Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τερατακια..σασ αρεσει σαν ιδεα?

dudu

Recommended Posts

ειναι φυσικα πολυυυυυυ νωρισ..αλλα μια και εχω χρονο και μου αρεσει να ασχολουμαι..

εφτιαξα αυτα εδω τα finger puppets -δαχτυλακια κουκλακια

..και σκευτομουν να τα κανω μπομπονιερεσ..στα βαπτισια μασ..πρωτα ο θεοσ..

σασ αρεσουν?ειναι καλη ιδεα?...η παρα ειναι ..διαφορετικη?

anthropakia-1.jpg

σκευτομουν πωσ ειναι κατι ωραιο για τα παιδακια..και χρησιμο..μια και συνηθωσ ολα στα βαπτισια ειναι πιο διακοσμητικα..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ ομορφα ... υποθετω για αγορακι.. αλλα πιο καλα θα μ αρεσε σαν θεμα στο πρωτο του παρτυ... ελπιζω να μην σ απογοητευσα...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Απίστευτη ιδέα. Και άψογα εκτελεσμένη!!!!

Ναι, θα γίνουν φανταστικές μπομπονιέρες, ξεχωριστές!

Ίσως τα χρώματα θα μου άρεσαν λίγο πιο ζωντανά. Αλλά κι έτσι είναι πολύ όμορφα τα τερατάκια σου!

Πώς τα έφτιαξες; Τσόχα χρησιμοποίησες; Έχεις κανένα πατρόν να σε αντιγράψουμε;;;:oops::rolleyes::D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

ειναι πολυ ομορφα ... υποθετω για αγορακι.. αλλα πιο καλα θα μ αρεσε σαν θεμα στο πρωτο του παρτυ... ελπιζω να μην σ απογοητευσα...

:) ναι ειναι λιγο για παρτυ..γιατι οχι..

..συνεχιζω και σκευτομαι ..κι αλλεσ εναλλαγεσ..και αλλα ζωακια..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσουν πολύ.

Ειδικά το χταποδάκι και ο ιππόκαμπος.

Τέλεια ιδέα!

:)..χερομαι που σου αρεσουν..σκευτομαι ποιο αλλο θαλασσιο ζωακι να φτιαξω..ετσι ωστε να ειναι ολα τησ θαλασσασ..

MZw9p3.png

Απίστευτη ιδέα. Και άψογα εκτελεσμένη!!!!

Ναι, θα γίνουν φανταστικές μπομπονιέρες, ξεχωριστές!

Ίσως τα χρώματα θα μου άρεσαν λίγο πιο ζωντανά. Αλλά κι έτσι είναι πολύ όμορφα τα τερατάκια σου!

Πώς τα έφτιαξες; Τσόχα χρησιμοποίησες; Έχεις κανένα πατρόν να σε αντιγράψουμε;;;:oops::rolleyes::D

:-D:-D ..δυστυχωσ τσοχα σε πιο ζωντανο χρωμα( με το μετρο) δεν βρηκα..ειναι ολα λιγο..ετσι μουντα..

ε και δεν θελω να βαλω πολυχρωμιεσ..για να φαινονται πιο "κομψα" και οχι τσιρκο... ειναι και αγορακι..αρα..το μπλε ειναι καλο...

:)

χερομαι που σου αρεσουν κι εσενα!!!!!!!!!!:P:p

οι μικρεσ τσοχεσ που πουλανε ειναι καπου 30Χ20 πολυ μικρεσ (φτανουν για ενα μισι κουκλακι) δηλαδη και κοστιζουν γυρω στα 0,60 0,70 Ευρω...ενω του μετρου ..φαντασου.. 1.20 Χ1 μετρο το πηρα 2 - 2,5 ευρω...εεεε εχει διαφορα...

πατρον οχι δεν εχω..εψαξα κι εγω φωτο στο ιντερνετ και τα ζωγραφισα..... google γραφεισ (felt finger puppets) ..πατασ ..και πασ images :)

MZw9p3.png

Ειναι πολυ ωραια ιδεα και ακομη καλυτερο το οτι θα τα εχει φτιαξει μονη της η μαμα του μωρου.

:):):):)

ωραια θα ηταν του εμπορειου..μια και ειναι "τελεια"..απο πολλεσ αποψεισ..και τα δικα μου οπωσ και να εχει θα φαινονται χειροποιητα..αλλα θα λεμε πωσ εχουν και χειροποιητη αξια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:)

MZw9p3.png

και αυτα ειναι ωραια ..αλλα ποιοσ καθετε να ....κολλαει......τοοοσα κομματια..χεχε,,..

http://www.shakespeare.org.uk/shopping/images/fingerpuppets.jpg&imgrefurl=http://www.shakespeare.org.uk/shopping/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D5&usg=__PNowgX0f_SoDtEFWpjgd6qUWW3s=&h=450&w=450&sz=42&hl=en&start=5&um=1&tbnid=sFLtGtCJqswmDM:&tbnh=127&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dfelt%2Bfinger%2Bpuppets%26hl%3Den%26um%3D1'>http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.shakespeare.org.uk/shopping/images/fingerpuppets.jpg&imgrefurl=http://www.shakespeare.org.uk/shopping/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D5&usg=__PNowgX0f_SoDtEFWpjgd6qUWW3s=&h=450&w=450&sz=42&hl=en&start=5&um=1&tbnid=sFLtGtCJqswmDM:&tbnh=127&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dfelt%2Bfinger%2Bpuppets%26hl%3Den%26um%3D1

http://www.shakespeare.org.uk/shopping/images/fingerpuppets.jpg

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

στην αρχη ειχα σκευτει να κανω απλα αυτα εδω τα πουλακια..αλλα ειναι απλα κουκλακια ,δεν ειναι πρακτικα..αν και μου αρεσουν πιο πολυ...ειναι πιο κομψα..τι να παιξεισ μαζι τουσ ομωσ...

