Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειχα μια ιδεα!!!

Recommended Posts

χ8ες το βραδυ που επεσα να κοιμηθω μου ηρθε μια ιδεα!!!!δεν 8α ηταν ομορφο να φτιαξουμε μπλουζακια καλοκαιρινα με θεμα τον θηλασμο???δηλ θα μου αρεσε να φοραω ενα λευκο κοντομανικο που να εγραφε πανω "θηλαζω το παιδι μου" η "ειμαι περηφανη μαμα που το παιδακι μου πινει το γαλα μου" η 'θηλασα για 16 μηνες και ειμαιστε καλα" η διαφορα αλλα τετοια που μπορουν να γραφτουν και στα αγγλικα,ακομη και σε μικρα νουμερα για τα ζουζουνια μας!!!νομιζω οτι ειναι κατι που ταυτοχρονα 8α προωθησει και το θηλασμο...δεν ξερω μια ιδεα ηταν ποια η γνωμη σας?

και απο κατω να εχει και υπογραφη του παρεντσ για να ανγνωριζομαστε μεταξυ μας

μπορει η διαχειριση να κανει κατι τετοιο?

και τα εσοδα μπορουνα ναπηγαινουν σε ενα συλλογο ,η στο χαμογελο του παιδιου κτλ...λοιπον τι λετε???

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

εγω συμφωνω αλλα επειδη δεν θηλασα και δεν θηλαζω το μωρο μου ειναι πανω απο 2 ετων να κανουμε και για μας μπλουζακια τα υπολοιπα μελη!

:) ναι, και μπορουμε να μερικα κανουμε και λιγο ποιο ψιλοκυρριλε οπως αυτα τα μπλουζακια για το καρκινο του μαστου!!!να τα φοραμε και στις βραδυνες εξοδους!!! χεχε
1kOup2.pngTxJmp3.png

πολύ ωραία η ιδέα vickygirl79!!! μου αρέσει και "what's my superpower"?? I make milk!!! το είχα δει σε ένα τικεράκι κάπου στο fοrum!! και για τις υπόλοιπες που δεν θηλάζουν φυσικά να σκεφτούμε κάτι

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΧΟΥ -ΕΚΤΥΠΩΣΗ , ΚΕΝΤΗΜΑ, ΣΤΡΑΣΣ- ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!

Διαφημίσεις

μιρκα οποτε αν αποφασισουν κατι απο τη διαχειρηση μπορεις να αναλαβεις και τα σχεδια!!!!! :):) καλα εγω στανταρ 8α παρω κανα 20 μπλουζακια θα με κυνηγαει ο αντρας μου...μη σου πω οτι θα φτιαξουμε και για μπαμπαδες!!!!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Παιδια οτι θελετε για μπλουζακια!

Οταν ειχα γεννησει ειχαμε κανει μπλουζακια για τον μπαμπα μας αλλα ηταν απλα και μονοχρωμα γιατι τα καναμε μεσα σε 1 μερα......

Πειτε μου τι σκεφτεστε να σας κανω σχεδια για να διαλεξετε (αφου ουτως η αλλως καθομαι τωρα!)

παρα πολυ ωραια ιδεα!τελεια!

μπορουμε να γραψουμε κ το σλογκαν μιασ φορουμιτισας εδω ''τωρα με την οικονομικη κριση ο θηλασμος συμφερει!''

μπραβο για την καταπληκτικη ιδεα!

Διαφημίσεις

Μιρκα μου αμα τα φτιάξεις μανι μανι οι θήλαζουσες θα σπεύσουν! Το θεμα ειναι να ειναι τυπωμένα σε ωραια μπλουζάκια, θηλυκά και οχι σε τιποτα φαρδιά t-shirt. Ειπαμε θηλάζουμε και ειμαστε ωραίες! :)

Μιρκα μου αμα τα φτιάξεις μανι μανι οι θήλαζουσες θα σπεύσουν! Το θεμα ειναι να ειναι τυπωμένα σε ωραια μπλουζάκια, θηλυκά και οχι σε τιποτα φαρδιά t-shirt. Ειπαμε θηλάζουμε και ειμαστε ωραίες! :)

α σε βρηκα!εσυ εισαι με το ωραιο σλογκαν!εγω το δικο σου θα βαλω κ θα βαλω κ την υπογραφη σου!''yogini''

Η πρόταση παρατέθηκε στην διαχείρηση και θα υπάρξει μια ανακοίνωση μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς θα πρέπει να εξεταστούν διάφορα δεδομένα.

Μπορείτε να συνεχίσετε τις προτάσεις γύρω από το θέμα. Επίσης μπορείτε να στείλετε προσφορές (ποσότητα, ποιότητα /υφασμα/μεγέθη, τιμή, είδος εκτύπωσης) όσοι ενδιαφέρεστε να βoηθήσετε στην υλοποίηση αυτής της πρότασης.

Ευχαριστούμε

ο καλυτερος τροπος εκτυπωσης για μπλουζακια ειναι η μεταξοτυπια με μειονεκτημα τα 50 τεμ min για καθε σχεδιο.

Οι 2 καλυτερες μαρκες στην αγορα αυτη τη στιγμη για μπλουζακια - πολο - πουκαμισα ειναι η bc και η sols. H ποικιλια τους σε βαρος υφασματος διαστασεις συνθεση χρωμα κτλ ειναι πολυ καλη αλλα παντα εξαρταται απο το μοντελο που θα διαλεξεις.

Η τιμη τωρα εξαρταται απο το σχεδιο που θα μπει σε καθε μπλουζακι. Πχ ποσα χρωματα ειναι, ποιες τεχνικες εχει επανω , αν εχει κεντημα, αν εχει στραςς κτλ και εννοειται απο τη μπλουζα που θα διαλεξουμε γιατι και ο καταλογος της bc και της sols ειναι αρκετα μεγαλος....

Διαφημίσεις

Ναι, ναι πολύ ωραία ιδέα!!! Αλλά και για εμάς βρε κορίτσια που δεν καταφέραμε να θηλάσουμε (εγω προσωπικά λόγω κυκλοφορικού..), να φτιαχτεί κάτι...

• 1 month later...

Εαν θελεται μπορω να τα φτιαξω εγω τα μπλουζακια μιας και ασχολουμε με το αντικειμενο. Εαν ενδιαφερεστε επικοινωνειστε μαζι μου μεσω email γνωριζοντας προηγουμένως τον αριθμο τεμαχιων που θελετε.

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ θέλω και εγώ μπλουζακιαααααααααααααα

Πολλά πολλά

Και προτείνω για σλόγκαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

……………………………………………………………………………………….

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ

…………………………. ΤΟ ΒΥΖΟΛΑΚ …………………………..!!!!!!!!

.

΄.

.

.

.....

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ θέλω και εγώ μπλουζακιαααααααααααααα

Πολλά πολλά

Και προτείνω για σλόγκαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

……………………………………………………………………………………….

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ

…………………………. ΤΟ ΒΥΖΟΛΑΚ …………………………..!!!!!!!!

.

΄.

.

.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

D9kvp2.png?3X2batCM

τι θα γινει βρε κοριτσια με τα μπλουζακια τελικα ???

σουπερ ιδεα ...... !!!! θα γινει ???

γιατι ενα λευκο μπλουζακι που εχω της κορης μου ...... μου δωσατε ιδεα να το κεντησω ετσι !!!!

μεσα ειμαι και εγω !!!

μαρια

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!