Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπομπονιέρα κρεμαστό γούρι

mselini

Recommended Posts

Αφού άλλαξα καμιά σαρανταριά φορές απόφαση για το τι μπομπονιέρα θα φτιάξω για τον μικρό μου επιτέλους καταλήξαμε στις μπομπονιέρες κρεμαστά γούρια.

Αγοράσαμε τα υλικά από το nikolis group και στρωθήκαμε στην δουλειά γιατί πρέπει να φτιάξουμε 200!

Το πρόβλημά μας τώρα είναι πως θα τις παρουσιάσουμε στην εκκλησία.

Δεν γίνεται να τις βάλουμε στα κλασσικά καλάθια γιατί θα μπερδευτούν μεταξύ τους.

Το ιδανικό θα ήταν κάτι σαν καλόγερος-δέντρο όπου θα τις κρεμούσαμε.

Που θα βρούμε όμως κάτι τέτοιο;

Έχετε καμιά ιδέα;

Διαφημίσεις

κι εγώ για ΙΚΕΑ θα σου έλεγα...

Εχω κι εγώ και κρεμάω βραχιόλια κρεμαστά σκουλαρήκια και κολλιέ για να μην μπλέκονται!

Τα μωράκια είναι τα ωραιότερα άνθη.......

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις ενα κλαδί (σε καποια παραλία ή στο δάσος) με αρκετά μικρότερα κλαδάκια, να το βάψεις με σπρέυ σε ότι χρώμα ταιριάζει στο θεμα της βαφτισης και να το καρφώσεις-κολλήσεις σε μια ξυλινη βαση (φαντασου ενα τουβλο απο ξυλο δηλαδή) ώστε να στέκεται!

Επειδή κι εγώ τέτοιες μπομπονιέρες έκανα, είπα σε έναν ξάδερφό μου να μου κάνει με σίδερα ένα δέντρο ύψους 1,5 μέτρα με παρακλάδια για να τις χωρέσει.

Αυτό του ΙΚΕΑ το είχα δει και εκτός του ότι είναι κοντό έχει μικρά κλαδάκια και δεν μου έφτανε.

Καλημέρα σε όλες σας.

Βρήκα αυτό

http://www.agrinvest.gr/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=427744&category_id=2147&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=6

Είναι βέβαια ακριβούτσικο, έχει όμως και πιο μικρό (70cm) που μπορεί να βολέψει.

Τώρα στο ΙΚΕΑ να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω. Σε ποιο τμήμα το βρίσκουμε;

Νea mamaka πολύ καλή η ιδέα σου, αλλά δυστυχώς ζω στην Αθήνα. Βέβαια για πρωτομαγιά θα πάμε σε νησί, λες να σταθώ τυχερή και να βρω κανένα όμορφο κλαδί;

Και να βρω όμως η μεταφορά είναι ένα θεματάκι.

Με φαντάζομαι μέσα στο πλοίο με τον μικρό στο καρότσι από την μία και το κλαδί από την άλλη...

Διαφημίσεις

Δεν το εχει πιά το ΙΚΕΑ...το σταμάτησε και δεν το αντικατέστησε...

Ψαχνω αλλά 81 ευρώ δεν ειναι πολλά για ενα δεντράκι;;;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Η αλήθεια είναι, πως είναι ακριβό αλλά θα δείχνουν πολύ όμορφα τα γούρια κρεμασμένα επάνω του κι εκτός αυτού δεν θα πάει χαμένο.

Τα Χριστούγεννα μπορείς να κρεμάς μπάλες και το Πάσχα διακοσμητικά αυγουλάκια ή κουνελάκια.

Για να μη σου πω τι ωραίο θα είναι αν στα πάρτυ των παιδιών κρεμάς επάνω του γλυφιτζούρια δεμένα με κορδέλες. :)

.png.png

• 2 weeks later...

mselini σου απάντησα και στο καφέ της βάφτισης...όπως σου είπα και πιο πάνω το ετοίμασε το δέντρο τελικά ο ξάδερφός μου...

