Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικά Κατεχάκη

Recommended Posts

οταν ζούσα Αθήνα ειχα παει με μια ξαδέλφη μου σε ενα βρεφομαγαζο στην Κατεχάκη, στο υψος αναμεσα απο Μεσαγείων και Κηφισίας, ποιο κοντα στην Μεσογειων και στο αριστερο χέρι οπως ανεβαίνεις προς Κηφισίας. Εχει κολλησει το μυαλο μου και δε μπορω με τιποτα να θυμηθώ το ονομα, νομιζω ηταν Ολλανδικής προέλευσης και τοτε ειχα πει οταν θα κανω παιδι απο δω θα τα παρω όλα! Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα μου χει κολλήσει...μήπως ξέρει καμία σας το μαγαζί? βασικά υπάρχει πια??

Διαφημίσεις

Γειά σου!

Δε θυμάμαι να υπάρχει τέτοιο κατάστημα στο σημείο που αναφέρεις.Στα αριστερά έχει ένα κατάστημα με ηλεκτρικά,μια πιτσαρία κ.α. και δεξιά το μόνο παιδικό κατάστημα είναι ένα με ρούχα.Όταν περάσω απο εκεί ,θα ρίξω μια ματια και θα σου απαντήσω στα σίγουρα.(Απλά δεν ξέρω πότε θα περάσω.)

36fZp3.png

• 4 weeks later...

Αγαπητη gilaki τι μου θυμισες!! ειμαι παθων του συγκεκριμενου καταστηματος , σωστα το αναφερεις ολλανδικης κατασκευης παιδικα επιπλα και πριν σου πω την ιστορια μου σε ενημερωνω οτι εχει κλεισει εδω και 4 χρονια το καταστημα αυτο.... εχω ξεχασει το ονομα του ηταν οπως ανεβαινεις πριν βγεις κηφισιας αριστερα τωρα εχει γινει τραπεζα (γωνιακο ηταν) πριν 4, χρονια περιπου παιρναγα απ εξω ειδα την βιτρινα του και μου αρεσε (ημουν εγκυος στις αρχες) σταματησα μπηκα μεσα και το ειχε ενας τυπος πολυ rock - κουλτουρας ο οποιος το επαιζε βαθια θρησκευομενος πιασαμε την κουβεντα αφου ειδα τα κρεββατακια , καθησα λιγη ωρα συζητουσαμε μου προσφερε ενα λουλουδι μες την ευγενια (παρεπιπτοντος ειχε ενα βαζο γεματο λουλουδια που τα επαιρνε καθημερινα ) πηρα τιμες (ακριβουτσικα γιατι ηταν εισαγωγης) και μου ειπε οτι ηθελε προκαταβολη και παραδοση μετα απο 2 μηνες περιπου...

εφυγα και αφου ειδα την αγορα κατεληξα σ αυτο το μαγαζι οπου μετα απο 1 μηνα που ειχα παει αποφασισα να κλεισω τα επιπλα του μωρου μου απο εκει ,πηγα εκανε οτι δε με θυμοτανε !!!(ολοκληρη συζητηση ειχαμε κανει την πρωτη φορα ) του ειπα οτι θα κανω την παραγγελια ηταν γυρω στα 900 ευρω κρεββατακι και ενα μπαουλακι ..ηθελε προκαταβολη 400 ευρω μετα απο πιεση μου του εδωσα 200 και μου δωσε μια απλη αποδειξη προκαταβολης και μετα απο 2 μηνες θα τα εφερνε ..ε ! οσο τα ειδατε εσεις τα ειδα κι εγω περασαν 3,5 μηνες γεννησα δεν ειχα επιπλα για το παιδι καθημερινα τον ενοχλουσα και η απαντηση ηταν προβλημα με το τελωνειο ...ωσπου τελικα πηγα απο εκει και βλεπω αδειο το μαγαζι !!! την ειχε κανει ο τυπος !!! ρωτησα στα διπλανα μαγαζια και μου ειπανε οτι ειχε μαζεψει γερη μπαζα κι απο αλλους και την κοπανισε εμαθα οτι ειχε παει καπου στο παγκρατι σε ενα υπογειο χωρο το βρηκα μετα απο καιρο αλλα ο τυπος αφαντος!!! την στειναμε απ εξω του εστειλα 2 εξωδικα και τιποτα τελικα ολα χαθηκαν και μαζι και η πρωτη γευση που πηρα και χαρηκα ξερετε να ετοιμαζω τον ερχομο του παιδιου μου και να βρισκομαι στο κενο ξαφνικα;;; περασε 7 μηνο και ωστοσο πηγα και ψωνισα απο αλλου και απο οτι με ενημερωσε ο δικηγορος μου δεν θα γινοταν τιποτα....αυτα τα ολιγα ελπιζω να ημουν εγω μονο παθων και καμια αλλη μανουλα να μην παθει αυτα που επαθα εγω απο την στεναχωρια μου τοτε εφτασα να μην εχω γαλα (μου κοπηκε) να θηλασω το μωρο μου κι ολο αυτο απο την στεναχωρια μου ...