Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση στις πολιτικοπαντρεμενες

mamyb

Recommended Posts

καταρχας μια εκκληση μιας και το φορουμ εχεις απλωσει μπολικα και εγω μυαλο δεν εχω ...

ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΓΑΜΟΣ

παω στην ερωτηση τωρα

ρε κορες εσεις οι παντρεμενες θελω να ρωτησω αν για τον πολιτικο γαμο υσχηει οτι και για τον θρησκευτικο δλδ... η παντρευσαι στην ενορια-δημο του γαμπρου ή στης νυφης.... κι αν θες καπου αλου ...πχ δημο ανω μακρινητσας ...? τι καμνεις?

οποια απαντησει και με καλυψει θα την κερασω λουκουμι!

μερσι μπολικα!

υ.σ.

ειναι ενα σοβαρο ερωτημα και ενα θεμα αξιο προσοχης νομιζω ...απο αυτα που μαστιζουν και που ..προκαλουν σοβαρα υπαρξιακα και εσωτερικα ερωτηματα ...στην ανθρωποτητα αλλα και στον ανθρωπο σε ατομικο επιπεδο ...

ειναι περιτο να συμφωνησετε ...! ξερω ! εχω δικιο! ...:lol:

Διαφημίσεις

Απ' όσο θυμάμαι από τον δικό μου, έπρεπε να δηλώσουμε κι οι δύο ότι κατοικούμε στον δήμο που θέλαμε να τελεστεί ο γάμος. Εγώ ήμουν μόνιμη κάτοικος κι ο σύζυγος είχε συμβόλαιο για μίσθωση κατοικίας. Αν δεν θέλεις να κάνεις το γάμο εκεί που κατοικείς, τότε το δηλώνεις κάνοντας μια υπεύθυνη δήλωση.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

γιατι ρωταααααααααααααααας????

ε? ε? ε?

ρε γμτ σου

μα καρφωνεσαι ρε συ !

δε το χεις παρει χαμπαρι ?

ετσι ρε κοπελια ρωταω ! απο περιεργεια!!!!!

ανυπαντρη μητερα ειμαι νυφηκα ονειρευομαι

ΩΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! :D

edit

thanks pipi θα το μεταβιβασω στην ενδιαφερομενη ΟΚ ΦΙΣΤΙΚΑΝΘΡΩΠΕ????????

Διαφημίσεις

χμ..... που ειναι το εικονιδιο με το δυσπιστο εμοτικον που κοιταει υποπτα την αρια και κανει χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

στην ντουλαπα σου στο πανω παταρι ......στης κρεβατομακαρας ντε ...διπλα απο το αλλο που ειναι στο παιδικο δωματιο (κατασκευστικα μιλωντας) και κανει ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΛΕΕΙ

ΚΑΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ

ΚΑΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ!!!!:lol:

:lol::lol::lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ Λέγκω!!!!:lol::lol::lol:

εμείς δεν ψάχναμε βάσει κατοικίας αλλά βάσει ημέρας!τελικά βρήκαμε σε κοντινό δήμο (δίπλα) τη μέρα και ώρα που θέλαμε σαν 2η επιλογή...τι να κάνουμε, αφιερώνουν μία μέρα της εβδομάδας για παντρειές...:mrgreen:

απλά πήγαμε τις αγγελίες στο δήμο (αθηναίων) που μένουμε κι έγινε στο δημαρχείο (αθήνας) η αίτηση.

(τι κάνεις αρία;:wink: στις αγγελίες πωλείται ένα πολύ ωραίο νυφικό:-P)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τόσες στιγμες απο το γαμο σου ρε συ fistikakii???

δλδ φαντσου τον ερμο τον δικο μου (που δεν το κοβω να παντρευομαι συντομα και να τραβαω αυτα που τραβας εσυ με πεθερες...χαχαχα και με συζηγους) τι εχει να παθει εκεινη την μερα ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!

ρε gerakina το γραμμα εφτασε ποτε η θα κανω καταγγελeια στα ΕΛΤΑ?????? αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα κιλο μεθησμενα κερασμενα απο μενα (εδω το εθηνα ...ξερεις ....εσυ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ούτε εμείς έχουμε...μόνο σε περίοδο νηστείας..οπότε καλό 15 Αύγουστο

(ένα γράμμα έφτασε πριν πολύυυυυ καιρό, έστειλες κι άλλο?)

NAIIIIIIIIIIIIII ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ!!!:twisted:

Λοιπόν, αγαπητή Άρια, επειδή μένω Δήμο Αθηναίων, είπα να πάω στο Δήμο Αθηναίων να παντρευτώ.

Πήρα τηλ. να δω τι χαρτιά χρειάζονται, τα συγκέντρωσα, έβαλα και μια αγγελία στην εφημερίδα και κάποια στιγμή πήγα να πάρω τις άδειες γάμου.

Ρωτάω πότε θα με παντρέψουν, ήταν αρχές Ιουνίου και μου δίνανε ημερομηνία για τέλη Ιουλίου.

Α, καλά, λέω, εγώ βιάζομαι, τώρα το πήρα απόφαση, τώρα θέλω να παντρευτώ, μη τυχόν κι αλλάξω γνώμη. Άσε που τέλη Ιουλίου εγώ θα ήμουν διακοπές και θα έπρεπε μετά να πάω για τέλη Αυγούστου.

