Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρονίζουμε και δεν μπουσουλάμε...

Recommended Posts

Γειά σε όλους σας! Η μπεμπούλα μου χρονίζει σε 3 μέρες και δεν μπουσουλάει ούτε κάνει καμμία κίνηση για να περπατήσει.. Γενικά εδώ και ένα μήνα περίπου έμαθε να κάθεται και μόνο παίζει με τα ποδαράκια της και κάνει βαρελάκι όταν ξαπλώνει. .. Την έβαλα και στη στράτα και κάθεται μόνο δεν κάνει κίνηση για να φύγει. Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο αυτή η καθυστέρηση επειδή γεννήθηκε μικρούλα? Ούτε και δόντι έχουμε βγάλει ακόμα..Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση γιατί ο γιός μου μπουσούλησε 7 μηνών και 11 μηνών περπάταγε μόνος του.

Διαφημίσεις

καθε παιδι εχει το ρυθμο του!!!!! Εμενα μπουσουλησε λιγο και περπατησε 12-13 μηνων!

Επισης το πρωτο δοντι το εβγαλε 12 μηνων!

Αν την δεις τωρα...το παιδι του αινσταιν ;) (κουκουβαα) εχουμε ολα τα δοντια..περπαταμε, τρεχουμε...πηδαμε :) Και μιλαει σαν παιδακι νηπιου :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Ωραία!!Και εγώ έτσι πιστεύω γι'αυτό τόσο καιρό δεν είχα ανχωθεί απλά μου είχε φανεί περίεργο γιατί την πρώτη φορά ήταν διαφορετική η εμπειρία και επειδή ακόμα δεν κάνει έστω κάποιες κινήσεις. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.. Για να δούμε εμείς πότε θα σηκωθούμε...

Καλησπερα Efi,το καθε παιδακι εχει την ωρα του

Εγω ξερω παιδακι 17 μηων που εβγαλε το πρωτο του δοντι και

ενα αλλο 21 μηνων περπατησε(χωρις να εχει καποιο προβλημα)

Ολα θα ερθουν οταν το αποφασισει αυτο

4

21 μηνών ε??Δεν το είχα ακούσει η αλήθεια είναι. Για τα δόντια έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις που άργησαν πολύ. Εγώ την λέω καμια φορά τεμπελίτσα αν και όπως είπε η zouzounitsa μια μέρα πιστεύω θα τρέχει πολύ.

Διαφημίσεις

το καθε παιδι εχει το ρυθμο του, ενα μικρο γνωστο μας, πρωτα μπουσουλισε και μετα καθισε!!!

για τη στρατα διατηρω της επιφυλαξεις μου, κοιτα το θεμα λιγο καλυτερα, ρωτα και το γιατρο, εγω δεν συμφωνω, αλλα παλι γνωμη μου, να το ξεκαθαρισω.

Σηκωνεται μονο του αν πιαστει απο καπου;;αυτη ειναι η αρχη, να του δινεις τα χερια σου, να βαζεις πραγματα στον καναπε να τα φτασει η σε καποιο τραπεζι, να του δινεις κινητρο να σηκωθει.

Σερνεται;;;εμας ετσι εκανε αρχικα, πριν μπουσουλησει.

Παντως εχεις γλυτωσει απο τρεξιμο........

Μην αγχωνεσαι αλλα αν ειναι κανε και μια ερωτηση στο γιατρο, ρωτα τη γνωμη του

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

21 μηνών ε??Δεν το είχα ακούσει η αλήθεια είναι. Για τα δόντια έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις που άργησαν πολύ. Εγώ την λέω καμια φορά τεμπελίτσα αν και όπως είπε η zouzounitsa μια μέρα πιστεύω θα τρέχει πολύ.

Η εγγονη της νονας μου περπατησε τοτε:!

4

Καλησπέρα ngeo23 τα έχω προσπαθήσει όλα αυτά και να της δώσω κίνητρο και να της βάζω μακριά παιχνιδάκια που της αρέσουν, αλλά δεν σέρνεται καν ακόμα.

Όσο για την στράτα την χρησιμοποιώ πολύ λίγο όπως έκανα και με τον γιό μου ίσα ίσα για να αλλάζει λίγο παραστάσεις από το συνέχεια στο πάτωμα αν και δεν μπορώ να πω ότι της αρέσει ιδιαίτερα. Εξάλλου και εγώ με δυο παιδιά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να την έχω όλο αγκαλιά. Με τον γιό μου δεν είχε χρειαστεί να κάνω τίποτε απολύτως γιατί μπουσούλησε και περπάτησε μόνος του πολύ εύκολα αλλά με τη μικρή είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Από'τι έχω καταλάβει απλά μάλλον θέλει περισσότερο χρόνο. Με το γιατρό έχω λίγο καιρό να μιλήσω η αλήθεια είναι όπως μου λες αλλά τώρα που θα πάω για εμβόλιο στο χρόνο θα τον ρωτήσω...

Τι ανησυχείς?Θα σου περπατήσει κατευθείαν,μη σου πω θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα χοροπηδάει στο κρεββάτι σου!!!Όλα θα πάνε καλά

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Τα αγορια αργουν να μιλησουν και τα κοριτσια να περπατησουν λενε.

Ο γιος σου ποτε μιλησε Efi2?

Παντως εμας δεν μπουσουλησε ποτε. Περπατησε κατευθειαν

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ναι αννα27 πλάκα θα έχει θα τρελαθώ......φαντάζεσαι?

Ναι καλή μου μην ανησυχείς!Έτσι κάνουν τα ζαβολιάρικα!

Κι εμένα ο γιος μου δε μίλαγε μέχρι τα 2 καθόλου ούτε μαμά.Κι ένα ωραίο πρωί με ξύπνησε η φωνούλα του λέγοντας "Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη ...."!

Τώρα μετά από 4 μήνες με μαλώνει κι όλας όλο "Μη μιλάς" είναι!

Περίμενε λίγο ακόμα και κάνε της λίγο τη δύσκολη...μια χαρά θα κινηθεί

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

elenik ο γιός μου στο χρόνο έλεγε μόνο μαμα μπαμπά παππού. Στους 19-20 μήνες έχω video που έλεγε αρκετές λεξούλες σκέτες όμως χωρίς πρόταση. Μετά τα δύο μίλησε καλούτσικα για την ηλικία του. Μερικά τα ψιλομπέρδευε αλλά μίλαγε μπορώ να πω. Το βαφτιστήρι μου είναι τώρα 2 χρονών και 3 μηνών και λέει μόνο καμιά 20αρια λεξούλες. Ενώ ο αδερφός του που είναι πιο μεγάλος τώρα στα 2 θυμάμαι έλεγε πάρα πολλά...