εσύ τί έκανες τελικά;

Ανθούλα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σου απάντησα και εγώ στο ίδιο τοπικ. Δυστυχώς, μέχρι τώρα τίποτα.

Όπως σου γράφω και εκεί, θα με ενδιέφερε ένα δεντράκι σαν αυτό που έφτιαξε ο ξάδερφός σου.

Ενδιαφέρεται; Αν ναι, περιμένω πμ.

ΥΓ. Επίσης ενδιαφερόμαστε και εμείς για τη καλονή Νεφέλη. Ξέρω ότι ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ας νικήσει ο καλύτερος;)

Διαφημίσεις

Βρηκα ενα -ειναι απο τα πιο ομορφα πράγματα που εχω δει στη ζωη μου...-αλλά ειναι μεγαλουτσικο...γυρω στο μετρο, μπαινει στο τραπέζι της υποδοχής ,ειναι 3διάστατο και ειναι λες και βγηκε απο παραμυθι.Το ειδα σε βιτρινα καταστηματος στο Ναυπλιο και επαθα..Φυσικά ηταν στολισμενο με απιθανα πραγματα και δεν ξερω πως δειχνει γυμνο αλλά, ητααααααν!!!!!!!!!!

Γμτ τελειωσε και η δικη μας βαπτιση να το κοτσαριζα εκει κάπου σε μια γωνια με ζαχαρωτά οπως ορθως προειπε η Loulou...!!!!!!!!

Μάλλον θα το τσιμπίσω και ας το εχω στο μπαλκόνι...

Θεσσαλονίκη ε; Κρίμα...

Anyway, κάτι θα βρω που θα μου πάει.

Aggeloudia, νομίζω ότι το δεντράκι που περιγράφεις είναι ιδανικό.Ξέρεις τιμή;

Λέω να "τσιμπίσω" και εγώ ένα αν είναι οικονομικό.

Όπως λες και εσύ χαμένο δεν θα πάει.

Δεν μπορω να θυμηθω ακριβως αλλά πρεπει να ηταν στα 50-με 60...αμα της κλαφτω μπορει και να μου το δωσει και πιο χαμηλά...θα το προσπαθησω...αλλλλλλλάααααααααα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

Γιατι ολα τα βρισκω αφου εχω τελειώσει....γκρρρρρρρρρ

Ανθου...αστα αυτά και ετοιμη ειμαι...

Μονο που θα με χωρισει...δεν παιζει...

Μιλάς εσυ που ετυχες διάνα την κορη...

και ΤΙ ΚΟΡΗ!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν το περίμενα..αλήθεια σου λέω.

Όταν με ρωτούσε ο σύζυγος ήμουν σίγουρη πως και αυτό ήταν αγόρι.

Ακόμη απορώ πως δεν τσίριξα όταν είπε ο γιατρός στον υπέρηχο "να και το πιπί της"

Άντε καλέ που θα σε χωρίσει...είδες τον δικό μου στις φώτο εεε;

το σέρνει από την μύτη από τώρα....

Πάντως ένοιωθα ένα κενό ρε παιδί μου που δεν είχα κόρη...τώρα νοιώθω πλήρης.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι πάντα μου άρεζαν τα κοριτσάκι (τα αγόρια μου είναι και ήταν τέλεια σαν παιδιά) ή επειδή είχα αγόρια και αυτό που μας έλειπε ήταν το κορίτσι...πάντως γέμισε η ζωή μου.

Σόρυ που έκανα κατάχρηση του χώρου :lol:

Aggeloudia με ενδιαφέρει και εμένα το δεντράκι.

Θα μπορούσες να ρωτήσεις κ για ένα δεύτερο;΄

Αν της έλεγες ότι ενδιαφέρεσαι για δύο τμχ ίσως να τα έδινε λίγο πιο χαμηλά.

Διαφορετικά θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία της να επικιοινωνήσω απευθείας;

Ανθούλα, όταν είναι να μιλήσουμε για τα παιδάκια μας, ποτέ δεν γίνεται κατάχρηση χώρου. Μίλα ή μάλλον γράψε ελεύθερα!