Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοτσος για τη μαμα...

vickytsoch

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

θα ηθελα πολυ να κανω κοτσο τα μαλλια μου στη βαφτιση. Τωρα ειναι ακριβως κατω απο τους ωμους και η βαφτιση ειναι σε 2 μηνες..

βρηκα καποια που μου αρεσουν..

εγω θα ηθελα παρα πολυ το Νο2. Λετε να το καταφερω ή θελει πιο μακρυα μαλλια???

(καπου τριγυρναει εδω μεσα μια φωτογραφια μου..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=38433

http://img404.imageshack.us/img404/6345/72658213.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/6392/67693965.jpg

ετσι τα ηθελα και στο γαμο μου αλλα τοτε η κομμωτρια με επεισε οτι ηταν καλυτερα αυτο που εκενα τελικα. Και τελικα εμενα δεν μου αρεσαν. Δεν μου αρεσουν ως σημερα...

εσεις τι λετε???

το φορεμα ειναι κοντο και δετό πισω απο τουε ωμους..

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσε το 2 κ το 5 κ ειδικα το 5 που ειναι πιο απλο.αν δεν φτανει το μαλλι σου μπορεις να βαλεις τρεσα.κουκλα θα εισαι.

Από τη δουλειά δεν μπορώ να δω φωτογραφίες για να σου πω. Όμως να κάνεις ότι αρέσει σε εσένα και όχι ότι αρέσει στην κομμώτρια. Εσύ ξέρεις καλύτερα το στυλ σου, τι θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα και κατά συνέπεια να είσαι και πιο όμορφη! Η άποψη μου είναι να κάνουμε πράγματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά μας

Διαφημίσεις

Αν και σπανια μαζευω τα μαλλια μου πανω, γιατι νομιζω οτι δεν μου πηγαινουν, αν αποφασιζα να τα κανω κοτσο σιγουρα θα διαλεγα το 2 και το 5.Ειναι ομορφα και στυλιζαρισμενα.

Εγώ νομίζω θα σου πήγαινε το 4 που μου αρέσει και πολύ αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό το μήκος τοων μαλλιών σου.

Βασικά να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει και θα νιώθεις άνετα γιατί εγώ την έχω πατήσει να μου λένε όλοι τι ωραίο χτένισμα αλλά εγω να νιώθω σαν ηλίθια και να θέλω να το χαλάσω επι τόπου.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι σε πιο ανέμελο και μοντέρνο. ένα σινιον που να μην είναι ποτισμένο στη λακ και το τζελ...

Διαφημίσεις

1,2,5

Το μακρος σου ειναι μια χαρα .Εδω εκανα κοτσο εγω με 5 τριχες :lol: τα δικα σου δεν θα γινονται?

Λατρευω τους κοτσους :-) και πιστευω σου πηγαινουν κι ολας (απο την φωτο)

Με το καλο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγώ πάλι θα προτιμούσα κάτι σε πιο ανέμελο και μοντέρνο. ένα σινιον που να μην είναι ποτισμένο στη λακ και το τζελ...

κι εγω...εχω φωτο απο την Χρυσλα που ειναι στην εκπομπη της Μενεγακη γιατι εψαχνα κι εγω ενα διαστημα για κοτσο!!!

πως κατεβαζω φωτο...θυμηστε μου!!!

ΣΑΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ

ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΦΙΛΙΑ

ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΗΛ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.................

ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΑΡΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΟΥ

.....

Διαφημίσεις

εμενα πολυ με αρεσε το 4 και το 6!!!!

συμφωνώ και ίσως το 6 είναι ακόμα καλυτερο. σκέψου και ότι δεν είναι βράδυ.

καλή επιτυχία.

παντως αν θες να διαλεξεις απο αυτα μου αρεσαν το 1,2 κ 5

αν κ το 2 μου κανει πιο πολλυ για γαμο κ το 5 μου κανει αλλα μου αρεσει περισοτερο απο ολα!

To 4 είναι καταπληκτικό! Μακαρι να είχα κι εγω μακρυά μαλλιά να το διάλεγα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για μαλλιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο φιλαριστα?

γεια σας κοριτσια!!

................

ετσι τα ηθελα και στο γαμο μου αλλα τοτε η κομμωτρια με επεισε οτι ηταν καλυτερα αυτο που εκενα τελικα. Και τελικα εμενα δεν μου αρεσαν. Δεν μου αρεσουν ως σημερα...

εσεις τι λετε???

το φορεμα ειναι κοντο και δετό πισω απο τουε ωμους..

Η κομμώτρια απ΄ότι κατάλαβες κατόπιν εορτής έκανε αυτό που ήξερε να κάνει. Αυτό που της έδειξες της έπεσε δύσκολο:wink:

Να ξέρεις όμως πως στην κομμωτική αλλά και σε πολλές άλλες δουλειές όλα γίνονται , αρκεί αυτός που θα το κάνει να ξέρει να το κάνει.

Για παράδειγμα , δεν γνωρίζουν όλοι να κάνουν κότσους ότι να ΄ναι.Αυτοί οι οποίοι μπορούν να κάνουν παπάδες είναι πολλοί λίγοι. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν τρια τέσσερα πράγματα που έμαθαν να κάνουν τυφλοσούρτη.

Λοιπόν θες κότσο???? πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο:wink:

Επίσης άμα θες να φας κινέζικο δεν ζητάς από τον ταβερνιάρη που ψήνει μπριζόλες να σου φτιάξει πάπια πεκίνου με πορτοκάλι ή ανανά:mrgreen:

ΥΓ Αυτά από έναν πρώην κομμωτή και νυν εστιάτορα:)

Μου αρέσει το 6 αλλά προτιμώ και εγώ κάτι πιο ανέμελο σαν αυτό που προτείνει η stella-alex.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για βάπτιση (υποθέτω ότι θα γίνει πρωί) οπότε ένα λιτό χτένισμα ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση.

Η κομμώτρια απ΄ότι κατάλαβες κατόπιν εορτής έκανε αυτό που ήξερε να κάνει. Αυτό που της έδειξες της έπεσε δύσκολο:wink:

Να ξέρεις όμως πως στην κομμωτική αλλά και σε πολλές άλλες δουλειές όλα γίνονται , αρκεί αυτός που θα το κάνει να ξέρει να το κάνει.

Για παράδειγμα , δεν γνωρίζουν όλοι να κάνουν κότσους ότι να ΄ναι.Αυτοί οι οποίοι μπορούν να κάνουν παπάδες είναι πολλοί λίγοι. Οι υπόλοιποι απλά κάνουν τρια τέσσερα πράγματα που έμαθαν να κάνουν τυφλοσούρτη.

Λοιπόν θες κότσο???? πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο:wink:

Επίσης άμα θες να φας κινέζικο δεν ζητάς από τον ταβερνιάρη που ψήνει μπριζόλες να σου φτιάξει πάπια πεκίνου με πορτοκάλι ή ανανά:mrgreen:

ΥΓ Αυτά από έναν πρώην κομμωτή και νυν εστιάτορα:)

ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ...ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!:lol:;)

Εγω παντως εχω μια που πηγαινω αν θελω κοντο κουρεμα

μια που κανει τελεια βραδυνα χτενισματα και μια οταν θελω να τα μακρινω.

Μια να τα συνδυαζει ολα δεν εχω βρει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κι εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο ανάλαφρο, γιατί είναι πρωί και είναι βαφτίσια..

Αλλά αν επιμένεις για κάποιον απο τους παραπάνω κότσους μου άρεσαν ο 4, 5 και 6!

Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη.......