Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

3ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΟΜΩΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΝ

ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΔΙΝΩ ΔΗΛΑΔΗ 650ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΚΕΙ?

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ??? ΕΑΝ ΜΑΣ ΤΥΧΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ???

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Διαφημίσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Κ.Λ.Π KAI ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΟΥΣ; ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ http://WWW.PASIPS.COM

Επειδή βλέπω ότι είσαι απο Πειραιά, σε ποιόν σταθμό στέλνεις το παιδί? Αν θες μου λες. Γιατί αν είναι αυτός που το πήγαινα και εγώ μιλάμε για τρελλό συμφεροντολόγο ιδιοκτήτη!

Το θέμα είναι αν της το'χανε πει από την αρχή ή αν έχει υπογράψει άτι.

Αλλιώς εγώ προσωπικά δεν θα πλήρωνα τίποτα.

Κι εγώ σαν Πειραιώτισσα υποψιάζομαι, στείλε μου κι εμένα πμ

Διαφημίσεις

Αν δεν στο'πανε αρχικά ή δεν το έχεις υπογράψει, δεν νομίζω να προχωρήσουνε.

Εξήγησέ τους ευγενικά αλλά σταθερά ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα γιατί το ταμείο είναι μειον.

ζανα μου το υπεγραψα χωρις η χαζη να το δω και χωρις να μου το πουν εννοειται οτι θα γινει διαλογος και μαλιστα σε πολυ φιλικο επιπεδο εαν δεν βγει ακρη κριμα για ολους μας το θεωρω παρα πολυ αδικο να σκαω 330ευρω σε ενα σχολειο που δεν ειναι το παιδι μου ας μου κανουν οτι θελουν, δεν εχω να τα δωσω 330σε αυτους και 310στον αλλον σταθμο που θα στειλω το παιδακι μου εσεις εχετε τοσα χρηματα????

Αν το έχεις υπογράψεις έστω και χωρίς να έχεις δει, είσαι δεσμευμένη βάσει το νόμου.

Οπότε καλό θα ήταν να πληρώσεις ένα ποσό που θα το διαπραγματευτείς και στο τέλος να πάρεις κάποιο χαρτί που να λέει ότι δεν χρωστάς, εξοφλητική απόδειξη για όλη τη χρονιά κλπ.

Σε κανέναν δεν περισεύουν και ρίχτους και στο φιλότιμο (αν έχουν). Εσύ τους ξέρεις καλύτερα.

Διαφημίσεις

Είχα το παιδί απο δυόμιση μηνών και μου το μεγάλωσε η Εύη που της χρωστάω τα πάντα γιατί είναι καταπληκτική βρεφονηπιοκόμος. Πέρυσι που θα πήγαινε νήπιο την έγραψα κανονικά εκεί , έδωσα την προκαταβολή αλλά επειδή υπήρχε ένα θέμα με το αν έχει την άδεια για νηπιαγωγείο, αυτός μας διαβεβαίωνε απο το καλοκαίρι ότι την έχει. Με τα πολλά, παίρνοντας και στην πρωτοβάθμια τηλέφωνο ανακαλύπτουμε ότι δεν έχει άδεια και μας πούλαγε φούμαρα τόσον καιρό. Εγώ και άλλες δύο οικογένειες παίρνουμε λοιπόν τα παιδιά μας και τα γράφουμε στο δημόσιο γιατί μέχρι και την προτελευταία μέρα εγγραφής στο δημόσιο αυτός μας έλεγε ότι έχει την άδεια και μας κορόιδευε μεσα στα μούτρα μας. Παρεξηγήθηκε που πήραμε τα παιδιά ενώ δεν είχαμε άλλη επιλογή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τσακωμός έγινε!!!!!! Οσο για τα λεφτά που πληρώσαμε για προκαταβολή και για τον Σεπτέμβριο... ακόμα τα περιμένουμε πίσω. Μιλάμε για τρελλό φραγκοφονιά!

ναι την ξερω ηταν στο σχολικο μεσα οταν ερχοτανε να παρει την κορη μου

κουκλα ειναι να σου ζησει!!! μαλλον μυριζομαι να πλακωνομαστε με τον τυπο!!!

Διαφημίσεις

Του ζητάγαμε την άδεια να τη δούμε και μας έδειχνε ένα @##@χαρτο που μόνο άδεια δεν ήταν και απαιτούσε να τον πιστέψουμε και νευρίαζε κιόλας. Επίσης, είχε το θράσος, όταν πήρε την κανονική άδεια νηπιαγωγείου που τα παιδιά μας είχαν ήδη ξεκινήσει στο δημόσιο, να μας πάρει τηλέφωνο και να μας ζητάει πίσω τα παιδιά. Χαρακτηριστικά έλεγε "εσάς δεν σας θέλω, τα παιδιά όμως τα θέλω γιατί τα αγαπάω". Τα λεφτά μας τα θες ομως?????

Liana Εφόσον δεν είχε τότε άδεια να σας επιδείξει, κακώς δεν του τρίξατε τα δόντια να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Μια απλή καταγγελία ότι λειτουργούσε άνευ άδειας αρκούσε.

Και μετά σου λέει άνθρωποι που έχουν να κάνουν με παιδιά.............. εντάξει κι αυτός επιχείρηση έχει, αλλά πρέπει να υπολογίζει και τα οικονομικά των γονέων.

Τώρα με την κρίση άραγε τι κάνουν?

Είπαμε να μην το συνεχίσουμε το θέμα για 330 ευρώ γιατί πιο πολλά θα έπαιρνε ο δικηγόρος για κοινοποίηση δικογράφων. Είμασταν και πάρα πολύ συγχυσμένοι και απογοητευμένοι γιατί στέλναμε τα παιδιά μας 4 χρόνια εκεί. Και να φανταστείς τα παιδιά πήγανε μόνο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

οχι η δικη μου ηταν αρκετα μικρη απλα εβλεπα την κορη σου και ελεγα

τι ωραιο κοριτσακι και μαλιστα την εχουν βαλει και σε διαφημιστικο τρειλερ στο καναλι

0-6 οταν διαφημηζουν τα ζαβολακια.

δεν ειναι ομως κριμα τοσο καλες δασκαλες και τοσο ασχημη δοιηκηση τι να πω

Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια καταναλωτική οργάνωση. Ακόμα και αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο, έχω την εντύπωση ότι αυτός ο όρος είναι παράνομος και καταχρηστικός. Δεν μπορούν να απαιτήσουν από κανέναν να πληρώσει υπηρεσίες που ποτέ δεν προσφέρθηκαν.

Καλημερα,Εγω παντως που το ειχα συζητησει με ιδιοκτητρια παιδικου μου ειχε πει οτι ειναι παρανομο και δεν υποχρεουσαι να πληρωσεις τιποτα ακομα και αν εχεις υπογραψει

hGbPp3.png