Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δημοτικό στο κορωπί

Recommended Posts

πως είναι τα δημοτικά (δημόσια) σχολεία στο κορωπί? Εχετε εμπειρία ή γνωρίζετε κατι για αυτά ? θα το εκτιμούσα ,γιατί σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε εκεί αλλά δεν ξέρω τίποτα για τα δημοτικά τους

ευχαριστω

Η ύπαρξή μας είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας ...

Διαφημίσεις

ασπασια εχω δουλεψει πριν 5 περιπου χρονια στο 1 και στο 3 δημοτικο στο κορωπι ειμαι μουσικος και το μαθημα μου ειναι πιο ευχαριστο απο τα κλασσικα μαθηματα γιαυτο δεν εχω γνωμη για αυτα.

ομως σαν χωρος και σαν συνεργασια με τους δασκαλους προτιμω το 1 δημοτικο

θα σου ελεγα να πας μια βολτα να δεις τον χωρο ,τον διευθυντη αλλα νομιζω πως την μεγαλητερη συμασια απο ολα εχει ο δασκαλος του παιδιου

να σου ζησει και καλη προοδο.

123379gbkck5awnc.gif

71653r1qw0j5654.gif

σε ευχαριστώ που μου απάντησες ,εχω αγχωθεί πολύ με την περιοχή που θα μείνουμε ... εχω τρια κοριτσάκια και το μεγαλύτερο θα πάει νηπιαγωγείο τώρα ... πολύ θα ήθελα να μπορούσα να αγοράσω σπίτι πχ. στα βριλήσσια αλλά τα οικονομικά μας δεν μας το επιτρέπουν ... θέλω όσο πιο γρήγορα γινεται να φύγουμε από το κέντρο(πιο κέντρο δεν γίνεται!!!)

το κορωπί μου αρέσει σαν περιοχή ,το αντέχει η τσέπη μας αλλά έχει σε μας μεγαλύτερη σημασία το σχολειο....

Η ύπαρξή μας είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας ...