Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS για κολυμπήθρα

rita-

Recommended Posts

το ανθοπωλείο μου ζήτησε 120 για τη μισή κολυμπήρα!!!το μέρος που φαίνεται λέει. στην αρχή είχαμε συμφωνήσει 200 για 4τουγιες και την κολυμπήθρα και τώρα μου είπε "ααα, όχι 50ε έχει μόνο η τούγια...." εγκεφαλικό εγώ.....

φυσικά δε δίνω τα 120 γιατί κατάρχην μου την έσπασε η στάση του. μωρε αν μπορούσα θα τον ακύρωνα...τι εξπρες λύσεις προτείνετε; σας είπα ότι το σάββατο είναι η βάπιση;

επίσης, μου ζητησε επιπλέον 10ε για να στολίσει τις τούγιες, πάλι το μισό κεφάλι!!!!που τον βρήκα ηθελα να΄ξερα.

Διαφημίσεις

το ανθοπωλείο μου ζήτησε 120 για τη μισή κολυμπήρα!!!το μέρος που φαίνεται λέει. στην αρχή είχαμε συμφωνήσει 200 για 4τουγιες και την κολυμπήθρα και τώρα μου είπε "ααα, όχι 50ε έχει μόνο η τούγια...." εγκεφαλικό εγώ.....

φυσικά δε δίνω τα 120 γιατί κατάρχην μου την έσπασε η στάση του. μωρε αν μπορούσα θα τον ακύρωνα...τι εξπρες λύσεις προτείνετε; σας είπα ότι το σάββατο είναι η βάπιση;

επίσης, μου ζητησε επιπλέον 10ε για να στολίσει τις τούγιες, πάλι το μισό κεφάλι!!!!που τον βρήκα ηθελα να΄ξερα.

ομοιοπαθούσα....κι εγω στη βάφτιση του μεγάλου μου γιου, πλήρωσα 120 ευρώ για ένα στεφάνι στη μισή κολυμπίθρα με μπλε τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη, εγω εν τω μεταξύ του έιχα πει επί λέξει "θέλω κάτι φτηνο και διακριτικό" κι αυτό καταλαβε μπλε τριανταφυλλα... τι να πεις....

Η συνυφαδα μου στη βάπτιση του γιου της είχε πάρει τούλι άσπρο και σιελ και μεγάλους αστεριες που τους είχε βάλει στα πιασίματα..πολύ ωραίο ήταν, εντυπωσιακό και φτηνό...

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

εγω πηρα προσφορα απο την κοπελα που μου κανει τα προσκλητητια και τις μπουμπουνιερες με αληθινο λουλουδι ο στολισμος ειναι στα 100ευρω και μονο με οργαντζα και κατι σαν πουλιες 80 ευρω μαλλον θα παω στην λαικη μας που πουλανε κουρτινες θα παρω 2 μετρα οργαντζα μπλε και λαχανι και θα το φτιαξω μονη μου σιγα το δυσκολο ετσι κι αλλιως θα παρει χρωμα η κολυμπιθρα

123379gbkck5awnc.gif

71653r1qw0j5654.gif

Διαφημίσεις

rita, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, προσαρμοσμένο πάντα στα δικά σου χρώματα και στο δικό σου γούστο. Οι φωτό είναι απο βαπτίσεις μελών του parents.:wink:

116ems.th.jpg

20090507233151.th.jpg

dsc00198w.th.jpg

dsc0159z.th.jpg

Ειδικά οι κατασκευές με τα τούλια, είναι και οικονομικές και εύκολες να τις κάνεις μόνη σου.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

ευχαριστώ!!ωραίες φωτό. κάπως έτσι θα το φτιάξω. σκέφτομαι για τούλι και γάζα σκληρή για να στέκεται, διακοσμημένο με πεταλούδες και λουλουδάκια απο τσάμπο, αν είναι καλά δηλαδη. μα 120 η μισή κολυμπήθρα;.....και 50 για να βάλει 5κορδέλες κ μαργαριτες;

Guest happymama2
ευχαριστώ!!ωραίες φωτό. κάπως έτσι θα το φτιάξω. σκέφτομαι για τούλι και γάζα σκληρή για να στέκεται, διακοσμημένο με πεταλούδες και λουλουδάκια απο τσάμπο, αν είναι καλά δηλαδη. μα 120 η μισή κολυμπήθρα;.....και 50 για να βάλει 5κορδέλες κ μαργαριτες;

Γιατί δε λες από κει που πήρες τα βαπτιστικά και τη λαμπάδα να σου κατασκευάσουν μία γιρλάντα ασορτί? Και δε θα κουραστείς και δε θα σου στοιχίσει πολύ και το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ ωραίο!

τελικά η κολυμπήθρα βγήκε τέλεια!! την έντυσα με άσπρο τούλι, πανω έριξα γάζα λιλα σκληρή και μπροστα κατέληγαν σε κόμπο. για να καλύψω τον κόμπο, έφτιαξα ασπρο φιογκο απο κορδελα-γαζα, και στο σημείο αυτό εβαλα λουλούδια. στο δε τούλι που έπεφτε, έκανα "πιασίματα" με μικρά μπουμπουκάκια. θα σας δείξω φωτο μια απο αυτές τις μέρες, να ξεχασω λιγο το θέμα με το κατεριγκ...

τελικά η κολυμπήθρα βγήκε τέλεια!! την έντυσα με άσπρο τούλι, πανω έριξα γάζα λιλα σκληρή και μπροστα κατέληγαν σε κόμπο. για να καλύψω τον κόμπο, έφτιαξα ασπρο φιογκο απο κορδελα-γαζα, και στο σημείο αυτό εβαλα λουλούδια. στο δε τούλι που έπεφτε, έκανα "πιασίματα" με μικρά μπουμπουκάκια. θα σας δείξω φωτο μια απο αυτές τις μέρες, να ξεχασω λιγο το θέμα με το κατεριγκ...

Μπράβο βρε ritaki! Φαντάζομαι ότι βγήκε πολύ καλή... Περιμένουμε να την δούμε και σε φωτογραφία...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...