, εχουν μανια με τα καπελα.. και νομιζουμε οτι της πανε κιολας (η κουκουβαγιοοικιγενεια δλδ) ψαχνουμε να βρουμε καπελο...

οποια πετυχει σας περικαλω ΨΑΘΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ σε ΚΙΤΡΙΝΟ χρωμα βαζει μια φωνη δυνατη και ειμαι εκει!!!!

σας μερσω.....

υπάρχει στο μαρουσι στην οδο ερμου ένα μαγαζι που έχει καπελάκια μαγιο κορμακια τα πάντα για μωρα...αν έχεις χρονο πεταξου ειναι απο την δεξια πλευρα μετα τον τσακιρη μαλα μετα παπουτσια

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

υπάρχει στο μαρουσι στην οδο ερμου ένα μαγαζι που έχει καπελάκια μαγιο κορμακια τα πάντα για μωρα...αν έχεις χρονο πεταξου ειναι απο την δεξια πλευρα μετα τον τσακιρη μαλα μετα παπουτσια

τι μου πες τωρα....

εχτες που διαβασα το μηνυμα σου δεν ειδα τη λεξη μαρουσι και νομιζα οτι λεγαμε για την ερμου στην αθηνα.. και το σκεφτομαι απο εχτες που θα αφησω τη μπεμπα το σαββατο να παω αθηνα!

τωρα που ειδα το μαρουσι φτιαχτηκα!! εγω Μελισσια μενω και ειναι ευκολο!!!

βουουουουρρρρρρρρ...............

ευχαριστω!!!!

Διαφημίσεις

τι μου πες τωρα....

εχτες που διαβασα το μηνυμα σου δεν ειδα τη λεξη μαρουσι και νομιζα οτι λεγαμε για την ερμου στην αθηνα.. και το σκεφτομαι απο εχτες που θα αφησω τη μπεμπα το σαββατο να παω αθηνα!

τωρα που ειδα το μαρουσι φτιαχτηκα!! εγω Μελισσια μενω και ειναι ευκολο!!!

βουουουουρρρρρρρρ...............

ευχαριστω!!!!

τίποτα να είσαι καλά....δεν ξερω αν τα ρουχα της μικρης ειναι αμπιγε τετοιου τυπου υφασμα καλό αλλά εχει και τα μαγαζια με παιδικα ρουχα...ριξε μια ματια στο κλικ ειναι στην 28ης οκτωμβριου πάλι στο μαρουσι...στον επομενο παράλληλο της ερμου

1129643tvsq1yiqpw.gif

γιατί δεν της φοράς ένα όμορφο στεφανάκι με κίτρινα τριανταφυλλάκια?

Έτσι και αλλιώς το καπελάκι θα το φορέσει με τα βαφτιστικά της.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

γιατι σε 2 μηνες παντρευεται ο αδερφος μου και θελω να κανουμε την εμφανιση μας εκει με στεφανακι...

εκτος αυτου ειναι στις 12 το μεσημερι και θα ηθελα να φοραει κατι στο κεφαλι. Θα ειναι νταλα ηλιος...

Διαφημίσεις

:lol:καλε... δεν διαβαζετε παραπάν? (κατα το πιτερ παν...) :)

στο monsoon πηρα τα παπουτσια ... Δεν ειδα καπελακι!! (μονο 38 ευρω irenese... factory outlet...) και χτυπησα και κατι φορμακια για το χειμωνα απο το στοκ του mothercare δίπλα...

το σιτε αυτο με τα καπελα το πετυχα κι εγω αυτες τις ημερες που κοιταω...

εκτος του οτι δεν εχει παιδικα..

βρηκα ενα καπελο που ειναι αυτο που φανταζομαι (γυναικειο βεβαια) 13,20

http://www.lastcall.gr/product_info.php?manufacturers_id=88&products_id=1439

για μεταφορικα δεν κοιταξα, αλλα τι να το κανω γμτ ειναι γυναικειο...

αν το βαλω στο πλυντηριο στους 60 θα γινει παιδικο ή ψαθα για την παραλιια???? :lol: :lol: :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...