Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

CYCLACUR....

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις κοπελες που απεγνωσμενα προσπαθουν να κανουν παιδακι!!!!

Ηθελα να ρωτησω το εξης....

Προσπαθω εδω και δυο χρονια για μωρακι αλλα τιποτα...εκανε εξετασεις ο συζηγος και του βρηκαν κλασσικα εικονογραφημενα μικρη κινητικοτητα....Εμενα ο δικος μου γιατρος τοοοσα χρονια μου ελεγε οτι ειμαι σουπερ και ολα μια χαρα....

Καποια στιγμη αλλαξα γιατρο γιατι δεν εβλεπα φως στο τουνελ και στον καινουργιο που πηγα και ειμασταν ετοιμοι για σπερματεγχυση στο υπερηχο την 11-12 μερα μου λεει οτι εχω πολυ λεπτο ενδομητριο και ισως αυτο να ειναι το θεμα που δεν πιανω παιδι γιατι ειναι ο βασικος παραγοντας για να ριζωσει το παιδακι...

Να μην σας τα πολυλογω μου εδωσε ενα φαρμακο το cyclacur αν το θυμαμαι καλα να το παρω απο την αρχη του κυκλου μεχρι την 11-12 μερα που θα παω για υπερηχο για να δει αν εχει παχυνει καθολου ουτοσωστε να προχωρησουμε σε σπερματεγχυση.

Ξερετε αν εχω ελπιδες....απογοητευτικα παρα πολυ με αυτο και δεν σας κρυβω οτι πιστεψα μεσα μου οτι ποτε δεν θα κανω παιδι...

Σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Δεν ξερω εαν εχεις ελπιδες ,αλλα ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση με σενα.Εμεις οταν πηγαμε για σπερματεγχυση,ειχα την 12η μερα ενδομητριο 5mm,με πλακωσε στα cyclacur ,σαλοσπιρ και filicine (και απο μονη μου επερνα 6 eviol -βιταμινη ε ημερισιως και ετρωγα κρεατικα )και την 15η μερα πηγε στα 8mm.Να σου πω την αληθεια ,πιστευω οτι πρεπει να βρεθει γιατι εχεις λεπτο ενδομητριο,πχ .μπορει για καποιον λογο να μην αιματωνεται σωστα?

koritisia ki ego me 9 cyclacur kathe mera katafera na pahino to endomitrio 8mm.

o giatros mou eipe oti polles mikrokamomenes ginekes exoun lepto endomitrio alla simasia exei na einai piotiko.pistevei oti einai kataskevastiko kai den exei simasia apla thelei ligo voithia!!!!!!

inka

dev042bp___.png

Κοριτσια και εγω εχω παρει πολλες φορες το συγκεκριμενο!!!!

Δεν ειχα το ιδιο θεμα με εσας αλλα μετα απο καθε παλλινδρομη μου το εδεινε για να γινει καλο ενδομητριο!!!!

Και βεβαια το πηρα και οταν ητανε να κανω σπερματεγχυση!!!!!

Οποτε ΡΗΝΙΟ μην στεναχωριεσαι!!!!:lol::lol::lol: