Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ??????

Recommended Posts

Καλησπέρα....

Το σκέφτομαι συνέχεια.......

Ηρθε η μάνα μου απο τη δουλειά της και μου διηγήθηκε ένα περιστατικό που εμένα με φούντωσε αλλά ολους τους άλλους στην οικογένειά μου τους βρήκε χαλαρούς...

Λοιπόν ένας γνωστός (θα τα πω λίγο πιο αφαιρετικά για ευνόητους λόγους) άφησε την κόρη του 14 χρονών στο σπίτι και πήγε σε μια κοινωνική εκδήλωση μιας και η μικρή δεν ήθελε να πάει μαζί γιατι γράφει και διάβαζε.

Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και απαντάει η μικρή. Ο κυρίος (λέμε τώρα) ρώτησε τη μικρή που είναι ο πατέρας της και την ενημέρωσε ότι είναι συνάδελφός του. Η καημένη του απάντησε οτι λείπει. Της λέει αυτός " για πες μου μικρή μου... τα βυζάκια σου μεγάλωσαν καθόλου????":shock:

Το κοριτσάκι το κλεισε και πήρε τον πατέρα του τηλέφωνο αμέσως όπου και εκείνος έστειλε ένα συγγενή άμεσα στο παιδί...

Το ζήτημα είναι ότι εφόσον δεν υπήρχε νούμερο στην αναγνώριση δεν το ψάξανε παραπέρα.....

Εγώ νευρίασα πολύ και πιστεύω ότι μέχρι και εισαγγελέα θα το έφτανα για να βρεθεί άκρη αν γινότανε..........:evil:

Η μάνα μου μου λέει " ε.. είναι και μικρό το κορίτσι... μη το στιγματίσουμε.......":shock::evil: "μπορεί να είναι κανένας συνάδελφος.... που να ψάχνεις τώρα...." Ενώ γενικά δεν είναι έτσι....... γι'αυτό έχω εξαγριωθεί... το ίδιο θα αντιδρούσε αν συνέβαινε στην εγγονή της????????

Αν όμως αυτός ο "κύριος "την επομένη δεν μείνει μόνο στο τηλεφώνημα???

Ειμαι τοσο παράλογη εγώ πια?????????

Διαφημίσεις

εγώ δεν κατάλαβα το "να μην το στιγματίσουμε..." πού κολλάει;:shock:

πρόστυχες 'φάρσες' μου έχουν συμβεί κι εμένα παλιότερα..και σε φίλες μου, δεν είναι σπάνιο..ρεζίλι γίνεται ο κάθε ανώμαλος και αργόσχολος που νομίζει ότι μας προσβάλλει..

Αν όμως το άτομο αυτό είναι πράγματι γνωστός της μαμάς σου (έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει) λυπάμαι, αλλά η σταση της είναι απαράδεκτη...καλά του ίδιου τι να πω, επικίνδυνη, αλλά κι η μαμά σου...:confused:

επειδή ρωτάς τι θα καναμε, θα αρχιζα να κατεβάζω από το ίντερνετ έρευνες-ίσως να έχουν ποστάρει κι εδώ- σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που φαίνεται ότι

1) ποτέ κανείς δεν ...σκέφτηκε ότι "ο τόσο αγαθούλης κύριος θα έφτανε ποτέ να κάνει κατι τέτοιο..":twisted:

2) ο "τόσο αγαθούλης κύριος" είναι συνήθως γνωστός ή συγγενής του παιδιού....:twisted:

και θα τις έδινα για λίγο διάβασμα σε όσους με θεωρούσαν υπερβολική...

εγώ δεν κατάλαβα το "να μην το στιγματίσουμε..." πού κολλάει;:shock:

πρόστυχες 'φάρσες' μου έχουν συμβεί κι εμένα παλιότερα..και σε φίλες μου, δεν είναι σπάνιο..ρεζίλι γίνεται ο κάθε ανώμαλος και αργόσχολος που νομίζει ότι μας προσβάλλει..

Αν όμως το άτομο αυτό είναι πράγματι γνωστός της μαμάς σου (έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει) λυπάμαι, αλλά η σταση της είναι απαράδεκτη...καλά του ίδιου τι να πω, επικίνδυνη, αλλά κι η μαμά σου...:confused:

επειδή ρωτάς τι θα καναμε, θα αρχιζα να κατεβάζω από το ίντερνετ έρευνες-ίσως να έχουν ποστάρει κι εδώ- σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που φαίνεται ότι

1) ποτέ κανείς δεν ...σκέφτηκε ότι "ο τόσο αγαθούλης κύριος θα έφτανε ποτέ να κάνει κατι τέτοιο..":twisted:

2) ο "τόσο αγαθούλης κύριος" είναι συνήθως γνωστός ή συγγενής του παιδιού....:twisted:

και θα τις έδινα για λίγο διάβασμα σε όσους με θεωρούσαν υπερβολική...

