Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ.

mama elena

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. θα ηθελα μια πολυ μεγαλη χαρη. θελουμε να κανουμε την βαφτιση με θεμα το βατραχακι και θελω πολυ να μου δωσετε ιδεες ή να μου πειτε που μπορω να βρω προσκλητηρια - μπομπονιερες και διακοσμηση για το τραπεζι που να εχουν τον βατραχο. σας ευχαριστω πολυ.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. θα ηθελα μια πολυ μεγαλη χαρη. θελουμε να κανουμε την βαφτιση με θεμα το βατραχακι και θελω πολυ να μου δωσετε ιδεες ή να μου πειτε που μπορω να βρω προσκλητηρια - μπομπονιερες και διακοσμηση για το τραπεζι που να εχουν τον βατραχο. σας ευχαριστω πολυ.

Μια φίλη μου που έχει πολύ άποψη σε τέτοια και είχε το ίδιο θέμα έβαλε πάνω στα τραπέζια τετράγωνες γυάλες με νερό και έριξε μέσα ασπρες πέτρες και ένα βάτραχο από αυτούς τους αντιολισθητικούς για το μπάνιο. Νομίζω από το jumbo. Ηταν καταπληκτικό !!!:-P

καλή η ιδέα με τη γυάλα!!

για τα προσκλητήρια μπορείς να βρεις εικόνες απο ιντερνετ και τα φτιαξεις. θα μου άρεσε η ιδέα να το ξεκινήσεις με το γνωστό παραμύθι και να κλείσεις "....και όταν η πριγκίπισσα άνοιξε τα μάτια της, δεν είχε μπροστά της το βάτραχο, αλλά τον πρίγκιπα πχΒασίλη", ή αφήνεις την αγωνία για το όνομα να κορυφωθεί μέχρι τη βάπτιση "....αλλά τον πρίγκιπα... ελάτε στη τάδε εκκλησία για να μαθετε τη συνέχεια του παραμυθιού!"

Διαφημίσεις

Για δες κι εδω¨

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=030809201014875.jpg

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=030809201031874.jpg

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=030809201102872.jpg

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=030809201114871.jpg

Δεν είναι πολύ όμορφες μπομπονιέρες?

Κι εγω κάτι σε ΄βατραχάκι σκέφτομαι, αλλά δεν εχω αποφασίσει ακόμα...

4XDDp3.png

mama chryssa εγω απο εκει πηρα τις περισσοτερες ιδεες για τη βαφτιση του μικρου μου που ηταν πριν απο λιγες μερες.Ολοι οι καλεσμενοι ξετρελαθηκαν το θεμα μου βεβαια ηταν οι πειρατες αλλα πριν καταληξω σε αυτο ειχα πει για το βατραχο.Ελπιζω να σε βοηθησα και να γινει και εσενα μια καταπληκτικη βαφτιση.

Διαφημίσεις

mama chryssa εγω απο εκει πηρα τις περισσοτερες ιδεες για τη βαφτιση του μικρου μου που ηταν πριν απο λιγες μερες.Ολοι οι καλεσμενοι ξετρελαθηκαν το θεμα μου βεβαια ηταν οι πειρατες αλλα πριν καταληξω σε αυτο ειχα πει για το βατραχο.Ελπιζω να σε βοηθησα και να γινει και εσενα μια καταπληκτικη βαφτιση.

Μωρουλίνι, όχι απλώς βοήθησες, αλλά για να σου πω την αλήθεια με ξεμπλόκαρες για τα καλά;)

Καθότι καταρχήν το site είναι φανταστικό, πήρα μπόλικες ιδέες, αλλά κυρίως γιατί μάλλον δεν θα κάνω βατραχάκια επειδή δεν ξέρω πως μπορεί να κολλήσουν με τα δίδυμα μωράκια μου, που είναι όμως αγοράκι και κοριτσάκι. Μόλις μου είπες για τους πειρατές, σκέφτηκα οτι θα μπορούσα να κάνω μπλέ για τον μπέμπη και κόκκινο για την μπέμπα. Εξάλλου, όρως είδα, έχει υπέροχα πράγματα σ΄αυτό το συνδιασμό! Τι λέτε κι εσείς κορίτσια? Θα είναι καλή ιδέα? Θέλω να ξεφύγω από το πολυφορεμένο σιέλ-ρόζ, γι΄αυτό ψάχνομαι...

4XDDp3.png

mama chryssa εμενα το θεμα μου ηταν οι πειρατες οπως σου ειπα.ο στολισμος μου ηταν στα χρωματα του τυρκουαζ-μπλε και πολυ λιγο κοκκινο.Πανω στα τραπεζια ειχα κεφαλια πειρατων σεντουκια με θυσαυρο, σκοινια και διχτυα κρεμονταν παντου.Η μπουμπουνιερα των μεγαλων ηταν ενα σιελ πουα κουτακι που το πανω μερος του ηταν δεμενο με τυρκουαζ υφασμα και στη μεση κρεμοταν ενα φυλντισενιο καραβακι.Η παιδικη μου ηταν μια γυαλα οπου μεσα ειχε ενα χρυσοψαρο!εγιναν αναρπαστα μικροι και μεγαλοι ηθελαν να παρουν ψαρια!Περιμενω τις φωτο εαν ερθουν συντομα θα τις βαλω να παρεις καμια ιδεα

