Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ουφ ουφ ουφ.αυτη η αναμονη.....

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.τελικα ο γιατρος μου μου εκλεισε ραντεβου για αμνιοκεντηση 6 Μαιου.εχω 1 μηνα ακομα αγωνιας μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα.αλλα ας ειναι ολα καλα και ας περναω δυσκολα τωρα.νομιζω οτι δεν με καταλαβαινει κανεις.ολοι με θεωρουν υπερβολικη.εμενα ομως το κακο δεν βγαινει καθολου απο το μυαλο μου.

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΣΕΝΑ

ειναι λογικος ο φοβος σου,και γω ετσι ειμουνα.καιστα δυο μου παιδια εκανα.το αποτελεσμα το πρωτο θα βγει σε2-3 μερες οποτε θα εχεις ειδη μια εικονα,οποτε μετα που περιμενεις το δευτερο αποτελεσμα εισαι πιο χαλαρη.αλλα τη θεωρω την σπουδαιοτερη εξεταση....μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα?υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια?

είχα το ίδιο ποσοστό με εσένα...

με έφαγε το άγχος.....

αμνιοπαρακεντησ δεν έκανα από δική μου επιλογή (γιατι δεν θα το εριχνα ότι και να εδειχνε)

.....και τελικά ο μικρός βγήκε μια χαρά και εδώ και περιπου 9 μήνες, μας έχει ξετρελάνει!

Μην αγχώνεσαι λοιπόν...

εύχομαι όλα να πάνε καλά!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

δεν υπαρχει ιστορικο.η αυχενικη βγηκε καλη αλλα το papp a εριξε το ποσοστο για down στο 1 προς 235.φοβαμαι παρα πολυ
μην ανυσηχεις καθολου τοτε και μενα το ιδιο ηταν 1 προς 230 και η κορακλα μου ειναι μια χαρα.....σκεψου θετικα ολα θα πανε καλα και η αμνιο δεν ειναι τιποτα.5 λεπτα υποθεση....:):):):)

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια.η συμπαρασταση σας μου ειναι πολυτιμη.μακαρι να πανε ολα καλα.ευχομαι και σε σας μεσα απο την καρδια μου ο,τι καλυτερο για τα παιδακια σας.απλα καταλαβαινετε την ευθραυστη ψυχολογια μου.δεν μπορω να μην το σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι.

dev081pp___.png

Υπομονή κοπελιά μου... Σου είχα πει την ιστορία μου, 1 στα 34 στο papp-a και η αυχενική καλή και όλα ήταν καλά στο τέλος. Ο γιατρός μου έχει δει και ποσοστό 1 στα 2 και τελικά το μωρό ήταν υγειέστατο... Κάνε ότι μπορείς να απασχολήσεις το μυαλό σου, πήγαινε καμια βόλτα, δες ταινίες... όλα θα πάνε μια χαρά και σε σένα είμαι σίγουρη...

Να σκέφτεσαι μόνο πως όλα θα πάνε μια χαρά.

Μιας φίλης μου, στο πρώτο παιδί το ποσοστό μετά την αυχενική ήταν 1/12 και στο δεύτερο 1/8. Μάλλον τρομακτικό. Την είχε φάει η αγωνία μέχρι να κάνει τις αμνιοπαρακεντήσεις, αλλά τώρα χαίρεται δυο υπέροχα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι...

ολα αυτα που μου λετε ειναι ακρως παρηγορητικα.αλλα φοβαμαι οτι θα ειμαι το 1 σε αυτο το ποσοστο.ευχαριστω παρα πολυ για ολα.αλλες στιγμες ειμαι πολυ αισιοδοξη και αλλες παω να πεθανω.θα βα δειξει.ελπιζω να μην αργησουν να βγουν τα αποτελεσματα για να ηρεμησω.και να χαρω επιτελους την εγκυμοσυνη μου

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

Εγω θα θελα να σου πω ότι οι γύρω σου δεν είναι ότι δε σε καταλαβαίνουν αλλά προσπαθουν αυτοί να μείνουν ήρεμοι να στηρίξουν εσενα!!Φανταζεσαι ολο το σόι να 'σασταν μες στη μαυρη κατάθλιψη???Τι θα γινοταν τότε??Απλά θέλουν να σε βγάλουν απο τις κακές σκέψεις...Ειναι λογικό να εχεις την αγωνία σου και δε θα σου πω να μην αγχωνεσαι.Κι εγω το ίδιο θα έκανα...Απλά θα περάσει ο καιρός εστω και δύσκολα, όλα θα πάνε καλά και μετά θα γελάς και θα χαίρεσαι το ζουζούνι που μεγαλώνει!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