Το ζήτημα δεν είναι για την μάνα μου ή το αν είναι γνωστός της τελικά ή όχι. Επίσης ούτε το πως θα πείσω τους άλλους, απλά σχολίασα τη στάση μετακατοχικών ανθρώπων και πως αντιλαμβάνονται κάποιες καταστάσεις.

Το θέμα μου είναι πως ως γονείς θα αντιμετωπίζαμε μια τέτοια κατάσταση αν τύχαινε στο δικό μας παιδί.

Μέχρι που θα το φτάναμε?

Θα το αφήναμε στην άκρη ως μια κακόγουστη φάρσα?

Θα το ψάχναμε λιγάκι και θα το αφήναμε μέχρι νεωτέρας?

Θα φτάναμε σε εισαγγελέα?????

Εγώ ξέρω ότι θα το έφτανα στα άκρα... Να βρω απο που ήρθε αυτό το τηλεφώνημα γιατί ο "κύριος" ισχυρίστηκε ότι είναι συνάδελφος του πατέρα

και μιλάμε για χώρο που έχει σχέση με παιδιά....

Το τηλεφώνημα δεν έγινε απο ένα παιδάκι αλλά απο έναν ώριμο άντρα....

Εγώ και μόνο στην σκέψη τρελαίνομαι ότι κάποιος που ξέρω και με ξέρει θα έκανε μια τόσο απαίσια κίνηση στο παιδί μου (έστω και τηλεφωνική).:evil:

Αυτό με ενδιαφέρει εμένα και αυτό ήταν και είναι το ερωτημά μου:

Εσείς τι θα κάνατε???

καλησπερα και απο μενα

εγω αυτο που θα εκανα αν συνεβαινε σε δικο μου παιδι(και το ιδιο θα συμβουλευα αν συνεβαινε και σε γνωστου μου παιδι)ειναι οτι θα ρωταγα ενα καλο και εμπιστο δικηγορο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,να με καθοδηγουσε δηλαδη στο τι λεει ο νομος κλπ...τωρα αν δεν γινεται τιποτα θα ειχα την προσοχη μου στο περιβαλλον της δουλειας και γενικοτερα του οικειου μου περιβαλλοντος μηπως και καταλαβιαινα τιποτα,αν και νομιζω οτι αυτοι οι τυποι ξερουν να κρυβονται καλα.

σε καμμια ομως των περιπτωσεων δεν θα το αφηνα ετσι, γιατι απλα πιστευω πως η ανοχη καμμια φορα ειναι συνονυμη της συνοχης,

επισης πιστευω πως οι μετακατοχικοι δεν εχουν ολοι τον ιδιο τροπο συμπεριφορας,ξερω μετακατοχικους με πολυ πιο προχωρημενες αποψεις ακομα και απο εμας τους ιδιους

ελπιζω να βοηθησα...

''...for those about to rock we salute you...''

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με Maira. Επίσης, επειδή την έχουμε που την έχουμε τη ρημάδα την τεχνολογία, ας την χρησιμοποιήσουμε, αναγνώριση κλήσης κι αναλυτικό λογαριασμό. Εκ των υστέρων δε μπορείς νομίζω να ζητήσεις από που προήλθε η κλήση.

Αν το έκανε στην κόρη μου δεν ξέρω ακόμα πως θα το αντιμετώπιζα. Πάντως προληπτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, μόλις νιώθουμε ενοχλημένες έχουμε πρόχειρη μια σφυρίχτρα και σφυράμε δυνατά στο ακουστικό. Μια δυο τρεις, αν είναι μόνο τηλεφωνική φάρσα, την σπας απίστευτα στον φαρσέρ και δεν ξανακαλεί.

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στο ενδιαφέρον της αστυνομίας, θα συμβουλευόμουν τους ειδικούς στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου έχουν πάρα πολύ μεγάλη πείρα, και σίγουρα θα με βοηθούσαν να βρω την άκρη.

Ο κύριος αυτός είναι γνωστός της οικογένειας και σίγουρα επικίνδυνος.

τι θυηθηκα τωρα!

στο δημοτικο πηγαινα πιανο κ μετα το μαθημα ερχοταν η μητερα μου κ με επαιρνε.τοτε που ετυχε το περιστατικο ημουν 7 χρονων.

πώς ετυχε εκεινη την ημερα η μαμα μου να αργησει κ την περιμενα στην εισοδο μεσα στο κτιριο.

διπλα μου ηταν ενας γερος που στην αρχη μου επιασε κουβεντα κ μου ελεγε οτι περιμενει την κορη του που ειναι δασκαλα κ ολο ερχοταν πιο κοντα...

μετα βαζει το χερι του μεσα στο παντελονι κ αρχισε να μου λεει-τι ομορφο κοριτσακι εισαι εσυ,τι ωραια ματια που εχεις κ ολο ερχοταν πιο κοντα...

