Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

kiko

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια τώρα που σιγά σιγά ετοιμάζομαι και εγώ για τη βάφτιση του βατραχοπρίγκηπά μου, σας ανεβάζω καταρχάς το προσκλητήριο να μου πείτε απόψεις και καταδεύτερον θέλω να μου πείτε με απόλυτη ειλικρίνια την άποψή σας για τις μπόμπο των ενηλίκων (φτιάχνω μπρελοκάκια) και φοβάμαι μήπως είναι πολύ φτωχές (δηλαδή δεν έχουνε πολλές χάντρες ή στοιχεία μεταλλικά )κ.λ.π ....

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

οι μπομπονιερες μπρελοκακια μου αρεσουν παρα πολυ και προσωπικα δε θα τα ηθελα πιο φορτωμενα, νομιζω πως εχουν οτι χρειαζεται! Αλλωστε οταν δεθουν και με τουλι και κουφετα θα δειξουν περισσοτερο. Οσο για τα προσκλητηρια, καταπληκτικα!

οι μπομπονιερες μπρελοκακια μου αρεσουν παρα πολυ και προσωπικα δε θα τα ηθελα πιο φορτωμενα, νομιζω πως εχουν οτι χρειαζεται! Αλλωστε οταν δεθουν και με τουλι και κουφετα θα δειξουν περισσοτερο. Οσο για τα προσκλητηρια, καταπληκτικα!

αχ μπέμπο μου σε ευχαριστώ , πήρα την απάντηση που επιθυμούσα.Τα μπρελοκάκια θα τα βάλω πάνω σε κουτί λαχανοσιέλ με κορδέλα τυπωμένη με το όνομα του βατραχοπρίγκηπα.

σε υπέρ ευχαριστώ. Βλέπεις έχω ανησυχία μη σκεφτούν ότι έκανα τσιγκουνιές με τις μπόμπο.

ευχαριστώ, ευχαριστώ.

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία ηταν και το προσκλητήριο και τα μπρελόκ και δε φαίνονται καθόλου φτωχές,όπως λες.

Συγχαρητήρια, κικο.

σε ευχαριστώ πολύ geodatou μου φτιάξατε τη μέρα, δηλαδή τη νύχτα , είναι απο τις λίγες φορές που νιώθω τόσο όμορφα με κάτι που έχω δημιουργήσει απο μόνη μου μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα καλλιτεχνική φύση.

σύντομα θα ανεβάσω και τις μπόμπο των παιδιών.

wobz4vsv31g4fym5.png

Tο προσκλητήριο είναι παρα πολύ ωραίο, μου αρέσει πολύ.

Και τα μπρελοκ είναι ωραία, για το στυλ τους δεν τα βρίσκω φτωχά, μια χαρά είναι

αυτό που λίγο με χαλάει είναι η ένωση του κορδονιού με τον κρίκο, νομίζω πως εκεί θέλει μια μεταλική λεπτομέρεια (εγώ θα έβαζα μια μεταλική χάνδρα από αυτές που χρησιμοποιούμε για να κρύβουμε τα στοπακια χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τον κόμπο) για να έρθει όλο το δέσιμο και να δείξει πιο ομοιόμορφο στο μάτι.

Κάτι άλλο που θα σου πρότεινα αντί του πρώτου είναι να σηκώσεις την κορώνα πιο ψηλά στα κορδόνια.

Τα μπρελόκ με την καρδούλα σούπερ τα βρίσκω.

Δεν θέλω να σου χαλάσω τη χαρά, πολύ όμορφα τα έκανες

απλά επειδή λίγο το κατέχω το σπορ πέφτει το μάτι μου στις λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

μπραβο σου πολυ ομορφα και τα δυο!

μου αρεσαν,οι μπομπο δεν δειχνουν καθολου φτωχες,μια χαρα πιστευω θα δειξουν πανω στο λαχανοσιελ κουτι!και με την κορδελιτσα σουπερ!

