Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σήμερα κατάφερα να...

Recommended Posts

Ναι, μετά από 5 μ. και 9 ημ. κατάφερα για πρώτη φορά ως μαμά να πάω για καφέ με το μωρό μου!

Γι αυτό είπα να ανοίξω αυτό το θέμα όπου οι μανούλες γράφουν κάθε μέρα για το ότι είναι περήφανες που κατάφεραν ό,τι νομίζουν οι ίδιες, π.χ. πήγα γυμναστήριο, έχασα μισό κιλό, είδα dvd, έκανα σεχ, έφτιαξα το προσκλητήριο της βάφτισης ολομόναχη........................................ και τι δεν κάνει μια μανούλα σε ένα 24ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η σειρά σας κυρίες μου.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω εδώ να είναι κατάφερα να ξεκινήσω γυμναστική!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

σημερα καταφερα να τεμπελιασω στον καναπε 2 ολοκληρες ωρες!!!!(ειχε παει βολτα την μικρη η μαμα μου)και γιατι το λεω αυτο?γιατι δεν θυμαμαι ποσος καιρος εχει περασει απ την τελευταια φορα που τεμπελιασα συνηθως οταν λειπει η φουσκομαγουλιθρα μου κανω γενικη πλενω χαλια πατακια κτλ τσακωνομαι με την χλωρινη και αλλα τετοια υπεροχα

Nrdkp3.png

........ να κάνω μπάνιο:shock: (άκουσον άκουσον) Κυριακή μεσημέρι παρακαλώ (και χωρίς να επείγει να πάω κάπου) έτσι απλά γιατί γούσταρα και μπόραγα.... κράτησε το νουφ ο μπαμπάς του!!

λέτε να επανέρχεται η παλιά καθημερινότητα:roll:: κάνω ότι μου καπνίσει όποτε μου την καπνίσει??

σημ.: μπανιαριζόμουν μέχρι τώρα συνήθως τις μικρές πρώτες πρωινές ώρες..................

........ να κάνω μπάνιο:shock: (άκουσον άκουσον) Κυριακή μεσημέρι παρακαλώ (και χωρίς να επείγει να πάω κάπου) έτσι απλά γιατί γούσταρα και μπόραγα.... κράτησε το νουφ ο μπαμπάς του!!

λέτε να επανέρχεται η παλιά καθημερινότητα:roll:: κάνω ότι μου καπνίσει όποτε μου την καπνίσει??

σημ.: μπανιαριζόμουν μέχρι τώρα συνήθως τις μικρές πρώτες πρωινές ώρες..................

χαχαχα για σου ρε νουφαρο εγω να δεις ποσο θελω να κανω ενα μπανακι χωρις να μπουκαρει η μικρη μου μεσα και να αρχιζει να αδειαζει σαμπουαν αφρολουτρα και οτι αλλο βρει

Nrdkp3.png

Διαφημίσεις

σήμερα κατάφερα.....

...να αρχίσω δίαιτα (παραμ παμ πάμ):D:D

ω ναι!! είναι γεγονός "πεινάω και πόσο γουστάρω που πεινάω" αλλά εκεί βράχος:D:D (θα το ψάξω λίγο αυτό όμως με το γουστάρισμα:rolleyes:)

Διαφημίσεις

Νούφαρο, σε βλέπω!!! :lol::lol:

Κατάφερα να ρίξω λίπασμα στις γλάστρες μου!!!!!!! Από πέρισυ είχαν να δουν φαί τα λουλουδάκια μου...

να σκουπίσω - σφουγγαρίσω, καθαρίσω τον καναπέ, βάλω δυο πλυντήρια, πάω για ψώνια, μαγειρέψω, θηλάσω 3-4 φορές, κάνω ντούζ!,ξυπνώντας στις 10 το πρωί και είναι ακόμη 7. Αρα θα καταφέρω και να αράξω έως το βράδι!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

αφου εκανα 2 μερες ερευνα αγορας καταφερα να αποφασισω επιτελους σε ποια διαιτολογο θα παω και εκλεισα ραντεβου αυριο στις 21:00.ετυχε να ειναι στην ιδια πολυκατοικια με την παιδιατρο μου!καλο ε?

