Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χωρις πολλα λογια....

Recommended Posts

Το αγαπημενο μου τραγουδι και κλιπακι (αν και ειμαι λατρης πολυ σκληροτερης μουσικης :P )

Δεν υπαρχουν λογια,ηχοι ή εικονες που θα μπορουσαν να ερμηνευσουν το συναισθημα που αφηνει το συγκεκριμενο κλιπακι.

Τι γευση μου αφησε το βιντεακι?Γλυκοπικρη....Οπως και η ιδια η ζωη...

ΟΤΙ και να μας βασανιζει,ΟΤΙ προβλημα και να εχουμε,ΟΠΟΙΑ σκια και να υπαρχει στην ψυχη μας, ΠΡΕΠΕΙ να προχωραμε με θαρρος παντα μπροστα κανοντας ονειρα...

Αφιερωμενο στα μελη του parents!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ουτε εγώ έχω ήχο, αλλά θα τα δω σπίτι...

αν είναι του είδους μου, θα χαρώ να μάθω νέα γρουπ γιατί έχουμε κολλήσει "μουσικά" σε παλαιότερα γούστα..

Rosangel πες τι άλλα groupakia σου αρέσουν..

Εχω ορθανοιχτα τα αυτια και το μυαλο μου και ετσι ακουω ολα τα ειδη της μουσικης,αλλα κυριως metal :D:shock::D:roll::D:wink::roll::D

Αυτο το διαστημα ομως της εγκυμοσυνης,στα αυτια τα δικα μου και του εμβρυου μου κυριαρχουν μονο απαλοι,γαληνιοι ηχοι :)

Εσυ,τι ακους?

Διαφημίσεις

ουτε εγώ έχω ήχο, αλλά θα τα δω σπίτι...

αν είναι του είδους μου, θα χαρώ να μάθω νέα γρουπ γιατί έχουμε κολλήσει "μουσικά" σε παλαιότερα γούστα..

Θα δω τι αλλο εχω να προτεινω και θα ενημερωσω το thread. :)

Rosangel είμαι πιο πολύ της alternative-rock σκηνής. Βέβαια τώρα με το bebe έχω χάσει πολλά, γιατί πριν δεν έχανα συναυλία για συναυλία.. Μου αρέσει επίσης η dub, funky jazz, αλλά και η κλασσική. Metal oxι τόσο. (Αν και υπάρχουν κάποια group πιο heavy που μ αρέσουν όπως Monster Magnet, Death in Vegas ακόμα και ο κύριος Marilyn Manson κάποια κομμάτια.. :wink: ) Ελληνικά καθόλου.

Διαφημίσεις

Λοιπον....

Οι Dead Can Dance ηταν γκρουπακι (και λεω ηταν γιατι η Lisa αποσυρθηκε)που επαιζαν σε ethnic ρυθμους.Το παρακατω τραγουδι ισως σας θυμισει κατι.

Οι Gregorian που κυριως ασχολουνται με το να διασκευαζουν γνωστες παλιοτερες επιτυχιες.Εχουν μοναδικο στυλ και απαγγελουν τα τραγουδια με στυλ ψαλμωδιας.Κατω θα δειτε δειγμα,ειναι το γνωστο "Losing my religion" αλα gregorian στυλ :D

http://www.youtube.com/watch?v=A7hRnPKdQq4

Ή το "Imagine"του John Lennon.

http://www.youtube.com/watch?v=8-M_ZMCJhTo

Ερχονται και αλλα... :)

μαλλον ειναι πηγη "ιων"...τί να πω...με αυτο το firewall τα μισα site μπλοκαρισμενα ειναι!!!

Πηγη ιων το youtube?με τιποτα!

Απλα οταν ειναι καποιο βιντεο που ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και εχει ασεμνο περιεχομενο ,υπαρχει δικλειδα ασφαλειας απο το youtube το ιδιο και μπορουν να το δουν μονο οσοι ειναι εγγεγραμμενοι και ανω των 18.

Τωρα τι να σου πω?Αναλογα σε ποια κλιμακα ευαισθησιας εχετε το firewall.

roseangel, πολύ όμορφο...αλήθεια αυτοί τι μουσική παίζουν? ήρεμο κομμάτι το συγκεκριμένο

δειτε και αυτο που μου στειλαν με e-mail..νομίζω ότι είναι bjork, και είναι πολύ όμορφο http://samorost2.net/plantage/plantage.swf

maria καλο το κομματακι της Bjork,αλλα και οι Smashing Pumpkins ειναι απαιχτοι!

Oσο για τους kwoon,αυτοι παιζουν κατι σε εναλλακτικο ροκ με διαφορες επιρροες,συνηθως στο στυλ του συγκεκριμενου τραγουδιου.

τελικα δεν ήταν bjork, αν και το στυλ και η φωνή μοιάζανε πολύ...

α, και το παρακάτω, σε άλλο στυλ, αγαπημένο μου, αφιερωμένο στις εγκυούλες (εμένα μου άρεσε τρομερα το video-clip αυτό)

θα σας βρω και άλλα αν θέλετε με ωραία clip

τελικα δεν ήταν bjork, αν και το στυλ και η φωνή μοιάζανε πολύ...

α, και το παρακάτω, σε άλλο στυλ, αγαπημένο μου, αφιερωμένο στις εγκυούλες (εμένα μου άρεσε τρομερα το video-clip αυτό)

θα σας βρω και άλλα αν θέλετε με ωραία clip

Ενα νινι!!!!!!! :D