Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια του Αγ.Πνεύματος θα πάμε μια τριήμερη εκδρομή.Το ξενοδοχείο μου ειπε οτι διαθέτει παρκοκ/το, αλλά το σκέφτομαι απο θέμα καθαριότητας μιας και έχουμε το δικό μας με το στρώμα του (δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει καν ακόμα).

Εχει τύχη να κάνετε χρήση παρκοκ/των δωματίων ή ξενοδοχείων. Τι εμπειρία έχετε;

Η΄μιας και το έχουμε να το πάρουμε μαζί (δεν πιάνει χώρο είναι απο αυτά που γίνονται σαν ομπρέλα-εκτός απο το στρώμα βέβαια).

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

[quote=ΒΑΒΥ ΒΟΥ;924775

Η΄μιας και το έχουμε να το πάρουμε μαζί (δεν πιάνει χώρο είναι απο αυτά που γίνονται σαν ομπρέλα-εκτός απο το στρώμα βέβαια).

Ευχαριστώ

Tετοια εχουν και τα ξενοδοχεια. Μερικα ξενοδοχεια το χρεωνουν ενα πολυ μικρο ποσο. Γιατι να κουβαλατε δικο σας ?

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Απαντω λογω εμπειριας, οτι σε οσα ξενοδοχεια πηγα εδω και 6 χρονια και μου διεθεσαν παρκοκρεββατα, μαλιστα περσι με διεθεσαν 2 για τα διδυμα, τα στρωματα ηταν καθαρα και με πεντακαθαρα σεντονια. Δεν παρατηρησα κατι αρνητικο για να φοβηθω κατι. Αν παλι εχεις επιφυλαξη, γιατι δεν παιρνεις καθαρα σεντονια για το παρκοκρεβατο του ξενοδοχειου ή να παρεις μονο το στρωμα;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Απαντω λογω εμπειριας, οτι σε οσα ξενοδοχεια πηγα εδω και 6 χρονια και μου διεθεσαν παρκοκρεββατα, μαλιστα περσι με διεθεσαν 2 για τα διδυμα, τα στρωματα ηταν καθαρα και με πεντακαθαρα σεντονια. Δεν παρατηρησα κατι αρνητικο για να φοβηθω κατι. Αν παλι εχεις επιφυλαξη, γιατι δεν παιρνεις καθαρα σεντονια για το παρκοκρεβατο του ξενοδοχειου ή να παρεις μονο το στρωμα;

Ετσι σκέφτηκα να κάνω, να πάρω στρωματάκι μαζί και δικά μου σεντονάκια (υστερική;) τελικά.

Kαλημέρα, εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει περίπου 5-6 φορές παρκοκρέβατο σε ξενοδοχεία και ήταν όλα άψογα και πεντακάθαρα, μη σου πω σε καλύτερη κατάσταση από το δικό μας!!! Εγώ φροντίζω να παίρνω μαζί μας μόνο τα σεντονάκια του και αυτό για ψυχολογικούς λόγους πια γιατί τα σεντόνια τους είναι πολύ καθαρά. Βέβαια διευκρινίζω ότι όλα τα ξενοδοχεία που έχουμε μείνει με το παιδί ήταν πολύ καθαρά και περιποιημένα δηλ. αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρούμε ξενοδοχείο ή ακόμα καλύτερα το κλείνουμε μέσω κάποιου μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείο για να είμαστε πλήρως κατοχυρωμένοι. Αν θέλεις να είσαι απολύτως σίγουρη και κυρίως αν είναι η πρώτη σας φορά σε ξενοδοχείο θα σου πρότεινα να πάρεις τα σεντονάκια σας και ίσως και το στρωμάτακι το δικό σου.

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι κι αλλιώς κάτω από το σεντονάκι θα βάλεις ένα σελτεδάκι (έτσι δεν το λένε, ή τα έχω ξεχάσει όλα?) για καλό και για κακό, οπότε θα εξασφαλίσεις ότι το μωράκι δεν θα έχει επαφή με το στρωματάκι. Κι εγώ δεν κουβαλάω ποτέ. Μας τα έχουν έτοιμα όταν φτάνουμε και ποτέ δεν είχα πρόβλημα...

Κορίτσια οποσδήποτε σεντονάκια για τα παρκοκρέβατα. Εμείς το καλοκαίρι που πηγαμε Κρήτη στο ξενοδοχείο το παρκοκρέβατο δε θα το έλεγα καθαρό. Αλλώστε δεν μας εδωσαν σεντονάκια, ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου. Βέβαια εξαρτάτε απο το ξενοδοχείο γιατι εμείς τη πατήσαμε. Το κλείσαμε μέσω ιντερνετ και ενω ελεγε 3 αστέρων ήταν 2 και οι φώτος στο σαιτ δεν ανταποκρίνονταν με τη πραγματικότητα.Για αυτό πετσέτες και σεντόνια πάντα δικά μας.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

εμείς σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με έξτρα χρέωση παρκοκρέββατου κάπου 7-8 ευρώ τη βραδυά μας έφεραν ένα σκέτο πάρκο από εκείνα τα παλαιά τύπου τεράγωνα με τις μεγάλες τρύπες με ένα υποτυπώδες στρωματάκι κάτω στο βάθος. Ευτυχώς το κρεβάτι μας ήταν king size και την κοίμιζα εκεί.

Πάντως το είχα μετανοιώσει που δεν είχα πάρει το δικό μου.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Εγώ πάντα πέρνω το δικό μου παρκοκρέββατο, καθώς η μικρή μου δεν καταδέχεται να κοιμηθεί μαζί μας. Δεν το ρισκάρω για το ξενοδοχείο, γιατί μια φορά είπαν πως θα μας έχουν κούνια και τελικά ήταν λίκνο, καταπληκτικό οφείλω να ομολογήσω αλλά μας έπεφτε μικρό και επικίνδυνο!!! Ευτυχώς που είχαμε πάρει το παρκοκρέββατο.

Το μόνο που ζητάω όταν κλείνω ξενοδοχείο είναι να έχει χώρο στο δωμάτιο για να ανοίξω το παρκοκρέββατο μου

Φέτος με τον μπέμπη δεν ξέρω πως θα την βολέψουμε

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Κοιτα τι μαθαινει κανεις! Απλα ημουν τυχερη τοτε, τι να πω...Ετυχε τα ξενοδοχεια να ειναι συνεπεστατο...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

περυσι που πηγαμε με τον αντρα μου διημερο με τον κοινωνικο τουρισμο στο πλωμαρι μας ειπαν οτι δεν ειχαν παρκοκρεβατο!μου φανηκε περιεργο για τοσο καλο ξενοδοχειο.δεν θα ειχαμε προβλημα να πληρωσουμε αλλα δεν μας το προτεινανε καθολου!τωρα ρωτησα τον εργοδοτη μου και μου ειπε οτι στο δικο τους ξενοδοχειο στα βατερα εχουνε κρεβατακια για μωρα και ραντζα για μεγαλυτερα παιδια φυσικα με εξτρα χρεωση!θελει ψαξιμο το θεμα τελικα!φετος πηραμε τα εφταημερα.αν καταφερουμε και παμε καπου θα ειναι καλα!