Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νερο στους ορχεις

Recommended Posts

εχω μια απορια...ο εφραιμ-γεωργιος ειναι 42 ημερων κ πριν 10 μερες που τον ειδε ο παιδιατρος μας ειπε οτι εχει λιγο νερο στους ορχεις του κ οτι θα φυγει με τον καιρο.δεν εδωσα σημασια εκεινη τη στιγμη,μιας κ εμπιστευομαι παρα πολυ τον παιδιατρο,αλλα το σκεφτομαι συνεχεια κ οι αποριες μου ειναι οι εξης

1.τι ειναι αυτο το νερο?

2.ειναι το ιδιο με την υδροκηλη?

3.τι γινεται αν δε φυγει?

4.ποτε θα φυγει?

ισως ειναι χαζες οι αποριες μου κ γι αυτο δεν παιρνω τηλ τον παιδιατρο.θα εκτιμουσα ιδιεταιρα τις εμπειριες σας,για να δω αν πρεπει ν'ανησυχησω η οχι...να σημειωσω οτι οι ορχεις δεν ειναι ιδιεταιρα μεγαλοι η πρησμενοι,ειναι μεγαλυτεροι ομως απο του πρωτου μου γιου σ'αυτη την ηλικια.ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Eνα συντριπτικο ποσοστο των αγοριων το εχει και υποχωρει -εξαφανιζεται μετα τους 5 μηνες. Ειχε και ο γιος μου και εφυγε τελειως οταν ηταν 5-6μηνων.

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις γιατι θα φυγει.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Συμφωνώ απολύτως. Κι ο γιος μου είχε και μάλιστα ρώτησα την παιδίατρο του μαιευτηρίου γιατί οι όρχεις του μου φανήκαν τεράστιοι. Μου μίλησε για υδροκήλη που τα περισσότερα αγοράκια έχουν και εξαφανίζεται μόνη της, όπως κι έγινε!

T5Zop3.png

• 2 weeks later...

Αγαπητή theolvas

Πράγματι η υδροκήλη στην μικρή αυτή ηλικία θεωρείται αυτοιάσιμη δηλαδή υποχωρεί από μόνη της. Σε περίπτωση που παραμένει και μετά τους 12 μήνες τότε αντιμετωπίζεται χειρουργικά σαν αληθινή βουβωνοκήλη.

Υπομονή και ο χρόνος είναι με το μέρος σας.

Στη δική μας περίπτωση δεν υποχώρησε και προχωρήσαμε σε χειρουργική επέμβαση όταν έγινε 3 ετών (μέχρι τότε περιμέναμε) η οποία έγινε στο "Γεννηματάς" στη θεσ/νίκη, χρειάστηκε 1 μέρα νοσηλεία και από τότε όλα καλά.

Διαφημίσεις

τι ακριβως γινεται στην εγχειρηση αυτη??με ολικη αναισθησια??ποναει??θελω παντα να μαθαινω τα παντα για να'μαι προετοιμασμενη..ευχαριστω για τις απαντησεις...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Η επέμβαση απαιτεί γενική αναισθησία. Χρησιμοποιούμε επίσης τοπικό αναισθητικό ώστε η περιοχή της τομής να είναι μουδιασμένη αφού ξυπνήσει το παιδί. Δεν είναι απαραίτητη η παραμονή στη κλινική πέρα από 4 ώρες μετεγχειρητικά. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν αφαιρώνται στην πρώτη επίσκεψη μετά την επέμβαση.

Γενικά πρόκειται για μια επέμβαση μέτριας βαρύτητας που σε έμπειρα χέρια γίνεται μόνο μια φορά.

κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Τα περισσότερα αγοράκια το έχουν και όνομάζεται υδροκήλη. Και εμένα το είχε ο μικρός μου και έφυγε περίπου στους 6 μήνες. Η παιδίατρος μου είχε πει όταν ο μικρός σαράντησε ότι θα περιμένουμε μέχρι να κλείσει έτος και μετά θα ανησυχήσουμε. Συμβουλή μου είναι να μην σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά από 6μήνες/1 χρόνο. Έχεις τόσα άγχη αυτήν την περίοδο μην προσθέτεις και άλλο, δεν είναι μείζωνος σημασίας

• 2 months later...
  • 1 year later...

Διαφημίσεις

• 2 months later...