Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαντησεις που χανονται

Recommended Posts

Πολλες φορες οταν απανταω σε καποιο θεμα, κανω υποβολη και βλεπω το μηνυμα μου, οταν ξαναμπω δεν βλεπω την απαντηση μου σα να μην εγραψα ποτυε!

Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?

Διαφημίσεις

μήπως κάποιες φορές πατάς κατα λάθος προεπισκόπηση αντί υποβολή και μετά κλείνεις το παράθυρο?

(μου έχει συμβεί!)

επίσης αν δεν είσαι συνεδεμένη μπορεί να χαθεί.

αλλιώς δεν ξέρω κάτι άλλο!! (δεν βλέπω και να έχει μεταφερθεί κάτι στο αρχείο)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μαρια μου ειμαι σιγουρη οτι παταω υποβολη γιατι την βλεπω την απαντηση και μολις ξαναμπω την αλλη μερα χανονται! :?

Βεβαια αυτο εχει συμβει δυο-τρεις φορες τις τελευταιες μερες... τι να πω δεν ξερω....

τι να πω! :shock: ! στείλε στους διαχειριστές, τα λίνκ με τα θέματα στα οποία είχες ποστάρει, για να δούν αν έχει γίνει κάτι άλλο, σε πιο τεχνικό θέμα!.

(γράψε τους και ανάμεσα σε ποιά ποστ, είχες πατήσει υποβολή δηλ. εμφανιζόταν το μύνημα που έγραψες)

ερώτηση -

όταν γράφεις κάτι, όλοι το βλέπουν και συνήθως μετά υπάρχει και απάντηση απο κάποιον άλλο - κάποιος που απάντησε μετά απο σένα μήπως είδε το αν υπήρχε μια απάντηση και μετα ξαφνικά εξαφανίστηκε?

αν δώσεις το λίνκ στους διαχειριστές, θα ρωτήσουν τα μέλη που έγραψαν μετά απο σένα, αν πρόσεξαν κάτι τέτοιο.

(συνήθως αυτό ακόμα και αν δεν είναι η προσοχή μας επάνω στο φόρουμ ξαφνικά το μάτι το "παίρνει" δηλ. καταλαβαίνεις αν ξαφνικά κάτι είναι διαφορετικό απο ότι πρίν απο δυο λεπτά)

ας ελπίσουμε ότι όσοι έγραψαν στα τόπικ που λες, παρατήρησαν κάτι!

πάντως είναι περίεργο γιατί, δεν έχουν εντολή οι διαχειριστές να σβήνουν κάτι - απλώς τα μεταφέρουν τα πόστ στο αρχείο αν είναι κάτι - αν είναι θα είναι κάποιο λάθος στο σύστημα! :?:?:shock:

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Σε καμια περιπτωση παντως δεν κατηγορω τους διαχειριστες (για σβησιμο απαντησης λχ.).

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι σε ποιο τοπικ εγινε γιτι εκεινη την ημερα ειχα απαντησει σε πολλα.

Ρωτησα τον τεχνικο μου (ειναι κολλητος του αντρα μου) αν μπορει να συμβει κατι τετοιο και μου ειπε οτι μπορει να φταει το conn-x μου.

• Create New...