Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μηνισκος-κοιλιακοι-κιλα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Γεια σας!

εχουμε καμια γυμναστρια στην παρεα μας?Θελω να κανω κοιλιακους απελπισμενα αλλα ξερω οτι οταν εχεις προβλημα στο γονατο ειναι απαγορευμενες ασκησεις.Πως αλλιως να γυμναστω για να φυγει η κοιλιτσα μου??Που φαινομαι εγκυος ακομα?Κανω ηδη ασκησεις για το γονατο και ειναι ευκαιρια να γυμναστω λιγο παραπανω..

Οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων..

Επισης πιστευω πως τα κιλα της εγκυμοσυνης συνεβαλαν σε ολο αυτο...πηρα 22 κιλα..Ημουν και σαμιαμηδι..Οταν εμεινα εγκυος ημουν 48 κιλα.Τωρα ειμαι 55.Δεν με απασχολουν τοσο γενικα τα κιλα παρα μονο στην κοιλιτσα.Ειχα καποια κοπελα παρομοιο προβλημα με τα γονατα της αφου γεννησε?

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου κοιλιακούς, και προσπαθήσεις να κάνεις μόνη σου χωρίς επίβλεψη (επιμένω επίβλεψη τον πρώτο καιρό και όχι απλές οδηγίες, ακόμα και αν συνοδεύονται από φωτογραφίες) κατά 99,9% θα τους κάνεις λάθος με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να έχεις προβλήματα στη μέση και στον αυχένα. Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ αλλά είμαι κατά της γυμναστικής στο σπίτι. Ακόμα και στο γυμναστήριο πρέπει συνέχεια να ρωτάς τον γυμναστή αν κάνεις σωστά την άσκηση. Πάντως ποτέ μην ξεχνάς την προθέρμανση πριν από οποιαδήποτε άσκηση και διατάσεις στο τέλος.

Γιατί δεν δοκιμάζεις Pilates; Είναι ιδανικό για την κοιλίτσα μετά την εγκυμοσύνη!

H αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα λιγακι αλλα οκ...γενικα με τα γυμναστηρια δεν τα πηγαινα ποτε πολυ καλα ! Μενω επαρχεια οπου δεν υπαρχει πιλατες εδω..και δεν οδηγω..ημουν υπερ του περπατηματος του καθημερινου αλλα τωρα με το γονατο εχω περιοριστει.τουλαχιστονβ μεχρι να δυναμωσω τους μυς γυρω απ το γονατο που εχω προβλημα.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!

• 3 months later...

Τωρα ειδα το μηνυμα σου...Τι εκανες; Πως παει το γονατο; Παντως το συμαντικοτερο ειναι να ενδυναμωσεις το γονατο σου και ολα τα αλλα ερχονται. Εκανες εγχειρηση;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

κοριτσομανα το γονατο μου παει πολυ καλα.Κανω ασκησεις ακομα σχεδον καθημερινα με δικη μου πρωτοβουλια.Ευτυχως δεν χρειαστηκα χειρουργιο!Βεβαια εκτος απο τις ασκησεις δεν εχω κανει και καμια πεζοπορια...,αλλα εχω καταλαβει διαφορα!μπορω να στηριζομαι στα γονατα και να σκυβω!αυτο δεν μποροουσα να το κανω με τπτ!Δεν εχω παει γιατρο ακομα γιατι νιωθω πως δεν χρειαζεται.Αν δεν το προσεξω θα μ'αφησει!

Αρχισα και κοιλιακους...

Σέυχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου!

Μπραβο Χριστινα γιατι εχεις θεληση και τα βγαζεις περα. Ο μηνισκος ειναι μεγαλη σκοπελος για εναν ασκουμενο. Αν θελησεις τιποτε για κοιλιακους απο πλευρα τεχνικης, πες.

Καλη αναρρωση!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!