καλημερα κοριτσια.τελικα ο γιατρος μου μου εκλεισε ραντεβου για αμνιοκεντηση 6 Μαιου.εχω 1 μηνα ακομα αγωνιας μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα.αλλα ας ειναι ολα καλα και ας περναω δυσκολα τωρα.νομιζω οτι δεν με καταλαβαινει κανεις.ολοι με θεωρουν υπερβολικη.εμενα ομως το κακο δεν βγαινει καθολου απο το μυαλο μου.

Άντε, καλά μας κουράγιο Mariazante, κι εγώ 7 Μαίου θα πάω....ουφφφφφ

κουραγιο και καλα αποτελεσματα να εχουμε.εσυ γιατι θα την κανεις;

Λόγω ηλικίας (στα 42), παρόλο που Αυχενική και Αίματος ήταν πολύ καλές. Όμως έμεινα έγκυος μετά από 7χρόνια προσπαθειών και τώρα ανησυχώ πολύ.

Καλησπέρα και από εμένα. Με αυχενική 2,7 και ποσοστό 1:60 περιμένω αποτελέσματα για papp-A τη δευτέρα και πάω για αμνιοπαρακέντρηση τον επόμενο μήνα.

Το άγχος και η απελπισία είναι απίστευτα. Αλλά προσπαθώ....

Κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όλες. Πήρα λίγο δύναμη από τα γραφόμενα σας, αλλά όπως και αλλες κοπέλες πιστεύω ότι θα είμαι στο δυσάρεστο 1,5%.

Ένας μήνας είναι πολύς πολύς καιρός, τι μπορεί να γίνει νωρίτερα? Η pappA μπορεί να ανατρέψει την αρχικη πρόγνωση?

Κάθε βοήθεια και συμβουλή θα είναι πολύτιμη...

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα που με ανησύχησε πολύ. Κατά τη διάρκεια της αυχενικής το μωράκι κοιμόταν του καλού καιρού (είπε η γιατρός).

Βρε μου πατούσε την κοιλιά, με έβαλε να βήχω, να κουνιέμαι έντονα, το έμβρυο τίποτα. Ούτε που άλλαξε θέση. Σε σημέιο που διακόψαμε την εξέταση για να προσπαθήσουμε σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά και πάλι τίποτα.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό? Σας έχει τύχει σε υπέρηχο?

Κalliopaki δεν ειμαι καταλληλη να σε εμψυχωσω γιατι και εγω ειμαι χαλια.και εγω πιστευω οτι ειμαι το 1.θα κανω αμνιοκεντηση την αλλη εβδομαδα.περιμενω και εγω περιπου ενα μηνα.περασα πολυ δυσκολα.σε καταλαβαινω απολυτα.ο γιατρος και ολοι οι υπολοιποι ειναι καθησυχαστικοι αλλα εγω δεν ακουω κανενα.δεν μπορω να κανω θετικες σκεψεις.ευχομαι η Παναγιτσα να μας βοηθησει εμας και οσες βρισκονται στην κατασταση μας και οχι μονο.

dev081pp___.png

Με το καλό mariazante, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο σε αυτή την κατάσταση να μου απαντήσεις. Θα περιμένω με αγωνία καλά νέα σου, να αναθαρρήσω κι εγώ.

Ότι καλύτερο σου εύχομαι. Γράψε μου, θα περιμένω.

Λόγω ηλικίας (στα 42), παρόλο που Αυχενική και Αίματος ήταν πολύ καλές. Όμως έμεινα έγκυος μετά από 7χρόνια προσπαθειών και τώρα ανησυχώ πολύ.
ολα θα πανε καλα κοριτσια ειμαι σιγουρη...;)ΑΝΑΡΙΤΑ κσι γω λογο ηλικιας 42 και στο γυιο μου το ιδιο 37 και ολα καλα...:):):)περιμενω νεα σας..