mama chryssa εμενα το θεμα μου ηταν οι πειρατες οπως σου ειπα.ο στολισμος μου ηταν στα χρωματα του τυρκουαζ-μπλε και πολυ λιγο κοκκινο.Πανω στα τραπεζια ειχα κεφαλια πειρατων σεντουκια με θυσαυρο, σκοινια και διχτυα κρεμονταν παντου.Η μπουμπουνιερα των μεγαλων ηταν ενα σιελ πουα κουτακι που το πανω μερος του ηταν δεμενο με τυρκουαζ υφασμα και στη μεση κρεμοταν ενα φυλντισενιο καραβακι.Η παιδικη μου ηταν μια γυαλα οπου μεσα ειχε ενα χρυσοψαρο!εγιναν αναρπαστα μικροι και μεγαλοι ηθελαν να παρουν ψαρια!Περιμενω τις φωτο εαν ερθουν συντομα θα τις βαλω να παρεις καμια ιδεα

Thanks μωρουλίνι. Μου ακούγονται πολύ ωραίεα αυτά που λές! Θα περιμένω φωτος οπωσδήποτε! Γυάλες με χρυσόψαρα ώστε,ε??? :) WOW!!!

4XDDp3.png

Διαφημίσεις

επειδή σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλια της μικρής, πραγματικά ξεσκόνισα το internet για να βρώ πρωτότυπα πράγματα....

Από το συγκεκριμένο παράγγειλα την τούρτα που θα σβήσουμε... Μου βγήκε λίγο ακριβή αλλά ξετρελάθηκα με τα σχέδια... Θα έχω ιδία άποψη και θα σας πώ...

Πάντως ότι χρειάζεστε για διοργάνωση παιδικού πάρτυ μου λέτε....Έχω γίνει εξπέρ!!!

για 45 άτομα μου στοίχισε 180 ευρώ... Βέβαια ότι βλέπεις είναι φτιαγμένο στο χέρι και τρώγεται. Επίσης με διαβεβαίωσε πως όλα τα υλικά είναι βιολογικά. Και δεν είναι ακριβώς τούρτα.. Είναι τύπου muffin. Σου δίνει και ζεστή σοκολάτα να περιχύσεις από πανω την ώρα που την σερβίρεις. Εγώ σκέφτηκα να την δίνω μαζί με παγωτό.

Α εγώ παρήγγειλα την 5η απλά αντί για βάτραχο έβαλα την Ντόρα γιατί έχουμε έρωτα!!!

επειδή σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλια της μικρής, πραγματικά ξεσκόνισα το internet για να βρώ πρωτότυπα πράγματα....

Από το συγκεκριμένο παράγγειλα την τούρτα που θα σβήσουμε... Μου βγήκε λίγο ακριβή αλλά ξετρελάθηκα με τα σχέδια... Θα έχω ιδία άποψη και θα σας πώ...

Πάντως ότι χρειάζεστε για διοργάνωση παιδικού πάρτυ μου λέτε....Έχω γίνει εξπέρ!!!

Happy birthday silia να τη χαίρεσαι! Έυχομαι να πάνε όλα τέλεια στο πάρτυ! Έιμαι σίγουρη πως τα πιτσιρίκια θα ξετρελλαθούν. Και φάε και ένα κμμάτι σε παρακαλώ και για μένα,που είμαι σε δίαιτα και δεν θα ξαναφάω γλυκό, τουλάχιστον μέχρι τα βαφτίσια ;);).( Λέμε τώρα...)

4XDDp3.png

Δές και μία μπομπονιέρα λίγο ποιό διαφορετική από αυτές συνήθως με τα βατραχάκια

http://www.an-agapas.gr/f1l3s/product_images/VAP135.jpg

Και γενικά νομίζω πως από αυτό το site μπορείς να βρείς όμορφες ιδέες. Κι εγώ απο δώ το έμαθα, από τα κορίτσια που το προτείνουν αρκετά συχνά. Απο τιμές δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από φαντασία και γούστο....

4XDDp3.png

Ανάμεσα στα βατραχάκια και τους πειρατες που ψάχνω, τελικά μάλλον λέω να κάνω το πρώτο, αλλά δυστυχώς εδώ( εννοώ στην πόλη μου) έχω βρεί ελάχιστα πράγματα. Με το ζόρι κάτι προσκλητήρια, αλλά έρχεται ο ένας ο νονός μας από την Αθήνα σε λίγες μέρες και μου είπε οτι μπορεί να μου φέρει ότι υλικά θέλω για να φτιαξουμε μόνοι μας τις μπομπονιέρες! Που μπορώ να βρώ κεραμικά βατραχάκια ( τύπου evendi p.x),ή άλλα διακοσμητικά πέρα από κορδέλες και κουτάκια για το θέμα μου??Βοήθεια κορίτσια τα φώτα σας!!!

Έχετε βρεί και έχετε δώσει κατά καιρούς, απίστευτες ιδέες και μαγαζιά,κάντε κάτι και για μας :( :(...

4XDDp3.png