Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαρτυρικά!!!Βοήθεια!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Recommended Posts

Τη Κυριακη βαφτιζω τον μικρουλη μου και θελω τη

γνωμη σας για τα μαρτυρικα!

Εχω παραγγειλει μαρτυρικα που ειναι βραχιολακια!

Τα οποια το μαγαζι που τα πηραμε μου τα δινει μεσα

σ'ενα πλαστικο κουτι που δεν μου αρεσει καθολου!

Μια ιδέα μου ειναι να τα βάλω μεσα ενα καλαθακι ή κουτακι

αλλα ρωτωντας σένα μαγαζι μου ειπαν πως δεν ειναι ωραιο να δωσεις

σε καποιον χυμα το βραχιολακι αλλα τυλιγμενο με μια κορδελιτσα

και με μια καρφιτσουλα!Εσεις τι λετε;;;

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

Τη Κυριακη βαφτιζω τον μικρουλη μου και θελω τη

γνωμη σας για τα μαρτυρικα!

Εχω παραγγειλει μαρτυρικα που ειναι βραχιολακια!

Τα οποια το μαγαζι που τα πηραμε μου τα δινει μεσα

σ'ενα πλαστικο κουτι που δεν μου αρεσει καθολου!

Μια ιδέα μου ειναι να τα βάλω μεσα ενα καλαθακι ή κουτακι

αλλα ρωτωντας σένα μαγαζι μου ειπαν πως δεν ειναι ωραιο να δωσεις

σε καποιον χυμα το βραχιολακι αλλα τυλιγμενο με μια κορδελιτσα

και με μια καρφιτσουλα!Εσεις τι λετε;;;

Ναι, σιγά Χριστίνα μου, τυλιγμένο με κορδελίτσα, με μία καρφιτσύλα που θα είναι μέσα σε ένα καλαθάκι, που θα είναι γύρω-γύρω με τούλι, το οποίο θα έχει χαντρούλες να κρέμονται και και και...

Μην μασάς με αυτά που μας πουλάνε τα μαγαζιά και μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!!

Μια χαρά είναι το καλαθάκι που λές, κι ακόμη κι αν δεν έχεις ούτε καλαθάκι, μην αγοράζεις ειδικά για την περίσταση. Βάλτα σε έναν όμορφο ασημένιο, ή επάργυρο δίσκο που έχεις στο σπίτι και θα είναι μια χαρά, γνώμη μου βέβαια, τώρα εσύ πάλι άν θέλεις, κάνεις ότι νομίζεις :)!

4XDDp3.png

Ναι, σιγά Χριστίνα μου, τυλιγμένο με κορδελίτσα, με μία καρφιτσύλα που θα είναι μέσα σε ένα καλαθάκι, που θα είναι γύρω-γύρω με τούλι, το οποίο θα έχει χαντρούλες να κρέμονται και και και...

Μην μασάς με αυτά που μας πουλάνε τα μαγαζιά και μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!!

Μια χαρά είναι το καλαθάκι που λές, κι ακόμη κι αν δεν έχεις ούτε καλαθάκι, μην αγοράζεις ειδικά για την περίσταση. Βάλτα σε έναν όμορφο ασημένιο, ή επάργυρο δίσκο που έχεις στο σπίτι και θα είναι μια χαρά, γνώμη μου βέβαια, τώρα εσύ πάλι άν θέλεις, κάνεις ότι νομίζεις :)!

Συμφωνω, ολοι να μασανε λεφτα

συμφωνω, μια χαρά θα είναι στο καλαθάκι...το άγχος οφείλεται στη μέρα που πλησιάζει, έτσι ήμουν και εγώ...τελικά είχα ασχοληθεί τόσο με τις λεπτομέρειες που ίσως δε χρειαζόταν...

τα μαρτυρικά τα είχα σε ξύλινο βιβλίο!!!μέχρι το τελος της εβδομάδας θα τα δεις στην κάντυ!!ακομα περιμένω το φωτογράφο. σήμερα μου ειπε ότι είναι ετοιμες και να περασω να τις πάρω!!!

Διαφημίσεις

Και εγω βραχιολάκια είχα αλλά το μαγαζί τα έβαλε σε κουτάκι σαν μπιζουτιερα παιδική και μου την έκανε δωρο μετά. Ηταν από λεπτό τούλι αλλά νομίζω ένα οποιοδήποτε καλαθάκι π.χ. κάτι που έχουν σαπουνακια ή αφρόλουτρα σαν δωράκι από boby shop θα είναι εντάξει. Αλλη ιδέα που μου ήρθε τώρα είναι κανένα μπολάκι διακοσμητικό χρωματιστό που να ταιριάζει με τα χρωματα που έχεις. Θα το κράταει η κοπέλα που θα τα μοιράζει και οι άλλοι θα παίρνουν.

Αχ..κοριτσια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!

Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα λιγακι οταν μου

το ειπε!!

Οποτε θα βολευτω με δισκο ή καλαθακι!!!

Να ειστε καλα!

pEmXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...