Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιση "Ερμης"

gem2596

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα τη τόσο πολύτιμη βοήθεια σας.

Θα βάπτιση το 3ο παιδί μου με το όνομα Ερμής. Ήθελα να το χρησιμοποιήσω και ως θέμα. Δεν βρήκα πρόσκληση άλλα αυτό δεν είναι το δύσκολο.

Δεν πάει σε τίποτα το μυαλό μου που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για μπομπονιέρα. Δεν θέλω κάτι βαρύ. Προτιμώ κάτι με το όποιο θα παίξουν τα παιδιά έστω και για λίγο π.χ. στο τραπέζι.

Στο 2ο παιδί αντί για μαρτυρικά είχαμε κάνει κονκάρδες με το πρόσωπο του τα όποια όμως μοιράσαμε μετά την τελετή. Τώρα τι θα μπορούσα να κάνω?

Τι άλλο χρώμα μπορείτε να σκεφτείτε εκτος του σιελ (ο φτεροποδαρος Ερμής πετά στον ουρανό)

Οποιαδήποτε πρόταση και σκέψη είναι σημαντική.

Ευχαριστώ

Δημητρα

Διαφημίσεις

φτερωτά πεδιλα

καπέλο που έχει δυο φτερά

Το κηρύκειο δηλ το μπαστούνι του Θεού Ερμή

Εκτός όμως από το θεό υπάρχει και ο πλανήτης Ερμής.

Τελευταία βλέπω συχνά μπομπονιέρες παπουτσάκι (πέδιλα του Ερμή)

Αλλά νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν κάποιο γλυφιτζούρι που θυμίζει το ραβδί, μπάλα ή κάτι σχετικό που θυμίζει τον πλανήτη, καπελάκια με φτερά όπως το καπέλο του Ερμή.

ΔΕΝ θυμάμαι τώρα αλλά υπάρχει και ένα παραμύθι με ένα τρενάκι που το έλεγαν Ερμή. Θα ψάξω και θα σου πω. Οπότε και τα ξύλινα τρενάκια για παιδιά είναι ωραία.

Εχω ένα πονοκέφαλο που δε βλέπω μπροστά μου. Αν σου αρεσει κάτι θα σκεφτούμε

Εμενα το θεμα "Ερμης" μου φερνει στο μυαλο το ελληνικό ταχυδρομείο. Θα μπορουσε η προσκληση να εχει το γνωστο χρωματισμο των κλασσικων φακελων του ταχυδρομειου, τα φτερα με παραπεμπουν στα αγγελάκια οποτε δεν θα το προτιμούσα.

Ισως και η μπομπο να εχει το ίδιο θεμα με το προσκλητήριο και αν εβρισκες σε στολίδι το καπελάκι του Ερμή ακομα καλύτερα.

Διαφημίσεις