ειλικρινα πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω μανουλες που δημιουργουν για τα καμαρια τους τα πιο ομορφα πραγματακια μικρα η μεγαλα!

η αγαπη και το μερακι φαινεται στα εργα σας συνεχιστε!!

Μπραβο σου..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ...ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ ΚΟΡΔΕΛΛΑ ..ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΣΠΑΓΚΑΚΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ)ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

Μπραβο σου..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ...ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ ΚΟΡΔΕΛΛΑ ..ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΣΠΑΓΚΑΚΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ)ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

κ εμένα με χαλάει κάπως η κορδέλα που έβαλες... θα ήθελα κάτι πιο λετπό... επίσης δε μου πολυαρέσει η απόχρωση του μπλε στο χαρτί αφής μέσα στο κουτί... μήπως να έβαζες ένα κιτρινάκι?

(ψάχνουμε τώρα τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....οπότε με αυτό το θάρρος λέω τη γνώμη μου)

τα μπρελόκ είναι θείκά...

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα αυτο που με χαλαει ειναι η κορδελα του προσκλητηριου...

το παχος μου φαινεται μια χαρα, αλλα το μπλε μου φαινεται οτι δεν κολαει. Και γυαλιζει αρκετα για τα γουστα μου...

όσο για τα μπρελοκ.. Μου αρεσουν πιο πολυ απο τα δικα μας! γμτ... Ειναι πολυ καλα!!

αληθεια.. Θυμαμαι οτι δεν σου αρεσαν τα κουτακια που ειχες παρει για τις μπομπο. Θα τα κρατησεις τελικα? σου φαινονται πιο ωραια τωρα που πηρες και την κορδελα με το ονομα??

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απόψεις σας. Είναι καλοδεχούμενες όλες και θετικές και αρνητικές, εξάλλου όταν έγραφα το θέμα στο forum είχα στο μυαλό μου ότι θα ακούσω όλων των ειδών τις απόψεις.

Έχετε δίκιο η κορδέλα δεν μου πολυαρέσει και εμένα . Έχω πάρει επίσης σε λεπτό κορδονάκι σαν σπάγγο τυρκουάζ το πρόβλημα όμως είναι ότι τα έχω δέσει τα προσκλητήρια και έχω ήδη μοιράσει 4 , να κάτσω να τα αλλάξω λέτε τα υπόλοιπα ή να το προσπεράσω.

Βικυ μου τελικά δεν τα κράτησα τα κουτάκια αυτά που είχα ανεβάσει στο παρελθόν φώτο.. έχω αμανάτι στο σπίτι γύρω στα 180τμχ τα είκοσι τα έκανε κατα καιρούς ο μπόμπιράς μου κομμάτια όταν τα ανακαλύπτει , πήγα και αγόρασα απο τα adorex 100τμχ λαχανί και 100τμχ σιέλ επειδή δεν υπήρχε σε τυρκουάζ με 0,36τμχ. Καμία σχέση όμως το ένα κουτί με το άλλο, μα καμία.

θα ανεβάσω σύντομα φώτο δείγμα της μπόμπο ολοκληρωμένης.

Σας υπέρευχαριστώ πάλι όλες , είσαστε πολύ γλυκές και η βοήθειά σας μαζί με τις ιδέες σας είναι ανεκτίμητη.

να χαίρεστε όλες τα αγγελούδια σας.

wobz4vsv31g4fym5.png

το προσκλητηριο μου αρεσει πολυ αν και θα εβαζα δυο πιο λεπτες κορδελιτσες μια βεραμαν και μια γαλαζια μιας και αυτα ειναι τα χρωματα σου

Τις μπομπο περιμενω να τις δω τελειωμενες αλλα αν κρινω απο το μπρελοκακι σιγουρα θα ειναι σουπερ

Διαφημίσεις

με το καλο η βαφτιση!!!

μπραβο για οτι εφτιαξες !!!

και γω θα σου ελεγα να αλλαζεις χρωμα και μεγεθος κορδελιτσας....

περιμενουμε και τις μπομπο τελειωμενες;)