Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

η μαμα μου εδωσε στη μικρη σοκολατουχο γαλα που εληξε χτες.οταν το ειδα ηταν το κουτι αδειο.ηπιε γυρω στα 150γρ .λετε να παθει κατι?αγχωθηκα.η μικρη ειναι 3 και μισο κ το γαλα που ηπιε ηταν στα χαρτινα κουτια με ημερομηνια παραγωγης 21 απρ

Διαφημίσεις

Κορίτσι, δεν πιστεύω να γίνει κάτι, αλλά παρακολούθησέ τη!

Πόσα έχουμε πιει+φάει χαλασμένα και δεν έχουμε ιδέα! Μην πανικοβάλεσαι, απλά έχε το νου σου!

Όλα καλά εύχομαι!!

χχχχχ

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

η μαμα μου εδωσε στη μικρη σοκολατουχο γαλα που εληξε χτες.οταν το ειδα ηταν το κουτι αδειο.ηπιε γυρω στα 150γρ .λετε να παθει κατι?αγχωθηκα.η μικρη ειναι 3 και μισο κ το γαλα που ηπιε ηταν στα χαρτινα κουτια με ημερομηνια παραγωγης 21 απρ

Εγώ το Σάββατο του έδωσα ληγμένο γιαούρτι, 4-5 κουταλιές... Εκτός από τον μπούσουλα, έχω χάσει και τις μέρες... ;) Και δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ!!! Όσο για το γάλα... αντέχει! Δηλ. αν λήγει σήμερα και το πείς και αύριο δεν παθαίνει απολύτως τίποτα!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

Αντέχει το γάλα το έχω ακούσει κι εγώ. Βάζουν λέει ημερομηνία λήξης λίγο νωρίτερα από την αναμενόμενη. Η μαμά μου πολλές φορές έχει ανοίξει γάλα που έχει λήξει από μέρες για να το δώσει στις γάτες αλλά ούτε μυρίζει, ούτε έχει γεύση που να σου δημιουργεί υποψίες...

Είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές έχει πιει ληγμένο. :lol:

Το να ανοίξεις το κουτί και να πιεις μετά το πέρας των 3 ή 5 ημερών που γράφει στη συσκευασία θεωρώ ότι είναι χειρότερο. Αλλά το καινούργιο κλειστό κουτί αν περάσει μια μέρα δεν έχει κάτι. Αν τώρα τύχει μια φορά στα χίλια χρόνια να πιει το παιδί κατά λάθος δε παθαίνει τπτ...

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι είναι ακίνδυνο!!!!Ήπιε και η μικρή την προηγούμενη εβδομάδα ένα μπιμπερό γεμάτο που της έδωσε ο μπαμπάς της μες τη βιασύνη του και δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Βέβαια ήταν μιας μέρας ληγμένο.