Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2,5 μηνών ψυχαγωγία και ανάπτυξη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια μανούλα, έχω ένα αγοράκι 2,5 μηνών. Όταν έχει φάει και δεν νυστάζει ακόμα, του κουνάω πολύχρωμα παιχνιδάκια ή κουδουνίστρες και του μιλάω, του τραγουδάω, του βάζω μουσικούλα κλπ. Εκείνος κοιτάει τα παιχνιδάκια και χαίρεται και κουνιέται ολόκληρος έντονα. Εκτός από αυτά, κάνατε κάτι άλλο με τα μωράκια σας που τα ωφελεί ή τα διασκεδάζει σε αυτή τη μικρή ηλικία?? Η μήπως ξέρετε κάτι που μπορώ να κάνω επιπλέον?

Ευχαριστώ!! :)

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κατερίνα! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Νομίζω πως αυτά που περιγράφεις είναι λίγο πολύ όλα όσα μπορείς να κάνεις με ένα τόσο μικρό μωρό για να διασκεδάσει. Το καλύτερο απ όλα αυτά είναι τα τραγουδάκια. Είναι καλό να επαναλαμβάνεις πολλές φορές το ίδιο. Βέβαια τόσο μικρά συγκεντρώνονται για πολύ λίγη ώρα και όταν γυρίζουν από την άλλη δεν πρέπει να επιμένουμε. Εγώ του πήρα και ένα mobil για την κούνια με περιστρεφόμενα ζωάκια και μουσική και του αρέσει ακόμα να το χαζεύει. Βέβαια τώρα προσπαθεί και να το πιάσει. Α και να μην ξεχάσω, βολτούλες! Το καλύτερο.

eOSyp3.png BwuCp3.png

ναι, κι εγώ του πήρα το περιστρεφόμενο για την κούνια, του αρέσει πολύ!! Και όντως οι βόλτες παρόλο που συνήθως κοιμάται τον ηρεμούν και παίρνει και τον αέρα του!! Σε ευχαριστώ πολύ!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Οντως το περιστρεφομενο για τη κουνια ειναι πολυ καλο..απλως μη παρεις εκεινο με το τηλεχειριστηριο γιατι εμας ανοιγε με το τηλεκοντρολ!! Πηραμε ενα απλο με Winnie the pooh που διαρκει 5 λεπτα, 3 διαφορετικα τραγουδακια και χρωματιστα κουκλακια. Το κοιταει και παιζει ή νανουριζεται και κοιμαται. Δοκιμασε να του τραγουδας κιολας, αν τοχεις (!) θα βρεις τραγουδακια στο φορουμ. Εμεις τρελαινομαστε για Βουγιουκλακη (χαχαχα).

cIWNp3.png

• 1 year later...

Παραπονο το εχω στις βολτες παντα κοιμαται ....

Εγω τον βαζω στο γυμναστηριο του,καποιες φορες στην κουνια με τα παιχνιδακια του,στο ριλαξ και στο καροτσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ειναι νωρις κοριτσια. Υπνο θελουν τα νεογεννητα. Εχετε καιρο για δραστηριοτητες. Αργοτερα θα ψαχνετε να δειτε γιατι ΔΕΝ κοιματε. Μην βιαζεστε και απολαυστε την προσωρινη ηρεμια.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...