Ήθελα να καβατζώσω και το γαμπρό (τώρα που τον βρήκαμε και τον καταφέρουμε μην τον χάσουμε:-D:-D:-D).

Τελικά πήρα τηλ. σ' ένα δήμο που συνορεύει με το Δήμο Αθηναίων κι είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου.

Τους είπα το και το, εγώ βιάζομαι αλλά έχω καταθέσει χαρτιά στο Δήμο Αθηναίων. Για να παντρευτώ σ' εσάς πρέπει να τα ξανακαταθέσω?

Όχι, μου λένε, φέρε τις άδειες γάμου και παντρεύεσαι.

Και πότε παντρεύομαι με το καλό?

Την άλλη βδομάδα μου λένε.

Ε, όχι και την άλλη βδομάδα, δεν έχω προλάβει να πάρω φουστάνι. Βάλτε με την παραπάνω.

Εντάξει μου λένε, έλα την παραπάνω.

Πήγα την άλλη μέρα, τους κατέθεσα τις άδειες γάμου από το Δήμο Αθηναίων, έκλεισα κι ημερομηνία για τις 18 Ιουνίου και παντρεύτηκα.

Σε 20 μέρες περίπου έχω και επέτειο.

Υ.Σ. Το λουκούμι μην ξεχάσεις.

5f27b8bd0c.png

ενα λεκουμι στην κερια απο μενα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

XAXAXAXXAXA

gerakina μου τα μεθυσμενα ειναι το ...μικρο μας μιστικο !!!!! σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.......

• 3 weeks later...

Λιγο αργα απαντω και ελπιζω να παντρευτικατε αν αυτο θελατε (και καλα να παθεται που δεν ρωταγατε)

Εμεις παντρευτικαμε στην Ελληνικη Πρεσβεια στη χωρα που ζουμε. Απλα πειραμε τα χαρτια ο καθενας απο το δημο του. Θα μπορουσαμε να εχουμε παντρευτει και στον δημο που μενουμε (παλι στο εξωτερικο) αλλα ειπαμε να καταλαβουμε τι υπογραφουμε...

wQjhp2.png f6fAp2.png

Διαφημίσεις

Ψύλλοι στ'αυτιά μου μπήκανεεεεεεεεεε...

Θα μου στείλεις κι εμένα γράμμα; Ή μάλλον να σου στείλω εγώ γιατί το τηλέφωνο δεν το σηκώνεις!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Ψύλλοι στ'αυτιά μου μπήκανεεεεεεεεεε...

Θα μου στείλεις κι εμένα γράμμα; Ή μάλλον να σου στείλω εγώ γιατί το τηλέφωνο δεν το σηκώνεις!

να κι αλλη με ψυλους...ρε κοριτσια ...παντε καντε καμια αποπαρασυτωση να πουμε χαχχαχαχαχαχχ

δεν παντρευομαι εγω λεμεεεεεεεεεε

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΥ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ..????????????////

ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΟΘΩΝΗ ΚΑΙ ΔΝΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΙ .........ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Και προτίμησες να ρίξεις τα χαρτιά και να μαθεις παρά να το σηκώσεις;;;

Σου βρηκα και τραγούδι για το γάμο

:lol:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Και προτίμησες να ρίξεις τα χαρτιά και να μαθεις παρά να το σηκώσεις;;;

Σου βρηκα και τραγούδι για το γάμο

:lol:

REEEEEEEEEEEE ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ....>!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΚΕΝΟΟΟ?????

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ...ΚΑΙ ...

δεν παντρευομαι ΕΓΩ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου χετε σπασει τα νευρα

δε παντρευομαι ......:lol:

Nα μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ για να μην πέρνεις τέτοιες απαντήσεις :cool::cool:

Εγώ από ψες βράδυ θέλω να κάνω ποστ εδώ .....αλλά δεν δούλευε το 4ουμ ...............έμαθα του έκαναν εγκεφαλογράφημα και το είχα σε καταστολή βραδυνή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σε οποιο δημο θες μπορεις να παντρευτεις......

και μετα πως θα αποκαλεις τον αντρα σου ξερεις;;;;;;;;;;;;;;; στεφανι παντως οχι! γιατι στεφανα δεν θα εχετε...

οποια ξερει να απαντησει.........

λουκουμι δεν εχει..............μας τελειωσε.............

almak εσυ να μην μιλας αν δεν ξερεις νεα ενταξει? :lol::lol::lol::lol:

και θα το ξαναπω παιδια ....Δ Ε Ν Π Α Ν Τ Ρ Ε Υ Ο Μ Α Ι Ε Γ Ω !!!! ΤΕΛΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΟΟΟΣ ΛΕΜΕ !!!!!

ασχετο αλλα irenese και σε εκκλησια να παντρευομουν .....ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ .... παλι στεφανι μου και αντρα μου δεν θα τον ελεγα ...εχει κατι το κτητικο αυτο το μου .... και ...δνε ξερω δνε μπορω να το πω !ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ!

καλα καλα και εγω ετσι ελεγα............αν παντρευτω να με βαρατε με κλωτσιες......

και εχω κανει 2 γαμους.............χαχαχαχαχα

"Δικαιοπραξια μου" θα αποκαλει ο ενας τον αλλον στις πολυυυυυυυυυ τρυφερες στιγμες!!!!!! (νομικος ορος)

καλο ε;;;;;