DSC02637-1.jpg

MZw9p3.png

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ????????????

ευχαριστωωωωωωωωωω

ε ξερεισ..πανω στην αναγκη σου..καποιο λυση βρισκεισ.. εναλλακτικη..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

dudu εμενα μιυ αρεσουν παρα πολυ!! όταν ημουν εγκυος ειχαμε παει στο Ικεα και ειχε τετοια δαχτυλοανθρωπακια. Ειχα πει στο αντρα μου να παρουμε και με ειχε παρει απο τα μουτρα..

οτι ειναι πολυ νωρίς και οτι θα τα παρου,ε καποια αλλη στιγμη. τωρα το ικεα δεν τα βγαζει και εγω ειμαι να σκασω... ειχα φτιαξει κι εγω ενα, αλλα ειχα βαλει τη φατσα της μικρης απο χαρτονι για κεφαλι και μαλλια απο μαλλι (πλεξιματος). Καλο ηταν...

όσο για αυτο που γραφεις οτι ειναι πολυ νωρίς ακομα... εχω να σου πω οτι δεν ειναι! Εγω αν δεν ειχα κανει τα βραχιολακια στην εγκυμοσυνη δεν νομιζω να ειχα προλαβει. Μην ξεχνας οτι μετα θα εχεις και το μωρό. Και δεν ξερεις αν θα βγει καλοβολο ή γκρινιαρικο....

ειναι φυσικα πολυυυυυυ νωρισ..αλλα μια και εχω χρονο και μου αρεσει να ασχολουμαι..

εφτιαξα αυτα εδω τα finger puppets -δαχτυλακια κουκλακια

..και σκευτομουν να τα κανω μπομπονιερεσ..στα βαπτισια μασ..πρωτα ο θεοσ..

σασ αρεσουν?ειναι καλη ιδεα?...η παρα ειναι ..διαφορετικη?

anthropakia-1.jpg

σκευτομουν πωσ ειναι κατι ωραιο για τα παιδακια..και χρησιμο..μια και συνηθωσ ολα στα βαπτισια ειναι πιο διακοσμητικα..

Μου αρέσουν πάρα παρα πολύ για την βάπτιση... σε ροζ φτιάχνεις????

dudu εμενα μιυ αρεσουν παρα πολυ!! όταν ημουν εγκυος ειχαμε παει στο Ικεα και ειχε τετοια δαχτυλοανθρωπακια. Ειχα πει στο αντρα μου να παρουμε και με ειχε παρει απο τα μουτρα..

οτι ειναι πολυ νωρίς και οτι θα τα παρου,ε καποια αλλη στιγμη. τωρα το ικεα δεν τα βγαζει και εγω ειμαι να σκασω... .

Εγώ τα πήρα πριν περίπου ένα χρόνο αλλά νομίζω ότι τα ξαναείδα!!! Η μικρή μου ξετρελαίνεται με τα δαχτυλοπαιχνιδάκια

οτι ειναι πολυ νωρίς και οτι θα τα παρου,ε καποια αλλη στιγμη. τωρα το ικεα δεν τα βγαζει και εγω ειμαι να σκασω... ειχα φτιαξει κι εγω ενα, αλλα ειχα βαλει τη φατσα της μικρης απο χαρτονι για κεφαλι και μαλλια απο μαλλι (πλεξιματος). Καλο ηταν...

όσο για αυτο που γραφεις οτι ειναι πολυ νωρίς ακομα... εχω να σου πω οτι δεν ειναι! Εγω αν δεν ειχα κανει τα βραχιολακια στην εγκυμοσυνη δεν νομιζω να ειχα προλαβει. Μην ξεχνας οτι μετα θα εχεις και το μωρό. Και δεν ξερεις αν θα βγει καλοβολο ή γκρινιαρικο....

:) αυτα τα κουκλακια του ικεα...τα βρηκα κι εγω στο νετ αλλα εχουν εξαντληθει...ηταν πολυυυ ωραια...πρεπει να ειχε πολυ πλακα..το κουκλακι σου..στην μικρουλα σου αρεσε? :):):)

οσο για τον χρονο...ε το εχω και αυτο στο πισω μεροσ του μυαλου μου..

αν και εμεισ δεν θα κανουμε τραπεζι..οποτε..δεν εχουμε και αυτο το αγχοσ..

MZw9p3.png

Μου αρέσουν πάρα παρα πολύ για την βάπτιση... σε ροζ φτιάχνεις????

:) ειναι αγορακι ο δικοσ μου..γι αυτο και το μπλε..

οσο για το ροζ..νομιζω ειχα δει στο κεντρο εκει που πουλαγανε τισ τσοχεσ και ροζ..:):)

MZw9p3.png

Βαλι μου..με κανεισ και ντρεπομαι..σιγα..επειδη εχω λιγο χρονο..τωρα ειπα να μην καθομαι..

ολεσ μασ το κανουμε αυτο!!!!!ολεσ οι μαμαδεσ!να μαστε καλα και να χουμε κουραγιο!

MZw9p3.png