vickytsoch Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 γεια σας κοριτσια!! θα ηθελα πολυ να κανω κοτσο τα μαλλια μου στη βαφτιση. Τωρα ειναι ακριβως κατω απο τους ωμους και η βαφτιση ειναι σε 2 μηνες.. βρηκα καποια που μου αρεσουν.. εγω θα ηθελα παρα πολυ το Νο2. Λετε να το καταφερω ή θελει πιο μακρυα μαλλια??? (καπου τριγυρναει εδω μεσα μια φωτογραφια μου..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=38433 http://img404.imageshack.us/img404/6345/72658213.jpg http://img404.imageshack.us/img404/6392/67693965.jpg ετσι τα ηθελα και στο γαμο μου αλλα τοτε η κομμωτρια με επεισε οτι ηταν καλυτερα αυτο που εκενα τελικα. Και τελικα εμενα δεν μου αρεσαν. Δεν μου αρεσουν ως σημερα... εσεις τι λετε??? το φορεμα ειναι κοντο και δετό πισω απο τουε ωμους.. Quote http://protomelission.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickytsoch Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 http://img152.imageshack.us/img152/7636/74489755.jpg βρηκα και αυτα που μου αρεσαν... οουουουφφφφφ.... Quote http://protomelission.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANABELA Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 εμενα μου αρεσε το 2 κ το 5 κ ειδικα το 5 που ειναι πιο απλο.αν δεν φτανει το μαλλι σου μπορεις να βαλεις τρεσα.κουκλα θα εισαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggie Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Από τη δουλειά δεν μπορώ να δω φωτογραφίες για να σου πω. Όμως να κάνεις ότι αρέσει σε εσένα και όχι ότι αρέσει στην κομμώτρια. Εσύ ξέρεις καλύτερα το στυλ σου, τι θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα και κατά συνέπεια να είσαι και πιο όμορφη! Η άποψη μου είναι να κάνουμε πράγματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά μας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELISA Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Εγώ ψηφίζω 5 και 6...μου αρέσουν συνήθως όμως, τα πιο λιτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚατερίναΒ Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 H το 2 ή το 4!!!!!!!! Αν μπορείς διάλεξε αυτά!!! Αλλιώς το 6 που βοηθάει αν εχεις πιο κοντά μαλλιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickytsoch Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=hair εχει πολυ ωραια πραγματα..... σας ευχαριστω κοριτσια,.... Quote http://protomelission.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευδοξια Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Αν και σπανια μαζευω τα μαλλια μου πανω, γιατι νομιζω οτι δεν μου πηγαινουν, αν αποφασιζα να τα κανω κοτσο σιγουρα θα διαλεγα το 2 και το 5.Ειναι ομορφα και στυλιζαρισμενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Εγώ νομίζω θα σου πήγαινε το 4 που μου αρέσει και πολύ αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό το μήκος τοων μαλλιών σου. Βασικά να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει και θα νιώθεις άνετα γιατί εγώ την έχω πατήσει να μου λένε όλοι τι ωραίο χτένισμα αλλά εγω να νιώθω σαν ηλίθια και να θέλω να το χαλάσω επι τόπου. Quote Kiki + George = Panagiotis + Maria Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita- Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι σε πιο ανέμελο και μοντέρνο. ένα σινιον που να μην είναι ποτισμένο στη λακ και το τζελ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenik Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 1,2,5 Το μακρος σου ειναι μια χαρα .Εδω εκανα κοτσο εγω με 5 τριχες τα δικα σου δεν θα γινονται? Λατρευω τους κοτσους και πιστευω σου πηγαινουν κι ολας (απο την φωτο) Με το καλο Quote Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι σε πιο ανέμελο και μοντέρνο. ένα σινιον που να μην είναι ποτισμένο στη λακ και το τζελ... κι εγω...εχω φωτο απο την Χρυσλα που ειναι στην εκπομπη της Μενεγακη γιατι εψαχνα κι εγω ενα διαστημα για κοτσο!!! πως κατεβαζω φωτο...θυμηστε μου!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 το ΄χω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 ναι!τα καταφερα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαμαλευτερακι Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 ΣΑΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΗΛ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ................. ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΑΡΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΟΥ Quote ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeo23 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 εμενα πολυ με αρεσε το 4 και το 6!!!! Quote Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NENOS Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 εμενα πολυ με αρεσε το 4 και το 6!!!! συμφωνώ και ίσως το 6 είναι ακόμα καλυτερο. σκέψου και ότι δεν είναι βράδυ. καλή επιτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 παντως αν θες να διαλεξεις απο αυτα μου αρεσαν το 1,2 κ 5 αν κ το 2 μου κανει πιο πολλυ για γαμο κ το 5 μου κανει αλλα μου αρεσει περισοτερο απο ολα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenaκι Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 To 4 είναι καταπληκτικό! Μακαρι να είχα κι εγω μακρυά μαλλιά να το διάλεγα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για μαλλιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο φιλαριστα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
almak Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 γεια σας κοριτσια!! ................ ετσι τα ηθελα και στο γαμο μου αλλα τοτε η κομμωτρια με επεισε οτι ηταν καλυτερα αυτο που εκενα τελικα. Και τελικα εμενα δεν μου αρεσαν. Δεν μου αρεσουν ως σημερα... εσεις τι λετε??? το φορεμα ειναι κοντο και δετό πισω απο τουε ωμους.. Η κομμώτρια απ΄ότι κατάλαβες κατόπιν εορτής έκανε αυτό που ήξερε να κάνει. Αυτό που της έδειξες της έπεσε δύσκολοΝα ξέρεις όμως πως στην κομμωτική αλλά και σε πολλές άλλες δουλειές όλα γίνονται , αρκεί αυτός που θα το κάνει να ξέρει να το κάνει. Για παράδειγμα , δεν γνωρίζουν όλοι να κάνουν κότσους ότι να ΄ναι.Αυτοί οι οποίοι μπορούν να κάνουν παπάδες είναι πολλοί λίγοι. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν τρια τέσσερα πράγματα που έμαθαν να κάνουν τυφλοσούρτη. Λοιπόν θες κότσο???? πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο Επίσης άμα θες να φας κινέζικο δεν ζητάς από τον ταβερνιάρη που ψήνει μπριζόλες να σου φτιάξει πάπια πεκίνου με πορτοκάλι ή ανανά ΥΓ Αυτά από έναν πρώην κομμωτή και νυν εστιάτορα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mselini Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Μου αρέσει το 6 αλλά προτιμώ και εγώ κάτι πιο ανέμελο σαν αυτό που προτείνει η stella-alex. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για βάπτιση (υποθέτω ότι θα γίνει πρωί) οπότε ένα λιτό χτένισμα ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
νετα Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Μου αρέσει περισσότερο το 5 και το 6,αλλά θα προτιμούσα και γω κάτι πιο απλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stella-alex Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Η κομμώτρια απ΄ότι κατάλαβες κατόπιν εορτής έκανε αυτό που ήξερε να κάνει. Αυτό που της έδειξες της έπεσε δύσκολοΝα ξέρεις όμως πως στην κομμωτική αλλά και σε πολλές άλλες δουλειές όλα γίνονται , αρκεί αυτός που θα το κάνει να ξέρει να το κάνει. Για παράδειγμα , δεν γνωρίζουν όλοι να κάνουν κότσους ότι να ΄ναι.Αυτοί οι οποίοι μπορούν να κάνουν παπάδες είναι πολλοί λίγοι. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν τρια τέσσερα πράγματα που έμαθαν να κάνουν τυφλοσούρτη. Λοιπόν θες κότσο???? πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο Επίσης άμα θες να φας κινέζικο δεν ζητάς από τον ταβερνιάρη που ψήνει μπριζόλες να σου φτιάξει πάπια πεκίνου με πορτοκάλι ή ανανά ΥΓ Αυτά από έναν πρώην κομμωτή και νυν εστιάτορα ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ...ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenik Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Εγω παντως εχω μια που πηγαινω αν θελω κοντο κουρεμα μια που κανει τελεια βραδυνα χτενισματα και μια οταν θελω να τα μακρινω. Μια να τα συνδυαζει ολα δεν εχω βρει. Quote Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsampaki Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Κι εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο ανάλαφρο, γιατί είναι πρωί και είναι βαφτίσια.. Αλλά αν επιμένεις για κάποιον απο τους παραπάνω κότσους μου άρεσαν ο 4, 5 και 6! Quote Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts