Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

tkanavou

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έγραψα στο σωστό τόπικ. Βαπτίζω την μικρή μου και πολλοί φίλοι με ρωτάνε τι θέλω. Εκτός απο ρούχα που εχω αρκετά τι άλλο είναι χρήσιμο τώρα το καλοκαίρι (η μικρή μου είναι 8 μηνών).

Διαφημίσεις

Επειδή στις βαφτίσεις μαζεύονται πολλά ρούχα εγώ προτείνω τα εξής:λευκά είδη για αργότερα πχ. σεντονια ή κουβέρτα για μονό κρεβάτι ή πετσέτες μπάνιου, γυαλιά ηλίου, ψηφιακή κορνίζα, δερμάτινο άλμπουμ, καδράκια για τη διακόσμηση του σωματίου ή παιχνίδια για μεγαλύτερη ηλικία!

καμια κούνια για τη βεράντα, ποδηλατάκι, πλαστική πισινουλα για μπαλκόνι...

αν και τελικά το καλύτερο δώρο είναι χρήματα....εγώ στη βάπτιση μάζεψα ένα σωρό ρούχα. κάποια τα κράτησα, άλλα έπρεπε να τα τρέχω δεξια-αριστερά. πήρα ρούχα για 3ετών!!!η δικια μου είναι 1...όσοι μας έδωσαν χρήματα, τα βάλαμε σε βιβλιαριο. τώρα θα αναγκαστούμε να δωσουμε κάποια απο αυτά στο βρεφικό σταθμό. ένα σωρό λεφτα ζητάνε και αυτοί....:mad::mad:

Επειδή στις βαφτίσεις μαζεύονται πολλά ρούχα εγώ προτείνω τα εξής:λευκά είδη για αργότερα πχ. σεντονια ή κουβέρτα για μονό κρεβάτι ή πετσέτες μπάνιου, γυαλιά ηλίου, ψηφιακή κορνίζα, δερμάτινο άλμπουμ, καδράκια για τη διακόσμηση του σωματίου ή παιχνίδια για μεγαλύτερη ηλικία!

ναι κι εμένα τα σεντόνια και οι κουβέρτες για μονό κρεβάτι καθώς και πετσετες-μπουρνούζι για μεγαλύτερο παιδί μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Επίσης μου άρεσαν και τα θαλασσινά δώρα.

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Διαφημίσεις

Επίσης, μπορούν να πάρουν παπουτσάκια και πας και τα αλλάζεις με άλλα που κάνουν ακριβώς στο πόδι του μωρού. Έτσι και αλλιώς τις αλλαγές δεν τις γλυτώνεις...

Άλλο ωραίο δωράκι που έχω κάνει σε βάπτιση είναι σετάκι ασημένιο ποτηράκι, αυγοθήκη, κουταλάκι..Νομίζω πως είναι κλασικό..όλοι δεν έχουμε ένα τέτοιο απο όταν ήμασταν μικροί; Εμείς έχουμε..τα είχε φυλάξει η μαμά μου..

α ναι ωραίο είναι και τα πορσελάνινα πιατακια-ποτηρακια..σ εμενα τουλάχιστον που κάθε μέρα σπάω κι ένα !!!!!! φάνηκαν πολύ χρήσιμα...

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Κι εγώ σπάνια αγοράζω ρούχα για βαπτίσεις..Πρόσφατα, για 2 βαπτίσεις που είχαμε, πήρα για το αγοράκι, έναν καλόγερο για τα ρούχα του και για το κοριτσάκι από το Jumbo, μαγιώ, παρεώ, πετσετούλα, φουσκωτή πισινούλα και 2 φουσκωτά ζωάκια για τη πισινούλα. Μιά ωραία ιδέα, που την έκανα για κάποια άλλη βάπτιση, είναι ασημένιο βραχιολάκι.

Επίσης κοσμήματα (χρυσά - ασημένια) τα οποία θα έχει και για αργότερα, ασημένια album φωτογραφιών και κορνίζες

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

• 4 months later...

ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΩ ΤΟ ΓΙΟ - ΓΙΟ ΤΗΣ FISHER PRICE ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ.

XI64p2.pngtk60p2.png

• 2 years later...

Καλημέρα!

Από τα καλύτερα δώρα που μας πήραν ήταν:

βαλίτσα hello kitty

βαρκούλα για τη θάλασσα

πετσέτα poncho για τη θάλασσα

σετ φαγητού πορσελάνη

κορνίζα πολλών θέσεων με την ανάπτυξη του παιδιού 1-12 μηνών (Baby art 1st year kit natural)

παρκοκρέβατο

χρήματα φυσικά!!!!

σεντόνια για μονό κρεβάτι

πάπλωμα για μονό κρεβάτι

μαγιό

γιλέκο σωσίβιο

θερμό φαγητού

τσάντα θαλάσσης για τη μικρή (paul frank)

ωραία ιδέα είναι κ το κάθισμα φαγητού φορητό που μπορείς να βρεις απο 20€-50€ ανάλογα πόσα θες να δώσεις.

γιογιό..

άλμπουμ φωτογραφιών

τα πιο αχρηστα

ρούχα γιατί δεν είχαν υπολογίσει σωστά την ηλικία με αποτέλεσμα να τρέχω να αλλάζω ή γιατί δε μου άρεσαν

κοσμήματα σιγά μην τα βάλει όλα αυτά το μωρό... μόνο το μονόγραμμά της αν θα βάλει.

:-P Μπεμπούλα (22/02/2011):-P

Καλημέρα!

τα πιο αχρηστα

ρούχα γιατί δεν είχαν υπολογίσει σωστά την ηλικία με αποτέλεσμα να τρέχω να αλλάζω ή γιατί δε μου άρεσαν

κοσμήματα σιγά μην τα βάλει όλα αυτά το μωρό... μόνο το μονόγραμμά της αν θα βάλει.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι που έκανα παιδάκι και εγώ ρουχαλάκια έπερνα.....:lol: Μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα ωραία πραγματάκια για δώρο βάπτισης !!!!!!!!!!!!!!!