Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Noυμερο παππουτσιου

Recommended Posts

Καλημερα,μηπως καποια μανουλα με παιδακι 1-2 χρονων ξερει τι νουμερο παππουτσι θα φοραει η μικρη τον χειμωνα,δηλ 13-15 μηνων; Τις εχω παρει 21 σε αθλητικο δερματινο αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

Καλημερα,μηπως καποια μανουλα με παιδακι 1-2 χρονων ξερει τι νουμερο παππουτσι θα φοραει η μικρη τον χειμωνα,δηλ 13-15 μηνων; Τις εχω παρει 21 σε αθλητικο δερματινο αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

Αν σκεφτείς ότι η δικιά μου τώρα είναι περίπου 11 μηνών κ της πήρα καλοκαιρινό πεδιλάκι νούμερο 19 (το μικρότερο που υπάρχει), νομίζω ότι το 21 θα είναι οκ.

αγορακι φιλης μου ειναι 24 μηνων και φοραει 27!!!σαν λυκοσκυλακι ειναι η πατουσα του!!!τεραστια!!!βεβαια και ο μπαμπας και η μαμα ειναι σχεδον διμετροι....!!!! :)-

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

jenny_v να ξέρεις ότι όταν αγοράζεις παπούτσια στο παιδάκι σου ,θα πρέπει , μόλις το παιδί φορέσει το παπούστι να βάλεις στο πίσω μέρος του παπουτσιου το δάχτυλο σου. Αν χωράει το δάχτυλο σου τότε το παπούτσι είναι οκ για το παιδί.

Εμενα το νούμερο του παπουτσιού του μικρού μου αλλάζει κατα ένα νούμερο κάθε τρεις μήνες περίπου. Τώρα είναι 21 μηνών και φοράει Νο24.

Πάντως έχει να κάνει με το παιδί κατά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα πατουσάκια τους.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

• 1 month later...

ο δικός μου σε αθλητικό φοράει 23

Και σε παιδιλακι 21 παίζουν ρολό και το καλλουπι των παπουτσιών

Εγώ πάντως των περνώ μαζί μου και πάντα του δοκιμάζω εκεί τα παπούτσια δεν με απασχολεί τι νούμερο γραφούν από κάτω στο ποδαράκι του να έρχεται καλά

.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...