Εγώ αυτές τις μέρες κατάφερα κάτι που ήταν τρελλο όνειρο. Αγόρασα σπίτι! Εψαχνα περίπου ένα χρόνο και τώρα εμφανίστηκε το κατάλληλο. Μου είχαν πει ότι όταν θα είναι αυτό που πρέπει θα το καταλάβεις, κι έτσι έγινε :)! Σήμερα λοιπόν κατάφερα να πάω στη συμβολαιογράφο και να πάρω τις δηλώσεις για την εφορία! Εννοείται δεν πάω πουθενα χωρίς το μωρό μου! (υπάρχει και κάποιο ιατρικό θέμα)

Επίσης αύριο που γιορτάζει η κολητή μου θα κάνουμε την πρώτη μας έξοδο χωρίς τη γιαγιά. Θα με πάει ένας φίλος με το δικό του του-του. Απο τώρα το σχεδιάζω!!!!

ssttaa

Εγω σημερα καταφερα να παω κομμωτηριο να βαψω το μαλλι!!!!!Ελειψα 2 ωρες απ το σπιτι!!!!Ουφ το καταευχαριστηθηκα αφου εχω καταντησει να βλεπω τον φουρνο της γειτονιας σαν εκπαιδευτικη εκδρομη!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εγω σημερα καταφερα να παω κομμωτηριο να βαψω το μαλλι!!!!!Ελειψα 2 ωρες απ το σπιτι!!!!Ουφ το καταευχαριστηθηκα αφου εχω καταντησει να βλεπω τον φουρνο της γειτονιας σαν εκπαιδευτικη εκδρομη!!!!!!

μεγια μας giota, εσύ σήμερα, εγώ χθες. Απόλαυση ε?

μεγια μας giota, εσύ σήμερα, εγώ χθες. Απόλαυση ε?

Aπολαυση δε λες τιποτα!!!!!

Κοριτσια πατε κομμωτηριο!Ανανεωνει και εμας,και τους αντρες μας......

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

:lol::lol::lol::lol:

άσχετο: εμείς σαν εκπαιδευτική εκδρομή έχουμε το σούπερ:lol::lol::lol::lol:

συνεχίστε παρακαλώ:oops:

Αν ένα ξύρισμα στις μασχάλες και στα πόδια, μετά το μπανάκι μου και το λούσιμο (και όλα αυτά συνεχόμενα, όχι σε δόσεις, ε?), εγώ τα θεωρώ 3ωρό στο καλύτερο spa της πόλης, ε.......τότε να πω και εγώ πως κάτι έκανα...

Εγώ αυτές τις μέρες κατάφερα κάτι που ήταν τρελλο όνειρο. Αγόρασα σπίτι! Εψαχνα περίπου ένα χρόνο και τώρα εμφανίστηκε το κατάλληλο. Μου είχαν πει ότι όταν θα είναι αυτό που πρέπει θα το καταλάβεις, κι έτσι έγινε :)!

καλοριζικο!!!σου ευχομαι να ζησεις μεσα σε αυτο το σπιτι τις πιο ονειρεμενες στιγμες της ζωης σου!!

εγω σημερα καταφερα μεν να βγω βολτα στα μαγαζια, αλλα ταυτοχρονα καταφερα να αφησω ενα σπιτι μπαχαλο...

αυριο θα καταφερω να το φτιαξω???????

σημερα καταφερα να κερδισω 3 επιπλεον ημερες κανονικης αδειας γιατι εκλεισα 10 χρονια συνεχομενης εργασιας στην ιδια εταιρια....γιουπιιιιιιιιιιιιιι

Εγώ αυτές τις μέρες κατάφερα κάτι που ήταν τρελλο όνειρο. Αγόρασα σπίτι! !!!

μπραβο κοριτσι μου!! να το χαρεις μαζι με το παιδακι σου, για πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια!!:P

παντα χαρες!!