αρχιζει να μου χα'ι'δευει το κεφαλι μεχρι που εβγαλε εξω το....

εκεινη την στιγμη εφυγα τρεχοντας χωρς βεβαια να καταλαβω τι γινοταν.

οταν ηρθε η μανα μου της λεω-να σου πω κατι να γελασεις?

μου λεει τι?

της απαντω οτι οση ωρα σε περιμενα ηταν ενα γερος κ εβγαλα απο το παντελονι του ενα καφε μακρυ πραγμα σαν λουκανικο!!!!!

η μανα μου επαθε σοκ!

τι στην διευθυντρια πηγαμε,τι στην αστυνομια ο πορνογερος δεν βρεθηκε ποτε

Εγώ έχω αγόρι σ΄αυτή την ηλικία και αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο δεν θα ηρεμούσα αν δεν έβρισκα ποιο ήταν αυτό το πορνοκατασκεύασμα!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Εγώ έχω αγόρι σ΄αυτή την ηλικία και αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο δεν θα ηρεμούσα αν δεν έβρισκα ποιο ήταν αυτό το πορνοκατασκεύασμα!

αυτό σκέφτομαι κι εγώ..... στην προκειμένη περιπτωση δεν μιλάμε για κάποιον πιτσιρικά που του'ρθε να κάνει πλάκα αλλά για κάποιον ο οποίος πιθανόν είναι γνωστός και ξέρει πράγματα.......

Αυτό με τρελαίνει.........

Ποιός ξέρει τι μπορεί να κάνει την επόμενη φορά?

Ο σύζυγός μου είναι αστυνομικός και μου λέει ότι δεν μπορείς να κανεις τίποτα αλλά επειδή είμαι ΤΡΕΛΗ ξέρω ότι άμα μου συνέβαινε θα γύριζα -όπως είπε και η κοπελιά παραπάνω- τον τόπο ανάποδα........:evil:

Διαφημίσεις

Τι θα έκανα βρε Ντέμη??

Πάντως δεν θα το αντιμετώπιζα χαλαρά όπως αυτοί που ανέφερες.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό η σεξουαλική παρενόχληση-κακοποίηση των παιδιών γίνεται από άτομα του περιβάλλοντος τους.

Σε μία συμφοιτήτριά μου όταν πήγαινε τρίτη δημοτικού :!: της έκανε κακό (καταλαβαίνετε τι εννοώ) θείος της.

Οπότε θα προσπαθούσα να δω τις δυνατότητες που έχω για να ανακαλύψω αυτόν που έκανε τη φάρσα αφού δεν είναι απίθανο να είναι γνωστός κ χωρίς να το υποψιάζομαι οτι το παιδί μου (κ άλλα παιδια βέβαια) βρίσκεται με κάποιο τρόπο κοντά του ή ότι αυτός μπορεί να το ξαναπροσεγγίσει εύκολα....:evil:

D9kvp2.png?3X2batCM

καλησπερα και απο μενα

εγω αυτο που θα εκανα αν συνεβαινε σε δικο μου παιδι(και το ιδιο θα συμβουλευα αν συνεβαινε και σε γνωστου μου παιδι)ειναι οτι θα ρωταγα ενα καλο και εμπιστο δικηγορο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,να με καθοδηγουσε δηλαδη στο τι λεει ο νομος κλπ...τωρα αν δεν γινεται τιποτα θα ειχα την προσοχη μου στο περιβαλλον της δουλειας και γενικοτερα του οικειου μου περιβαλλοντος μηπως και καταλαβιαινα τιποτα,αν και νομιζω οτι αυτοι οι τυποι ξερουν να κρυβονται καλα.

σε καμμια ομως των περιπτωσεων δεν θα το αφηνα ετσι, γιατι απλα πιστευω πως η ανοχη καμμια φορα ειναι συνονυμη της συνοχης,

επισης πιστευω πως οι μετακατοχικοι δεν εχουν ολοι τον ιδιο τροπο συμπεριφορας,ξερω μετακατοχικους με πολυ πιο προχωρημενες αποψεις ακομα και απο εμας τους ιδιους

ελπιζω να βοηθησα...

συμφωνω και γω...

ολες τις ανωμαλιες,γουστα,βιτσια εχει ο καθενας μπορω να τα δεχτω.

αλλα το βιασμο και ποσο μαλλον ανηλικων ατομων δεν μπορω να το χωνεψω.

θελουν ιατρικη παρακολουθηση κ εγκλεισμο σε ψυχιατρειο.

γιατι ολα τα αρρωστα τα κανουν αντρες?

• 2 months later...

οχι βεβαια! εχεις απολυτο δικιο.... πρεπει να ψαχτει. ισως βεβαια να ηταν καποιος αγνωστος και να ειπε ετσι στο παιδι για νατου απαντησει και να μην το κλεισει. τι να πω? προσοχη μεγαλη!!!!!!!!!!!!!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις