Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πως περνάει έτσι ο καιρός... Σαν χθες νομίζω ότι ήταν που μιλάγαμε για τη βάφτιση της Αριάδνης... μετά που μας ανακοίνωσες ότι έμεινες έγκυος... Σα φιλμάκι περνάνε από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή... Μπράβο κορίτσι μου...

Έρχεται ο Άγγελός σου...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

αχ τι ωραία, μπράβο !!!! :D

με το καλό να τον δεχτείς στην αγκαλίτσα σου.

Πάντως κι εγώ έχω περάσει λίγο στο ντούκου το θέμα εγκυμοσύνης, πιο πολύ γιατί φοβάμαι να το χαρώ.

εσύ απο δω κι εμπρός μόνο να απολαμβάνεις... :D

1Iik.png

Μπράβο βρε Μπιζελάκι!!!!!Πολύ χαρηκα για τον αγορινούλη σου!!! :D:D Θυμαμαι τη στιγμή που μας το ανακοινωσες!!!¨¨Όντως πέρασε γρήγορα ο καιρός!!Αντε με το καλό να τα έχεις και τα 2 μπιζελάκια αγκαλίτσα!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

125429hmnoop2cki.gif

μόλις τώρα το είδα με το καλό να πάρεις τον Άγγελο σου αγκαλιά :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Κι εγω μολις το ειδα bizelaki!!!Περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!Ολα καλα να πανε ως το τελος και να εχεις τις φατσουλες σου αγκαλιτσα!!Τι ωραια χρονια σας περιμενει!!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

μπιζελακι μου..........τωρα το ειδα γιατι δεν μπαινω σε αυτην την ενοτητα συχνα...ευχομαι οτι καλυτερο...το ξερεις οτι λατρευω τα αγορακια...

ολα να πανε κατευχην..παντως οντως αν δεν εισαι αυτη που ειναι εγκυμονουσα ο χρονος περναει γρηγορα :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...