Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χτυπημα στην κοιλια


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια, μανουλα και γω για δευτερη φορα στην 22η εβδομαδα και ξανα κοριτσακι και ιδιαιτερα ευτυχισμενη. Θα ηθελα να ρωτησω ποσες απο εσας ετυχε να χτυπησετε την κοιλιτσα σας ειτε κανοντας δουλειες στο σπιτι ειτε απο κατι αλλο, πχ η κορη μου χτες παιζοντας μπαλα την εριξε πανω μου, ευτυχως με πηρε στην ακρη και ηταν και ελαφρια αλλα ο φοβος ηταν τεραστιος. Δεν το ειπα στο γιατρο θεωρωντας οτι δεν ηταν και τοσο σοβαρο. Εσας σας εχει συμβει ποτε κατι αναλογο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κοριτσαρα μην αγχωνεσαι!! Στην κορη εφαγα 2-3 καταλάθος κλωτσιές από το γιό όταν ήμουν ξαπλα , εκεινη τη στιγμη ειχα φυσικά κατατρομαξει αλλά αφου ακουγα μετα την κορουλα να κλωτσαει (μαλλον αντιποινα στον αδερφο) ηρεμούσα

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω καλη μου, θα ελεγα οτι ηρεμησα αρκετα. Σιγουρα τα μωρα μας προστατευονται καλα απο το αμνιακο υγρο αλλα τι να κανω που ειμαι τοσο αγχωδης και ανησυχω με το παραμικρο?

Link to comment
Share on other sites

όλες οι έγκυες μαμούλες έχουμε αυτό το πρόβλημα, γιατί το πρώτο μας ζουζούνι σίγουρα θα μας ρίξει κανένα δυο! Αλλά όπως λέει και μια φίλη μου "όταν σου τύχει κάτι που πρέπει όντως να ανησυχήσεις, δε θα έχεις αμφιβολίες για το αν πρέπει να ανησυχείς αλλά θα αναρρωτιέσαι γιατί να τύχει σε εσένα". Και επειδή και εγώ είμαι πολύ αγχώδης γενικά, προσπαθώ να χαλαρώσω όσο μπορώ γιατί στην εγκυμοσύνη του πρώτου μου, χτύπησε κόκκινο το άγχος και οι φοβίες μου! Καλή συνέχεια σε όλες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

πιστευω οτι προβλημα υπαρχει αν χτυπησεις τοσο δυνατα ωστε να μελανιασει η κοιλια σου. ξερω κοπελα που στον 9ο γλιστρυσε στο σκαλοπατι, χτυπησε, μελανιασε και το μωρο της πεθανε......

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...