Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΦΕΤΑ

dimitrak

Recommended Posts

Καλησπέρα

εχω αρχίσει σιγά σιγά να προετοιμάζομαι για την βαφτιση της μικρής μου τον Σεπτέμβριο και έχω την εξής απορία:

Επειδή θέλω να φτιάξω μόνη μου της μπομπονιέρες πόσο καιρό πρίν μπορώ να τις έχω έτοιμες χωρίς να χαλάσουν τα κουφέτα (θέλω να παραγγείλω αυτά με την γέμιση σοκολάτα πορτοκάλι του Χατζηγιαννάκη)? Επίσης γνωρίζει καμία πόσα κιλά περίπου θα χρειαστγια 200 μπομπονιέρες αν βαζω από 7 κουφέτα?

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

Διαφημίσεις

καλημερα κι εγω θα τις φτιαξω και περιμενω να τα παραλαβω για να ξεκινησω η βαπτιση ειναι 12 ιουλιου.Το 1 κιλο κουφετα εχει γυρω στα 230 κι αν ειναι πλακε γυρω στα 270 αυτο μου το ειπαν απο το καταστημα που τα πηρα... ελπιζω να βοηθησα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Απ'ότι έχω δει, 1 κιλό κουφέτα είναι περίπου 220 κουφέτα. Οπότε αν θες 7 κουφέτα σε κάθε μπομπό, για 200 μπομπό θες 1400 κουφέτα. Αν 220 κουφέτα στο κιλό, χρειάζεσαι περίπου 7 κιλά. Εγώ που επίσης ψάχνομαι να τις κάνω μόνη, έλεγα για 5 κουφέτα (άλλωστε αυτά του Χατζηγιαννάκη με τις γεύσεις είναι μεγάλα) άρα περίπου 6 κιλά, επομένως δυο 3κιλες συσκευασίες μου φτάνουν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 3 weeks later...

Καλησπερα. Αυτη ειναι η σελιδα του Χατζηγιαννακη και εχει αναλυτικα για καθε σχεδιο ποσα περιπου κουφετα ειναι ανα κιλό. http://www.hatziyiannakis.gr/index.php?

Που βρηκατε φθηνα κουφετα; (για Χατζηγιαννακη μιλαμε παντα) Εχω αρχισει και ψαχνομαι. Παιζουν πολυ οι τιμες οι ειναι περιπου τα ιδια;

Διαφημίσεις

κι εγω σ αυτην την σελιδα γυρνουσα τωρα... θα πω κατευθειαν εκει τελικα γιατι αυτα που ειχα παραγγειλει ακομα τα περιμενω.

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Που θα πείς? Στον Χατζηγιαννάκη? Δεν δίνουν σε ιδιώτες, μόνο σε εμπόρους. Και μάλιστα πρέπει να χεις επιχείρηση που ή να ασχολείται με το γάμο και τη βάπτιση ή κάβα-ξηρούς καρπούς. Έτσι μου είχαν πει όταν πήρα τηλ στον γάμο μου. Μου είχαν δώσει όμως διευθύνσεις πελατών τους στις περιοχές που ηθελα. Άσχετο αν στη μια περιοχή δεν υπήρχε το μαγαζί και εκεί που ήταν πιο κοντά μου και διέθετε τα κουφέτα τους δεν το είχαν καταγεγραμμένο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μαλιστα... σ ευχαριστω πολυ... ειχε παει ο μπαμπας μου νομιζω πριν 5-6 χρονια κι ειχε παρει... για ενα αρραβωνα... και νομιζω οτι ειχε παρει απο εκει.... θα τους παρω ενα τηλ πριν να παω μηπως εχει αλλαξει κατι... να σαι καλα... με σωνεις απο διαδρομες

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

εγω θα βαλω μεσα στις μπομπονιερες χαλικακι (λεπτα βοτσαλακια καφε, ασπρα, μαυρα ακριβως οπως στην παραλια!! με γευση σοκολατα!!!) και βοτσαλα ασπρα, γκρι και καφε με γεμιση μαρζιπαν...

αν τα δειτε θα παθετε πλακα...εγω στην αρχη νομιζα οτι ηταν διακοσμητικα...θα μου στοιχησουν βεβαια 0,62 ανα μπομπονιερα...αλλα ειναι τοσο πρωτοτυπα και γευστικα...χαλαλι!

κατι παρομοιο βρηκα σε αυτο το site...

http://www.papoutsakis.com/categories/view/60

αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η εταιρεια..αυριο που θα παω να πληρωσω θα δω και θα σας πω...παντως αξιζει εστω και να τα δοκιμασετε! yummy!

Patri

My prince was born on 2/12/08

[/url]line_m121_beg_40_time_1228194000_text_cf20f0f1e9e3eae7f0dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

μαλιστα... σ ευχαριστω πολυ... ειχε παει ο μπαμπας μου νομιζω πριν 5-6 χρονια κι ειχε παρει... για ενα αρραβωνα... και νομιζω οτι ειχε παρει απο εκει.... θα τους παρω ενα τηλ πριν να παω μηπως εχει αλλαξει κατι... να σαι καλα... με σωνεις απο διαδρομες

Αν τελικα δινει απευθειας ο Χατζηγιαννακης πες μου να παρω κι εγω απο εκει. Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

δυστυχως... ανθρακες ο θησαυρος δεν εχει αλλαξει τιποτα ειναι οπως τα λεει η ravT... μου εδωσε τηλ απο καβες που πωλουν κουφετα ... και μου ειπε η κοπελα οτι δεν θα μου δωσει καταστημα με μπομπο αν δεν κλεισω απο εκει τις μπομπο... ειπα καλα ευχαριστω και το εκλεισα... θα παω εδω στην καβα στην γειτονια μου να παρω μια τιμη κι ελπιζω να μην παθω εγκεφαλικο... θα σας πω νεα ή το βραδυ ή αυριο το πρωι...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ο χατζηγιαννακης δεν δινει... γιατι ειχα στειλει μειλ να τον ρωτησω για τις τιμες και γιατι βρισκω τοση αποκλιση μεταξυ καταστηματων. παντως μου'χε πει οτι δεν στελνει...

me and my men...

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ eshopgamou.gr.

πηρα του χατζηγιαννακη τα σμαρτιες και τα ειχε 7ε το κιλο νομιζω.

τα αλλα παραπανω αλλα παλι καλες τιμες.

δειτε εκει..πιστευω συμφερει συγκριτικα με καταστημα.

επισης και το ελχις εχει

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Εγώ πήρα τα choco almond από το Τσακανίκα (Ευριπίδου κ Αθηνάς γωνία) 11,90 το κιλό και έχει το κιλό 200 τεμ.

Επειδή χρειαστηκα κάποια παραπάνω κ είπα να μην κατέβω πάλι στο κέντρο, πήγα σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου με βαπτιστικά κ τα είχε 16? το κιλό!

tMGVp2.png bg1132613.jpg

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα τα choco almond από το Τσακανίκα (Ευριπίδου κ Αθηνάς γωνία) 11,90 το κιλό και έχει το κιλό 200 τεμ.

Επειδή χρειαστηκα κάποια παραπάνω κ είπα να μην κατέβω πάλι στο κέντρο, πήγα σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου με βαπτιστικά κ τα είχε 16? το κιλό!

Εγω τα πηρα απο το Ηρακλειο 14,50 απο την αγορα!Πιο φθηνα δεν βρηκα!!!!Μας πιανουν τον κ....ο κανονικα μου φαινεται εδω κατω!!!!:evil::evil:

.png

Γεια σας κοριτσια..ειμαι καινουργια στο φορουμ απλα αντιμετωπισα τα ιδια προβληματα πριν λιγο καιρο....βρηκα λοιπον κουφετα εισαγωγης και βοτσαλα με αμυγδαλοπαστα και σοκολατα απο 8,50 εως 10 ευρω το κιλο..ηταν πολυ ομορφα και γευστικα και ολοι στην βαφτιση ενθουσιαστηκαν..ηταν μια εταιρεια καπου στο μοσχατο... edit admin το σαιτ τους